מכונת מנוף חדשה PULL
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
https://www.pullespressomachines.com/home.html
נראה שזה רק לשוק האמריקאי
נראה שזה רק לשוק האמריקאי
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@pup26
·
תכלס... ראיתי את המכונה הזו דרך home barista לפני כמה חודשים. הזלת ריר, אני מודה.
אמנם יש כמה פיאמה יותר יפות, אך גם זו אפשרות.
אם כי, לא מצאתי מחיר של התענוג.
אני חושב שביום שאקנה מכונה שהיא תהיה סופר מיוחדת, ארגע עם הרכישות.
·
תכלס... ראיתי את המכונה הזו דרך home barista לפני כמה חודשים. הזלת ריר, אני מודה.
אמנם יש כמה פיאמה יותר יפות, אך גם זו אפשרות.
אם כי, לא מצאתי מחיר של התענוג.
אני חושב שביום שאקנה מכונה שהיא תהיה סופר מיוחדת, ארגע עם הרכישות.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
במחיר של 8 אלף דולר, בהחלט יש אפשרויות יפות ומעניינות יותר גם לדעתי, כגון סלייר או GS3 או איזה פיאמה לג'נט או E61 או איזו וינטג' משופצת.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

או שישי יש לך חוש הומור מיוחד או שמשהו אחר... זה עיצוב מוגזם מוזר מולטי בוילר ושעטנז על מנוף...
·[quote="דבוטאנט"]או שישי יש לך חוש הומור מיוחד או שמשהו אחר... זה עיצוב מוגזם מוזר מולטי בוילר ושעטנז על מנוף...[/quote]
המינה של דלה קורטה זו לא עוד שעטנז עם מנוף. המנוף הוא למעשה ידית "לווטה" כמו בE61 רק בהבדל אחד מלבד הפעלה ON -OFF יש שם אלמנט שינוי בפרופיל החליטה.
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

leva באיטלקית זאת ידית ולידית מנוף קוראים leva. לא סתם ה E61 הראשונה היתה עם מנוף קטן מכני שהפעיל את המשאבה - זה מה שהכירו אז וגם לידית של ה E61 קוראים מן הסתם leva. שנה אחרי כבר שמו מתג חשמלי ושסתום תלת ראשי (אז זה בדיוק שעטנז של מנוף... )
לא יודע - סטארדה ראש 1 או סלאייר הן מעוצבות, הדלה קורטה הזאת היא קובייה. גם לונדיניום היא קובייה.
לא יודע - סטארדה ראש 1 או סלאייר הן מעוצבות, הדלה קורטה הזאת היא קובייה. גם לונדיניום היא קובייה.
·מה עניין שמיטה לכלי מיטה?!דבוטאנט כתב:leva באיטלקית זאת ידית ולידית מנוף קוראים leva. לא סתם ה E61 הראשונה היתה עם מנוף קטן מכני שהפעיל את המשאבה - זה מה שהכירו אז וגם לידית של ה E61 קוראים מן הסתם leva. שנה אחרי כבר שמו מתג חשמלי ושסתום תלת ראשי (אז זה בדיוק שעטנז של מנוף... )
לא יודע - סטארדה ראש 1 או סלאייר הן מעוצבות, הדלה קורטה הזאת היא קובייה. גם לונדיניום היא קובייה....
לידית בE61 יש משמעות הפעלתית ויש בה ציר אקצנטר שמניע שסתומים מכאים בתוך הראש ויחד עם זאת מפעיל מפסק חשמלי שמפעיל משאבה, לא קשור למה שהכירו אז, רצו להשאר נאמנים לעיצוב מסויים שהוא גם פרקטי וגם תאים לאופי המכאני של המכונה. ולא, לא קוראים לו Lave....... אלא Lavetta -מנוף הפעלה קטן ....
ואחרי כל אלו, מה הקשר?
סלייר סתם מכונה מפלצתית ובכלל למה להעדיף סטראדה וסלייר על נניח מכונה של ואן קיס ההולנדי?! בעיני יותר יפות.... ואגב הדלה קורטה אוחזת ביתרון אחד אדיר לאומת כולן..... היא כל כך קטנה וקומפקטית...
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

טוב יאללה תקנה וזהו... אני מעדיף עיצוב מופרע קצת
מכונה יפה והסרטון שעשו אף יפה יותר , כמה דברים שלא התחברתי אליהם באופן אישי :
1. קצת הגזימו עם הHAND HAND HAND , כולנו יודעים שאמנם HAND MADE זה מוכר , אבל לא תמיד זה טוב יותר מרובוט שעושה את העבודה בדיוק של פי 10000000, צריך להשתמש בזה בזהירות.
2.חיפוי העץ יפה אך לא נראלי חכם להשתמש בו לחיפוי המכונה , יש הבדל בין חיפוי הידית או המתגים לבין המכונה , בסופו של יום גם דפנות המכונה (10,20,30 שנה) יצטרכו שיפוץ או החלפה מה שסביר להניח לא היה קורה בSS.
3.ידית העור - מיותר , אפשר היה לשים עץ בלבד שיחזיק ליותר זמן.
4.איפה ניתן למצוא את מחיר המכונה בכלל? הם צריכים לעשות סדר באתר שלהם , עם כל הסיפורים קשה למצוא את ה"BUY"
1. קצת הגזימו עם הHAND HAND HAND , כולנו יודעים שאמנם HAND MADE זה מוכר , אבל לא תמיד זה טוב יותר מרובוט שעושה את העבודה בדיוק של פי 10000000, צריך להשתמש בזה בזהירות.
2.חיפוי העץ יפה אך לא נראלי חכם להשתמש בו לחיפוי המכונה , יש הבדל בין חיפוי הידית או המתגים לבין המכונה , בסופו של יום גם דפנות המכונה (10,20,30 שנה) יצטרכו שיפוץ או החלפה מה שסביר להניח לא היה קורה בSS.
3.ידית העור - מיותר , אפשר היה לשים עץ בלבד שיחזיק ליותר זמן.
4.איפה ניתן למצוא את מחיר המכונה בכלל? הם צריכים לעשות סדר באתר שלהם , עם כל הסיפורים קשה למצוא את ה"BUY"