מחפש חוות דעת Bose QC35
היי,
אני כמעט שנה כעת עם האודיו טכניקה MSR7 וקצת מתבאס מכמה דברים.
בסך הכול הסאונד שלהם באמת מעולה, אבל רק עכשיו אני מבין כמה חשובה הנוחות של האוזניות.
אני שם לב שאחרי כשעה של האזנה מתחיל לכאוב לשים אותם ואני חייב להוריד אותם לכמה זמן.
מה גם שאני נורא מתפתה לעבור לאלחוטי והביטול רעשים יכול נורא לעזור לי להפסיק לשמוע בווליום גבוה כדי לבטל רעשים מבחוץ פאסיבית.
רציתי לשאול אם יצא לכם להתנסות עם הQC35 ואשמח לחוות דעת או המלצה על אוזניות אחרות שעונות על הצורך.
תודה!
אני כמעט שנה כעת עם האודיו טכניקה MSR7 וקצת מתבאס מכמה דברים.
בסך הכול הסאונד שלהם באמת מעולה, אבל רק עכשיו אני מבין כמה חשובה הנוחות של האוזניות.
אני שם לב שאחרי כשעה של האזנה מתחיל לכאוב לשים אותם ואני חייב להוריד אותם לכמה זמן.
מה גם שאני נורא מתפתה לעבור לאלחוטי והביטול רעשים יכול נורא לעזור לי להפסיק לשמוע בווליום גבוה כדי לבטל רעשים מבחוץ פאסיבית.
רציתי לשאול אם יצא לכם להתנסות עם הQC35 ואשמח לחוות דעת או המלצה על אוזניות אחרות שעונות על הצורך.
תודה!
לדעתי אחת מהטובות בשוק, אם חשוב לך האלחוט והביטול רעשים אז זו אופציה מעולה.
sound wise אל תצפה לאיזו קפיצת מדרגה, ה-MSR7 היא אוזניה נהדרת, אז קח בחשבון
שאתה משלם פה קרוב כ-450 דולרים אחרי מיסים בעיקר בשביל לוותר על החוט ולטובת ביטול הרעשים.
נכון שה-QC35 תהיה נוחה יותר מה-MSR7, אבל את הפדים של ה-MSR7 אתה יכול להחליף בדקה.
אם אתה צריך עזרה במציאת פדים נוחים תעדכן.
sound wise אל תצפה לאיזו קפיצת מדרגה, ה-MSR7 היא אוזניה נהדרת, אז קח בחשבון
שאתה משלם פה קרוב כ-450 דולרים אחרי מיסים בעיקר בשביל לוותר על החוט ולטובת ביטול הרעשים.
נכון שה-QC35 תהיה נוחה יותר מה-MSR7, אבל את הפדים של ה-MSR7 אתה יכול להחליף בדקה.
אם אתה צריך עזרה במציאת פדים נוחים תעדכן.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
אני אישית חושב שה-QC35 הן אחת האוזניות הטובות ביותר כיום בשוק.
חד משמעית אין עוד אוזנייה שמסננת רעשים כמו זו, והיא גם נוחה מאוד ונשמעת מעולה, אז זה בונוס.
חד משמעית אין עוד אוזנייה שמסננת רעשים כמו זו, והיא גם נוחה מאוד ונשמעת מעולה, אז זה בונוס.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
@roy12345
הסאונד של הMSR7 באמת פנטסטי וזה משהו שנורא אהבתי בהם, אבל הנוחות זה בעייתי לי, אשמח לשמוע על החלפת פדים וכמה שה משפר את הנוחות, למרות שגם האלחוטי וביטול הרעשים נשמע לי נהדר.
@עמית_לגו
זה בעיקר מה שחיפשתי לשמוע.. את הביטול רעשים שמעתי בחנות שלהם בחול עד כמה זה מדהים, אבל לא באוזניה הזאת וחשוב לי לדעת איך הסאונד? זוכר שהייתי רואה הרבה שבדרך כלל Bose לוקים בסאונד.
הסאונד של הMSR7 באמת פנטסטי וזה משהו שנורא אהבתי בהם, אבל הנוחות זה בעייתי לי, אשמח לשמוע על החלפת פדים וכמה שה משפר את הנוחות, למרות שגם האלחוטי וביטול הרעשים נשמע לי נהדר.
@עמית_לגו
זה בעיקר מה שחיפשתי לשמוע.. את הביטול רעשים שמעתי בחנות שלהם בחול עד כמה זה מדהים, אבל לא באוזניה הזאת וחשוב לי לדעת איך הסאונד? זוכר שהייתי רואה הרבה שבדרך כלל Bose לוקים בסאונד.
