אין לי סאונד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

קניתי מחשב-נייח חדש לחדר השינה ואת המחשב-נייח הקודם שלי שעבד מצויין בחדר השינה חיברתי לטלוויזיה בסלון והיתקנתי בו קודי וזה בשביל להיפרד מ-ייס, שקורעים לנו את התחת עם החשבונית של 320-שקלים בחודש....
אלא שחיברתי את כרטיס הקול במחשב שיש בו יציאת HDMI לטלוויזיה LG שבסלון בגודל 63-אינצ, שיש לה רמקולים חזקים ומהממים עם כבל HDMI תקין שלקחתי מהממיר בחדר השינה ומשום-מה אין לי סאונד....
במחשב הזה שחיברתי לטלוויזיה בסלון יש מערכת-הפעלה ווינדווז-7 עם 64-ביט....
כשהמחשב הזה היה בחדר השינה שלי, הוא היה מחובר לטלוויזיה בחדר השינה שהייתה המסך שלו גם עם כבל HDMI ומשום-מה היה סאונד בלי שום בעייה.....אז מה קרה לאימא שלו???...
אותו הדבר חיברתי אותו לטלוויזיה בסלון גם עם כבל HDMI ובסלון משום-מה אין סאונד והוא רוצה בטח שאני אקנה לו רמקולים בשביל שיהייה סאונד, בזמן שלטלוויזיה בסלון יש רמקולים מהסרטים עם עוצמה של דיסקוטק בנתניה....
מה הוא רוצה מהחיים שלי ולמה זה אין סאונד?....
מישהו כאן בפורום מיחשוב יכול לעזור ולחסוך לי ליקנות רמקולים ולחבר אותם למחשב הזה כדי שיהייה סאונד עלוב, בזמן שלטלוויזיה בסלון בגודל 63-אינצ' יש עוצמת רמקולים חבל-על-הזמן???....זה הפורום הנכון לבעייה הזאת נכון חברים???
נערך לאחרונה על ידי SHAULISHKO ב 26/10/2016 10:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2611 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תבדוק במה וינדוס משתמשת להוצאת אודיו.
תמונה
אצלך זה יכול להיות מעט שונה, תוודא שה-HDMI מראה שהוא מחובר ושהוא מוגדר כברירת מחדל.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

זה הדבר הראשון שעשיתי כשראיתי שאין סאונד...שמתי שם את כול ארבעת האפשרויות במצב Vירוק כולל ה-AMD הזה וה-REALTEK ובאף-אחת מהן אין סאונד

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2611 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

תנסה את הדברים הפשוטים והרגילים: כבל HDMI אחר, כניסת HDMI אחרת, תוודא בטלויזיה שהרמקולים מופעלים (בדר"כ יש אופציה שמכבה רמקולים ב-TV עצמה) וכו'.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@TheCoolest
·כבר בדקתי את כול הדברים האלה.......עצוב.......

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”