שלום חברה
יש לי מחשב נייד לנובו יוגה 900
אני בשלבי קניית טלוויזיה, 4k, ורציתי לדעת כמה דברים למתי שארצה לחבר את הלפטופ לטלוויזיה
- איזה כבל אצטרך? כי אין יציאת hdmi. צריך מתאם ? איפה וכמה? מוריד מהאיכות?
- האם המחשב מסוגל לשלוח לטלוויזיה סיגנל של 4k? או שהוא ישלח לה לפי רזולוצית המסך שלו (qhd) והטלוויזיה תצבע אפסקייל?
אם לא, איך אפשר לטפל בזה?
- האם המחשב, מבחינת חומרה, מסוגל להתמודד עם זה? 8 ראם וכרטיס מסך לא מהמם?
אם זה משנה, הטלוויזיה המדוברת היא כנראה ks9500 samsung בגודל 65
יכולת Lenovo yoga 900 בהזרמת 4k
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
- אתה צריך לקנות מתאם מ-USB 3.0 Type-C ל-HDMI + כבל HDMI טוב.
- מסוגל לשלוח עד 4K@30HZ. ז"א מספיק למרבית התכנים ב4K (סרטים\סדרות באים ב24HZ בד"כ וכמעט תמיד 30HZ או פחות לתכנים אחרים).
תאורטית, עם מתאם מ-USB 3.0 Type-C ל-DP + מתאם מ-DP ל-HDMI 2.0a תוכל לקבל 4K@60HZ, אבל אני ממש לא בטוח שזה באמת יעבוד כמו שצריך.
- לשימוש רגיל (אופיס, גלישה, וידאו) המחשב אמור להתמודד עם זה בצורה טובה.
- מסוגל לשלוח עד 4K@30HZ. ז"א מספיק למרבית התכנים ב4K (סרטים\סדרות באים ב24HZ בד"כ וכמעט תמיד 30HZ או פחות לתכנים אחרים).
תאורטית, עם מתאם מ-USB 3.0 Type-C ל-DP + מתאם מ-DP ל-HDMI 2.0a תוכל לקבל 4K@60HZ, אבל אני ממש לא בטוח שזה באמת יעבוד כמו שצריך.
- לשימוש רגיל (אופיס, גלישה, וידאו) המחשב אמור להתמודד עם זה בצורה טובה.
·תודה רבה!TheCoolest כתב:- אתה צריך לקנות מתאם מ-USB 3.0 Type-C ל-HDMI + כבל HDMI טוב.
- לשימוש רגיל (אופיס, גלישה, וידאו) המחשב אמור להתמודד עם זה בצורה טובה....
אז בחיבור של מתאם, וכבל hdmi של 18gps המחשב כבר בדיפולט מזהה שהוא מחוובר למסך 4k , וישדר ברזולוציה הזו ללא קושי?
ותוכל להרחיב בנושא ה Hz? איך אדע, כשאני מוריד תוכן או קונה דיסק בלו ריי האם הוא 30 או 60 הרץ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
סרטים וסדרות על בלוריי יהיו תמיד ב-24P. וגם תוכן שאתה מוריד לרוב יהיה ב-24P.