איך הפלאזמה הזאת HITACHI 42PD9500TA עזרה לפני קניה
בהחלט מומלצת כולל ה Q7 פחות לגבי הפנסוניק
תנסה להשוות בין 3 המסכים ורצוי בשידורי טלויזיה
אבל באופן כללי אין ספק שההיטאצי המתקדמת ביותר ( חשוב שתבדוק אם אתה מזה הבהובים או ריצודים או גירעון יתר - כיוון שזה פאנל ALIS )
דרך אגב בטוח שלאחר מו"מ תוכל לקבל מחיר הרבה יותר זול
הפנסוניק מעולה אבל בעלת חסרונות בולטים כמו חוסר חיבורים ללא טינר ללא רמקולים איכותיים תמונה כהה מידי וחסרת " חיים "
והמתחרה הטובה להיטאצי היא בהחלט ה-Q7 של סמסונג רק שמתי לב שיש לה נטיה לגוון אדמדם בתמונה
אבל באופן כללי אין ספק שההיטאצי המתקדמת ביותר ( חשוב שתבדוק אם אתה מזה הבהובים או ריצודים או גירעון יתר - כיוון שזה פאנל ALIS )
דרך אגב בטוח שלאחר מו"מ תוכל לקבל מחיר הרבה יותר זול
הפנסוניק מעולה אבל בעלת חסרונות בולטים כמו חוסר חיבורים ללא טינר ללא רמקולים איכותיים תמונה כהה מידי וחסרת " חיים "
והמתחרה הטובה להיטאצי היא בהחלט ה-Q7 של סמסונג רק שמתי לב שיש לה נטיה לגוון אדמדם בתמונה
רוב הצפיה שלי זה טלויזיה ודיוידי לפי דעתך האם כדאי ללכת על פלאזמה 42 (q7 למשל)במקום להשקיע בlcd יקר מאוד בשבל להגיע לאותו רמת איכות של פלאזמהבצפיה בטלויזיה . דפקה אני יכול להשיג את הq7 במחיר של 10k מה אתה אומר ?josef_he כתב:לא פלא.
אבל תאמין לי שהדגם עליו אתה מדבר הוא לא דוג' טובה. ישנם מסכי LCD באמת מרשימים (שלרוב גם עולים הרבה)- 9731, 9631, 9830 של פיליפס, סוני סדרות V X ו-W, תומסון סקניום, דגמים של שארפ, LOEWE ועוד....
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
הכי טוב שתראה את שתיהם אחת ליד השניה בשידורי TV ו DVD ותחליט איזה תמונהhassan כתב:אין לי בעיה להוסיף עוד כמה ולעבור לHITACHI 42PD9500TA אבל השאלה אם הפלזמה הזאת באמת יותר טובה מה q7 ואם לצרכים שלי (טלויזיה ו דיוידי) באמת תעזור ?...
אתה אוהב יותר
אמת, יש פה ענין של טעם אישי והעדפה. לעיתים דברים מסוימים בתמונה שמפריעים לאחד אינם מפריעים לאחרshlomyga כתב:הכי טוב שתראה את שתיהם אחת ליד השניה בשידורי TV ו DVD ותחליט איזה תמונהhassan כתב:אין לי בעיה להוסיף עוד כמה ולעבור לHITACHI 42PD9500TA אבל השאלה אם הפלזמה הזאת באמת יותר טובה מה q7 ואם לצרכים שלי (טלויזיה ו דיוידי) באמת תעזור ?...
אתה אוהב יותר...