יש מישהו עם כרומקאסט אודיו (chromecast audio) שיכול לחוות דיעה על המוצר ?
alonrod - אין קשר בין המוצר בלינק שהבאת לבין כרומקאסט אודיו.
oronm - כן, אצלי יש 2 כרומקאסט אודיו (יש גם nexus player ו-כרומקאסט וידאו, אבל זה לא קשור לכאן). הם מחוברים לרסיברים שונים ונמצאים בשימוש יומיומי. העסק הזה פשוט עובד ועובד נהדר ונוח. הגדרתי גם party mode ביניהם (במילים אחרות״: יצרתי ״כרומקאסט אודיו וירטואלי״) כך שאני יכול לשדר את אותה מוזיקה לחלקים שונים בבית בסנכרון מושלם.
לטעמי זה פתרון הזרמת אודיו הכי טוב שקיים היום בשוק, בלי קשר לעלות האפסית שלו.
oronm - כן, אצלי יש 2 כרומקאסט אודיו (יש גם nexus player ו-כרומקאסט וידאו, אבל זה לא קשור לכאן). הם מחוברים לרסיברים שונים ונמצאים בשימוש יומיומי. העסק הזה פשוט עובד ועובד נהדר ונוח. הגדרתי גם party mode ביניהם (במילים אחרות״: יצרתי ״כרומקאסט אודיו וירטואלי״) כך שאני יכול לשדר את אותה מוזיקה לחלקים שונים בבית בסנכרון מושלם.
לטעמי זה פתרון הזרמת אודיו הכי טוב שקיים היום בשוק, בלי קשר לעלות האפסית שלו.
You are never fully dressed without a smile
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
@oronm כבר פתחת שירשור אחד עם כותרת לא ברורה במיוחד: http://www.hometheater.co.il/vp2522536
עכשיו אתה קצת יותר ברור, אבל היית יכול לערוך את ההודעה הקודמת.
ולשאלתך, וכמו שכבר עניתי, גם לי יש אחד בשימוש וזה פשוט נהדר.
אני משתמש במקביל בטכנולוגיה של הענק השני, ולדעתי זאת של גוגל מנצחת בקלות.
עכשיו אתה קצת יותר ברור, אבל היית יכול לערוך את ההודעה הקודמת.
ולשאלתך, וכמו שכבר עניתי, גם לי יש אחד בשימוש וזה פשוט נהדר.
אני משתמש במקביל בטכנולוגיה של הענק השני, ולדעתי זאת של גוגל מנצחת בקלות.
·לא דומה בכלל.alonrod כתב:מה זה נותן יותר מהדבר שרשמתי ?...
המוצר שאתה הבאת הינו מוצר שמתחבר ב-bt לטלפון מצד אחד ולאזניות מצד שני. הוא מאפשר להזרים מוזיקה מהטלפון ולשמוע אותה כאילו יש לך אוזניות אלחוטיות. במצב הזה - מה שמזרים את המוזיקה זה הטלפון (אם הוא יוצא מטווח קליטה, או שפתאום נכנסת שיחה / הודעה / כל דבר אחר - ישמעו את זה באזניות).
כרומקאסט הוא מקור מדיה בפני עצמו. למעשה הטלפון (או במקרה שלי - השעון) משמש רק כקונטרולר וכל ההזרמה והפענוח נעשים מהכרומקאסט. למשל: אני יכול לשלוף את הטלפון, לבחור פלייליסט ולהורות לכרומקאסטים שלי להתחיל לנגן אותה. כל אחד מהם, באופן עצמאי, יתחיל לנגן את הפלייליסט כאשר הם שומרים על סנכרון ביניהם. אם אני עכשיו מקבל שיחה - לא קורה כלום למוזיקה. אם הטלפון שלי מחליט לצאת לשחייה בים - לא קורה כלום למוזיקה. אם אני עולה על מטוס - המוזיקה עדיין מתנגנת.
לטעמי זו תפיסת עולם הרבה יותר נכונה: אנחנו לא רוצים ליצור תלות בין מקור המדיה לבין השלט שלו. בטופולוגיה של כרומקאסט יש הפרדה בין הישוייות. האלה. בדיוק כמו שאתה לא צריך שהשלט של הטלוויזיה יהיה בקשר רציף עם הטלוויזיה כדי לצפות בתוכן, אתה רוצה קשר כזה רק כאשר יש לך פקודה לשלוח לטלוויזיה (ואגב: במידה ויש לך כמה שלטים לטלוויזיה - זה לא משנה מי שולח את הפקודה - אותו כנ״ל עם כרומקאסט).
בקיצור - use cases שונים לחלוטין, מוצרים שונים לחלוטין. אין קשר.
You are never fully dressed without a smile
שידור ממחשב למערכת אודיו סלוני
שלום לכולם !
מצטרף לשירשור שנפתח מזמן רק כדי לשאול שאלה :
האם ניתן להשתמש בכרוםקאסט אודיו , כדי לשדר תוכן של אודיו ( קבצי פלאק איכות רגילה וגם רזולוציה יותר גבוהה ) , ממחשב שנמצא בחדר עבודה ( WINDOWS 7 ) , למערכת סטריאו בסלון , דרך DAC שמחובר למערכת או ישירות.
הייתי מעוניין לדעת לפני קנייה , כי המאמרים העוסקים במכשיר נוגעים בעיקר לשידור מאפליקציות רשת למיניהן , כמו ספוטיפיי וכו'.
האם ברגע שהמחשב והכרומקאסט מוגדרים ברשת ניתן לשתף את המוזיקה עם המערכת הסלונית , אפילו אם היא היא נמצאת בתיקיות מסויימות במחשב , או על כונן USB חיצוני ?
תודה ולהתראות - יובל.
מצטרף לשירשור שנפתח מזמן רק כדי לשאול שאלה :
האם ניתן להשתמש בכרוםקאסט אודיו , כדי לשדר תוכן של אודיו ( קבצי פלאק איכות רגילה וגם רזולוציה יותר גבוהה ) , ממחשב שנמצא בחדר עבודה ( WINDOWS 7 ) , למערכת סטריאו בסלון , דרך DAC שמחובר למערכת או ישירות.
הייתי מעוניין לדעת לפני קנייה , כי המאמרים העוסקים במכשיר נוגעים בעיקר לשידור מאפליקציות רשת למיניהן , כמו ספוטיפיי וכו'.
האם ברגע שהמחשב והכרומקאסט מוגדרים ברשת ניתן לשתף את המוזיקה עם המערכת הסלונית , אפילו אם היא היא נמצאת בתיקיות מסויימות במחשב , או על כונן USB חיצוני ?
תודה ולהתראות - יובל.