yes נגד סלקום TV: "מחבלים לנו בציוד"
-
YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
חברת הלוויין הגישה תלונה למשרד התקשורת נגד חבלות מכוונות ושיטתיות, לטענתה, דוגמת התקנת ציוד סלקום TV על גבי הלוויינים של yes תוך הסבת נזקים. סלקום: "yes שננטשת על ידי לקוחותיה לחוצה מהתחרות"
http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3700362,00.html
http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3700362,00.html
התקנת אנטנת טלוויזיה על גבי עמוד הצלחת לא נראה לי תשבש את הקליטה של יס, אבל בכל מקרה סלקום לא צריכה להשתמש בציוד של יס, אלא להתקין עמוד משלה.
מה שכן נוצר מצב שסלקום מחדשת תשתיות של בניינים ישנים ומתקינה כבל ואנטנה ללא אישור הוועד או רוב הדיירים. לפחות במקרה אחד שאני מכיר.
מצד אחד זה טוב, כי הם עושים את זה מהר ועל חשבונם. מצד שני, למי שייכת התשתית החדשה? לבניין כבעבר? לסלקום? מי שלא מנויי סלקום יכול להתחבר? הרי הם החליפו את הכבלים הקיימים בכבל ואנטנה שלהם.
מה שכן נוצר מצב שסלקום מחדשת תשתיות של בניינים ישנים ומתקינה כבל ואנטנה ללא אישור הוועד או רוב הדיירים. לפחות במקרה אחד שאני מכיר.
מצד אחד זה טוב, כי הם עושים את זה מהר ועל חשבונם. מצד שני, למי שייכת התשתית החדשה? לבניין כבעבר? לסלקום? מי שלא מנויי סלקום יכול להתחבר? הרי הם החליפו את הכבלים הקיימים בכבל ואנטנה שלהם.
זאת נקודה מצויינת שמסכמת הייטב את הג'ונגל שהולך בכל מה שקשור לתשתית בבניינים מאז שנכנה הטלוויזיה הרב ערוצית.liorp כתב:התקנת אנטנת טלוויזיה על גבי עמוד הצלחת לא נראה לי תשבש את הקליטה של יס, אבל בכל מקרה סלקום לא צריכה להשתמש בציוד של יס, אלא להתקין עמוד משלה.
מצד אחד זה טוב, כי הם עושים את זה מהר ועל חשבונם. מצד שני, למי שייכת התשתית החדשה? לבניין כבעבר? לסלקום? מי שלא מנויי סלקום יכול להתחבר? הרי הם החליפו את הכבלים הקיימים בכבל ואנטנה שלהם....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מה שלא הצלחתי להבין בסיפור הזה הוא מה האינטרסס של סלקום לעשות את זה.
המקום היחיד שאני מכיר שבו יש מסנן שמעביר גם כבל אנטנה על התשתית של יס (והוט) הוא במודיעין כי יש שם הסכם עם יס והוט שהם צריכים להעביר תשתית אנלוגית פנימה. מצד שני, אני לא חושב שההסכם הזה כולל את עידן+...
כך שלא ברור לי מה הטכנאי שם ניסה לעשות בדיוק...
המקום היחיד שאני מכיר שבו יש מסנן שמעביר גם כבל אנטנה על התשתית של יס (והוט) הוא במודיעין כי יש שם הסכם עם יס והוט שהם צריכים להעביר תשתית אנלוגית פנימה. מצד שני, אני לא חושב שההסכם הזה כולל את עידן+...
כך שלא ברור לי מה הטכנאי שם ניסה לעשות בדיוק...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·liorp כתב:נכון. המצב הזה שכל חברה נכנסת לבניין ועושה מה שהיא רוצה צריך להשתנות..........
זה קורה שאיין הנחיות ברורות בנושא התקנה ברשיון שלהם והפרשנות כיד הדמיון
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
@oferlaor
·שוק התקשורת של הטלויזיה נע בין 3 קבוצות סלקום,הוט,יס.
כמות הטכנאים מתקינים עובדי חברה ,קבלן נע בהערכה גסה של 1000 עובדים ומנהלים ,(עובדי שטח)
-כל פעם שקמה חברה חדשה,או שחברה מצמצמת הטכנאים/מתקינים/מנהלים טכנים עוברים מחברה לחברה,
אך בפועל בשטח הלקוחות ווהדירות והבנינים מקבלים שרות /התקנה מאותם צוותים.(אותה גברת בשינוי אדרת)
-כשיס עלתה באווירב1999 ,אותם עובדים נמשכו ליס ,והשתלטו החריבו את תשתית הוט(תבל,מתב,ערצי זהב)
-כשסלקום טיוי עלתה אשתקד,אותו מסלול מיס לסלקום.סלקום השתלטה והחריבה תשתית יס.
ההוראה לא ניתנה מימנכלים,פשוט מתנאי השטח והטופולוגיה.
לעניינינו:
יותר קל לסלקום טיוי לפתור את בעית קליטת עידן פלוס,על יידיי יצור תשתית פר בנין,תוך התלבשות
על תשתית קיימת.
·שוק התקשורת של הטלויזיה נע בין 3 קבוצות סלקום,הוט,יס.
כמות הטכנאים מתקינים עובדי חברה ,קבלן נע בהערכה גסה של 1000 עובדים ומנהלים ,(עובדי שטח)
-כל פעם שקמה חברה חדשה,או שחברה מצמצמת הטכנאים/מתקינים/מנהלים טכנים עוברים מחברה לחברה,
אך בפועל בשטח הלקוחות ווהדירות והבנינים מקבלים שרות /התקנה מאותם צוותים.(אותה גברת בשינוי אדרת)
-כשיס עלתה באווירב1999 ,אותם עובדים נמשכו ליס ,והשתלטו החריבו את תשתית הוט(תבל,מתב,ערצי זהב)
-כשסלקום טיוי עלתה אשתקד,אותו מסלול מיס לסלקום.סלקום השתלטה והחריבה תשתית יס.
ההוראה לא ניתנה מימנכלים,פשוט מתנאי השטח והטופולוגיה.
לעניינינו:
יותר קל לסלקום טיוי לפתור את בעית קליטת עידן פלוס,על יידיי יצור תשתית פר בנין,תוך התלבשות
על תשתית קיימת.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד