יש לי ויסטה מדיה סנטר בגרסה האנגלית, לפי מייקרוסופט אני אמור לראות את כל אתרי התוכן הישראלים כמו YNET , YES , דפי זהב..... האם מישהו רואה כבר את האתרים הללו דרך המדיה סנטר או שהם עדיין לא עלו?
אני כבר רואה את זה. ויסטה באנגלית, כל המדיה סנטר באנגלית, רק החלק הזה של אתרי התוכן הוא בעברית מלאה כולל התפריטים.
התקנתי את הויסטה מחדש היום ומאז אני רואה את זה, לא ראיתי לפני.
הכל אצלי מוגדר כעברית והמיקום ישראל, יש למישהו אולי רעיון??
אפילו דיברתי עם מייקרוסופט והם אמרו שיכול להיות שיש לי בעייה בפורט 80 שהוא חוסם אתרים מאובטחים, בהתחלה הם לא ידעו אפילו שאתרי תוגן בעברית אמורים להופיע במדיה סנטר.... (לפעמים אני פשוט המום מהם) אבל בגלל שיש לי ראוטר הם לא תומכים. בכל מקרה בדקתי את הנושא והכל תקין בראוטר...
kouliben1 כתב:כל כך הרבה רעש וקידום מכירות על "חוויה חדשה לגמרי של בטטת טלוויזה" ואין אפשרות לחפש שירים בעברית מהכורסא
אז מה עשינו? מתי כן יהיה?
...
אתה קצת "קוטר"
אי אפשר לעבור בין לילה מאפס תמיכה ל100%
בהתחשב בעובדה שבאוסטרליה אפילו אין תמיכה בEPG קשה להתלונן
לא שאני חסיד גדול מיקרוסופט אבל בכל זאת מגיע להם קרדיט על התאמת המערכת למדינה קטנה כמו שלנו עם שפה מיוחדת כמו שלנו - אחרי הכל כמה מערכות VMC כבר ימכרו פה? רוב האנשים שאני מכיר לא יודעים אפילו שתוכנה צריך לקנות!
כן אני קוטר שבפמפום המוצר הם ידעו להגיע מ-0 היכרות למאה אחוז, (זה היה בכל מהדורות חדשות באותו יום, בלי הגזמה) לזה היה מספיק משאבים וכסף. אבל חריטת אותיות פשוטה, והתכוננות מינימלית לשוק שהם נכנסים ברעש כל כך גדול, זה כבר גדול עליהם.