מחפש מגבר אוזניות איכותי לHD598SE

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Kinley פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
רכשתי לפני כמה חודשים את האוזניות הנ'ל ובסך הכל אני באמת מאוד מרוצה,פרט לדבר אחד שקצת מפריע לי: אני מרגיש שכדי להגיע לווליום מספק בחלק לא קטן מהמקרים אני צריך ממש להגביר את הווליום,מה שכמובן פוגע באיכות הסאונד. חשבתי שלא אצטרך מגבר בגלל שיש לי לוח אם יחסית איכותי שקיבל הרבה שבחים על יכולות האודיו שלו (ASUS ROG HERO ALPHA Z170 אם זה משנה) אבל אני רואה שזה לא מספיק.
אשמח לקבל מכם המלצה למגבר מתאים לאוזניות האלו,מאחר ואין לי מושג מה הטווחי מחירים של מגברים נורמליים (רק להבהיר שאני לא אודיופיל בכלל,רק מחפש סאונד איכותי במחיר סביר) אני סתם אזרוק תקציב של כ-500 ש"ח,אבל אם בעיניכם שווה להשקיע קצת יותר אז בהחלט אפשרי לתת משהו גם מעל התקציב הזה,אבל לא יותר מדי :)

מבחינת מוזיקה,האוזניות משמשות בעיקר לגיימניג אבל אני מניח שאני שומע קצת מטווח רחב של ז'אנרים,למעט מזרחית,דיכאון etc.. אז אין משהו ספציפי שאני באמת יכול לשים עליו את האצבע,אם יש מגבר טוב all around כזה זה יהיה מצוין.

תודה רבה מראש.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #2 

- אוזניות עם דרישות הגברה נמוכות, לא צריך משהו "מפוצץ" עבורן
- הצליל שלהן כהה וחמים לכן הייתי לוקח משהו (מגבר) בהיר
* משהו שיוציא מהן את הפירוט האחרון

עולה לי לראש ה Fiio Kunlun E18
550שח אבל נותן תמורה אדירה למחירו.

Kinley פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

שלום אייל,תודה רבה על התגובה!
מאז אתמול הספקתי לבדוק קצת גם בHEAD FI והדגם FIIO E10K נזרק לאוויר לא מעט,האם הדגם שהבאת עדיף ממנו? אני מניח שכן בהתחשב בפער המחירים,האם לדעתך שווה להשקיע בו את התוספת בהשוואה ל-E10K?

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אותה עוצמה
הרבה יותר פיצרים
הרבה יותר פירוט
נייד ולא שולחני
כמעט כפול במחיר

אם רק שולחן עסקנו ואינך זקוק לפירוט הנוסף,
אז ברור כי ה E17K הוא העיסקה המשתלמת יותר.

Kinley פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בהחלט,אין לי כל צורך בניידות,אני משתמש בהם רק בבית מול המחשב. אממ E17K? יכול להיות שהתכוונת ל-E10K? או שאני צריך גם לבדוק את הדגם הזה?

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

E10K

ArKhaos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #7 

@Kinley

אכן צודק eyal1983 - אלה אוזניות עם התנגדות ודרישות זרם נמוכים ולא צריכות מגבר חזק. נשמעות בסדר אפילו בלי מגבר אבל מגדר תמיד מוסיף וזה נכון מאוד שאתה רוצה להוסיף.

השאלה הבסיסית היא מה התקציב שלך.

אם אתה רוצה לחסוך, יש מגבר שנקרא PA2V2, של חברה בשם Electric Avenues (הוא מס' 1 בדירוג המומלצים הניידים באתר HeadFi), מיוצר בקנדה על ידי בחור נחמד מאוד שנותן עליו אחריות לכל החיים, לא משנה מה יקרה לו ומי אשם בקילקולו. :-))). המחיר כולל סוללות נטענות ומשלוח הוא מחיר מצחיק של 60 דולר, (פהות מ75$ ולכן אין עליו מכס - שים לב שאם המחיר גבוהה מ75$, יש להוסיף מיסים של 34.6% על מחיר המגבר. כבונוס, הוא גם נייד, אפילו שכתבת שאתה לא צריך את זה...

http://www.head-fi.org/products/electric-avenues-pa2v2
http://electric-avenues.com/order/

אצלי הוא החזיק מעמד כבר כמה שנים טובות והעברתי אותו לבן שלי יחד עם זוג אוזניות שקניתי לו-עובד שם שנתיים בלי להניד אפעף... הוא הצליח להזיז לי בלי בעיות את הHD580 שלי, Beyer-Dynamics 770, ו-880 עם התנגדות של 250 אוהם וכל דבר אחר שזרקתי עליו (אוזניות הרבה יותר "בררניות" מה598 שלך.

אם אתה רוצה להוציא יותר כסף, אתה יכול בשקט ללכת על הצמד Schiit MODI+MAGNI דאק ומגבר לא ניידים, מאוד שווים למחיר שלהם (בערך 200$ לפני מיסים). הם נשמעים מצויין - יש לי אותם על הדסקטופ.

כמובן יש גם הObjective2 הידוע (בגרסאות עם או בלי דאק משולב) - גם קניה טובה לכל הדעות. היה אחד כזה למכירה כאן לא מזמן...

וכמובן, גם הFiio שכבר המליצו לך, מגבר חמוד עם דאק, רק שים לב לנושא המכס.
אגב, אני הייתי ממליץ דווקא על ה-E17k - יש לו כמה תכונות נחמדות מאוד כמו אקווליזר מובנה למשל, וראיתי אחד כזה בebay, דווקא מישראל, במחיר לא רע בכלל - 129$ עם עוד איזה 3$ משלוח ואתה לא מסתבך עם המכס כי זה משלוח פנימי בארץ.

http://www.ebay.com/itm/FiiO-E17K-Alpen ... SwCGVX798x

בהצלחה

ArKhaos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

@Kinley

כפול...
נערך לאחרונה על ידי ArKhaos ב 29/10/2016 3:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

ArKhaos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

@Kinley

כפול...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”