מתכנן להתקין מסך 65 אינצ׳ (ככל הנראה lg 651 ) בגובה של 78 ס״מ לפי הסברים פה בפורום (שליש תחתון גובה העיניים בישיבה).
שאלות בנוגע להתקנת הטלוויזיה על הקיר:
1. הקיר יעבור חיפוי בבריקים מאבן טבעית (בעובי 1 ס״מ), עדיך להשאיר מלבן קטן של קיר חשוף ללא בריקים שעליו יהיה מתלה המסך? אולי כך הטלוויזיה תהיה צמודה יותר לבריקים והאחיזה על הקיר תהיה טובה יותר?
2. קירות הבית עשויים מבלוקים איטונג, ההתקנה של המסך ושל המזנון שונה?
שאלות בנוגע למזנון תלוי:
1. המזנון מתוכנן לרוחב של 2 מטר גובה של 35 ס״מ, מה עומק הרצוי? כרגע אני מתכוון להשתמש שם בממיר לווין קטן וסטרימר או מחשב קטן אבל יש גודל ממומלץ למכשירים בעתיד?
2. מתכנן להתקים סאונד בר שישב על המזנון, צריך לקדוח חור בחלק העליון כדי להעביר את חיבור hdmi והחשמל? או שיש דרך אלגנטית יותר?
3. חשוב לי שהמזנון יהיה סגור והציוד נסתר, מה צריך לבקש מהנגר בכל הנוגע לקליטת השלטים? איך עושים את זה?
שאלות בנוגע לתעלה:
1. מה צריך להיות מאחורי המסך והיכן? (שקע חשמל למסך? או כבל החשמל יעבור בתעלה למזנון התלוי?
כמה שקעי חשמל רצוי להתקין מאחורי המזנון?
2. איך להעביר אינטרנט קווי? יש לי ראוטר שמשמש כAP מהצד השני של הקיר, אפשר פשוט להעביר כבל בתוך הקיר? עדיף שיהיה שקע אינטרנט (נקבה) ליד שקעי החשמל מאשר שיהיה כבל שיוצא מהקיר, לא?
3. כנ״ל בנוגע לחיבור לווין פרטי, הכבל עובר נכון לעכשיו דרך הקיר בדיוק במקום המיועד למזנון, עדיף לחבר אותו לחיבור נקבה עם השקעים?
תמונה של התכנון מצורפת..
אשמח אם מישהו יכול לעזור..