טלויזיה 65 אינץ
לדעתי, מי שנותן רק שנה אחריות בונה על כך שהסיכוי למימוש האחריות נמוך. בדרך כלל אין לו כוונה ולפעמים יכולת אמיתית לתת שירות כשצריך. לכן אני מתרחק מהם. או לוקח הסיכון מחושב שלא תהיה שום בעיה עם המוצר ואם חס וחלילה תהיה בעיה, אני צריך לקבל זאת ולא להתבכיין.
כתבתי זאת הרבה פעמים שאחריות ובעיקר אם היא מלאה,
היא דבר חשוב ביותר והיא עולה כסף, כי היבואן צריך להחזיק חלפים ועובדים או לשלם לחברת שירות.
כתבתי זאת הרבה פעמים שאחריות ובעיקר אם היא מלאה,
היא דבר חשוב ביותר והיא עולה כסף, כי היבואן צריך להחזיק חלפים ועובדים או לשלם לחברת שירות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
KS8000 המדוברת היא טלויזיה ביבוא מקביל. הסמארט שלה לא יעבוד, כך שתוכל להגיד שלום לתכני HDR מנטפליקס ושאר הפיצ'רים.
בדקת כמה עולה ה-KS8500 כאן בארץ? אמנם היא קעורה, אבל ביבוא רשמי של סמליין.
@se1
בארה"ב ניתנת אחריות של שנה אחת למרבית הטלויזיות, ורק לפעמים יש מבצעים שבהם החנות מספקת אחריות מורחבת. אני לא חושב שמדובר פה בניסיון "לעשוק". שים לב שרוב\כל המסכים ביבוא מקביל מקבלים אחריות לשנה אחת.
וחזרה לנושא: אין בכלל מה להשוות בין איכות התמונה שתקבל מה-KS מול מה שיכולה לתת ה-KU.
בדקת כמה עולה ה-KS8500 כאן בארץ? אמנם היא קעורה, אבל ביבוא רשמי של סמליין.
@se1
בארה"ב ניתנת אחריות של שנה אחת למרבית הטלויזיות, ורק לפעמים יש מבצעים שבהם החנות מספקת אחריות מורחבת. אני לא חושב שמדובר פה בניסיון "לעשוק". שים לב שרוב\כל המסכים ביבוא מקביל מקבלים אחריות לשנה אחת.
וחזרה לנושא: אין בכלל מה להשוות בין איכות התמונה שתקבל מה-KS מול מה שיכולה לתת ה-KU.
מניסיון אישי, אני בקיא במה שקורה בארה״ב וההבדל עם ישראל הוא עצום ותהומי.
קודם כל במחירים הזולים בהרבה ולכן מתקנים או רוכשים חדש וזה קצת פחות כואב.
בארה״ב כשמתקלקל מוצר עם שנת אחריות מחליפים אותו מיד בלי הרבה שאלות וחקירות. בעיקר עם קנית ברשת גדולה. לפעמים גם החליפו לי אחרי יותר משנה (באם זה לא יקר מדי (100-200$) וכמובן יש גם מוצרים שיש עליהם אחריות lifetime וכשהגעתי לתקן אחרי שימוש מספר שנים, פשוט הציעו לי חדש כי זה משתלם להם יותר
אצלנו, בדרך כלל, יחפשו מיד איך להתחמק מלעמוד בהתחייבות.
קודם כל במחירים הזולים בהרבה ולכן מתקנים או רוכשים חדש וזה קצת פחות כואב.
בארה״ב כשמתקלקל מוצר עם שנת אחריות מחליפים אותו מיד בלי הרבה שאלות וחקירות. בעיקר עם קנית ברשת גדולה. לפעמים גם החליפו לי אחרי יותר משנה (באם זה לא יקר מדי (100-200$) וכמובן יש גם מוצרים שיש עליהם אחריות lifetime וכשהגעתי לתקן אחרי שימוש מספר שנים, פשוט הציעו לי חדש כי זה משתלם להם יותר
אצלנו, בדרך כלל, יחפשו מיד איך להתחמק מלעמוד בהתחייבות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא באתי להתווכח, ואני יודע שכל מה שאמרת נכון. פשוט מבחינה פורמלית, על מרבית המסכים האחריות היא לשנה.
זה שהשירות שלקוחות מקבלים שם עדיף בעשרות מונים ממה שאנחנו לרוב מקבלים כאן, זה משהו אחר.
זה שהשירות שלקוחות מקבלים שם עדיף בעשרות מונים ממה שאנחנו לרוב מקבלים כאן, זה משהו אחר.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
בסינגפור האחריות היוא ע"פ רוב בין 3-5 שנים - תלוי במותג.
חריגים לכך הם שארפ (וחבל) ופיליפס שלסדרות הנמוכות רק שנת אחריות אחת
סמסונג מבחינתי כבר מזמן איבדה את הדרך מבחינת אמינות
הסיפור של ה NOTE החדש הוא עוד תזכורת כואבת לאיכות היצור הנמוכה (שלא לומר רשלנית) שלהם.
חריגים לכך הם שארפ (וחבל) ופיליפס שלסדרות הנמוכות רק שנת אחריות אחת
סמסונג מבחינתי כבר מזמן איבדה את הדרך מבחינת אמינות
הסיפור של ה NOTE החדש הוא עוד תזכורת כואבת לאיכות היצור הנמוכה (שלא לומר רשלנית) שלהם.