מתלבט בין רסיברים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
בהמשך למה שאמר BUGY.
1. לא כדאי לך להטריח אנשים ללחוץ על לינקים רק כדי לדעת על מה אתה מדבר.
אתה יכול פשוט לרשום את הדגמים המדוברים.
2. יש לך התלבטות - ספר מהי, לא צריכים לנחש.
התלבטות בקשר למחיר, תכונות, רמקולים שישודכו... משנה את השיקולים מה כדאי.
1. לא כדאי לך להטריח אנשים ללחוץ על לינקים רק כדי לדעת על מה אתה מדבר.
אתה יכול פשוט לרשום את הדגמים המדוברים.
2. יש לך התלבטות - ספר מהי, לא צריכים לנחש.
התלבטות בקשר למחיר, תכונות, רמקולים שישודכו... משנה את השיקולים מה כדאי.
אוקיי מקבל את הנזיפות באהבה
מתלבט כי נאמרנלי שהאונקיו אחרי זמן עושה בעיות עם ה hdmi ובקניה מגרמניה, לא יהיה לי למי לפנות
מחבר למערכת מחשב וקולנוע ביתי
שני רמקולי mission ומתכויון לצרף סאב של אינפיניטי
שומע בעיקר מוסיקה קלאסית
רציתי לכתחילה להכניס בתקציב של 3500 גם את הרסיבר וגם סאב (מתצוגה) אבל לא רוצה לחפש כאמור שירות עוד שנה שנתיים
מתלבט כי נאמרנלי שהאונקיו אחרי זמן עושה בעיות עם ה hdmi ובקניה מגרמניה, לא יהיה לי למי לפנות
שומע בעיקר מוסיקה קלאסית
רציתי לכתחילה להכניס בתקציב של 3500 גם את הרסיבר וגם סאב (מתצוגה) אבל לא רוצה לחפש כאמור שירות עוד שנה שנתיים
שותה הכל, ישר לוריד.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
בקשר לתקלות,
היה לי רסיבר יקר של פיוניר, היו לו תקלות HDMI ותקלות רשת, תוקנו ולא תוקנו, ובסוף הוחלף.
אז תקלות קורות, אין שום דבר בטוח.
אם אתה קונה מאמאזון ישירות ולא ממוכר באמאזון, לפי ניסיון רב שהצטבר, נושא האחריות אצלם הרבה יותר טוב מזה של היבואנים בארץ.
אם אתה שומע בעיקר קלאסי, עם מערכת רמקולים 2.1 (לא ציינת שאתה מתכנן להרחיב ל- 5.1), אז עדיף לך בהרבה לשנות כיוון וללכת על מגבר סטריאו.
היה לי רסיבר יקר של פיוניר, היו לו תקלות HDMI ותקלות רשת, תוקנו ולא תוקנו, ובסוף הוחלף.
אם אתה קונה מאמאזון ישירות ולא ממוכר באמאזון, לפי ניסיון רב שהצטבר, נושא האחריות אצלם הרבה יותר טוב מזה של היבואנים בארץ.
אם אתה שומע בעיקר קלאסי, עם מערכת רמקולים 2.1 (לא ציינת שאתה מתכנן להרחיב ל- 5.1), אז עדיף לך בהרבה לשנות כיוון וללכת על מגבר סטריאו.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זאת מחלת הHDMI של אונקיו, כבר לא קיימת יותר. אז לא ממש רלוונטי. חוץ מזה, כן יהיה לך למי לפנו ואפילו תקבל שירות מעולה. אמזון ושרות לקוחות מעולה זאת הולכים ביחד יד ביד.eyals2 כתב:אוקיי מקבל את הנזיפות באהבה
שומע בעיקר מוסיקה קלאסית
רציתי לכתחילה להכניס בתקציב של 3500 גם את הרסיבר וגם סאב (מתצוגה) אבל לא רוצה לחפש כאמור שירות עוד שנה שנתיים...
קצת בילבלת אותי עם ההגדרות מערכת שלך. אתה אומר מערכת ק"ב ואז אתה אומר מוזיקה קלאסית משני רמקולים. אבל זה לא משנה, אם הבחירה בין שני הרסיברים הללו, ה1300 לדעתי בחירה טובה יותר.
·מתכוין להרחיב לפחות ל-5.1 שתי המערכות שציינתי הן 7.2Amir64 כתב:בקשר לתקלות,
אם אתה שומע בעיקר קלאסי, עם מערכת רמקולים 2.1 (לא ציינת שאתה מתכנן להרחיב ל- 5.1), אז עדיף לך בהרבה לשנות כיוון וללכת על מגבר סטריאו....
ולהוסיף לאט לאט רמקולים,
BUGY - השימוש יהיה גם וגם, זה סותר?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
דנון