@adizi12
·
נסה את אלו:
http://www.brainwavzaudio.com/collectio ... dphone-pad
או את אלו:
http://www.brainwavzaudio.com/collectio ... pad-hybrid
בלי קשר ל-QC35 אם אתה מתכנן להשאיר את ה-MSR7 והפדים הקיימים לא נוחים לך אין סיבה
שתמשיך לסבול, אלו פדים הרבה יותר מרווחים ונוחים, שישפרו את הנוחות פלאים.
החלפת הפדים היא סופר קלה ב-MSR7, פשוט שלוף\משוך את הפדים המקוריים וחבר את החדשים.
·
נסה את אלו:
http://www.brainwavzaudio.com/collectio ... dphone-pad
או את אלו:
http://www.brainwavzaudio.com/collectio ... pad-hybrid
בלי קשר ל-QC35 אם אתה מתכנן להשאיר את ה-MSR7 והפדים הקיימים לא נוחים לך אין סיבה
שתמשיך לסבול, אלו פדים הרבה יותר מרווחים ונוחים, שישפרו את הנוחות פלאים.
החלפת הפדים היא סופר קלה ב-MSR7, פשוט שלוף\משוך את הפדים המקוריים וחבר את החדשים.
לא, אבל שמעתי את ה-QC25 בהזדמנות כלשהיא, ודי אהבתי את הסאונד שלהן אם כי עוצמת
הווליום היתה מוגבלת. באפשרות הבחירה באופן אישי הייתי בוחר ב-MSR7, כמובן שחוץ מהסאונד
יש את ההבדל הניכר שה-QC35 היא בלוטות' ועם ביטול רעשים אקטיבי, וה-MSR7 היא לא.
אם הרצון לשידרוג נולד עקב חוסר הנוחות, החלפת הפדים לאלו שבקישור תפתור לך את הבעיה
הזו ב-100%. אז אולי תנסה לפני שאתה מתחייב לאוזניה יקרה למדי. אלא אם אתה סגור על עניין
הבלוטות' ויש לך צורך מהותי ביכולות ביטול הרעשים.
*קח בחשבון שהפדים הללו הם יותר bulky מהסטוק ויראו פחות סימפטיים ואלגנטיים בפומבי.
אם זו בעיה, נסה את הפדים האלו , פחות נוחות ופתיחה לאוזן הרבה יותר קטנה, אבל מאוד רכות ונעימות
בסגנון הפדים של ה-MDR1A. עדיין יהיו נוחות יותר מהסטוק ועדיין ישמרו על אלגנטיות למראה.
יש רק מצב שתצטרך למתוח אותן מעט על מנת שיכנסו מסביב לחריצים של ה-MSR7.
הווליום היתה מוגבלת. באפשרות הבחירה באופן אישי הייתי בוחר ב-MSR7, כמובן שחוץ מהסאונד
יש את ההבדל הניכר שה-QC35 היא בלוטות' ועם ביטול רעשים אקטיבי, וה-MSR7 היא לא.
אם הרצון לשידרוג נולד עקב חוסר הנוחות, החלפת הפדים לאלו שבקישור תפתור לך את הבעיה
הזו ב-100%. אז אולי תנסה לפני שאתה מתחייב לאוזניה יקרה למדי. אלא אם אתה סגור על עניין
הבלוטות' ויש לך צורך מהותי ביכולות ביטול הרעשים.
*קח בחשבון שהפדים הללו הם יותר bulky מהסטוק ויראו פחות סימפטיים ואלגנטיים בפומבי.
אם זו בעיה, נסה את הפדים האלו , פחות נוחות ופתיחה לאוזן הרבה יותר קטנה, אבל מאוד רכות ונעימות
בסגנון הפדים של ה-MDR1A. עדיין יהיו נוחות יותר מהסטוק ועדיין ישמרו על אלגנטיות למראה.
יש רק מצב שתצטרך למתוח אותן מעט על מנת שיכנסו מסביב לחריצים של ה-MSR7.
יש לי את ה-QC25 כבר לא מעט זמן, והן דיי דומות ל-35. הנוחות מצויינת, וביטול הרעשים מרשים מאוד. הסאונד בהחלט טוב (כשסינון הרעשים דלוק, אחרת הן נשמעות פחות טוב משמעותית), אבל לא יותר טוב מאשר דברים אחרים במחיר שלהן או אפילו פחות מזה.
אם אתה מחפש את הסאונד הטוב ביותר שיש במחיר, תחפש במקום אחר.
אם אתה מחפש אוזניות עם סאונד טוב, נוחות, וסינון רעשים אקטיבי שגם אשכרה עובד, אז ה-Bose יהיו מצוינות.
אם אתה מחפש אוזניות עם סאונד טוב, נוחות, וסינון רעשים אקטיבי שגם אשכרה עובד, אז ה-Bose יהיו מצוינות.
עוד יתרון של הסוני הוא ה-gestures שאפשר לשים יד לידן והן מגיבות בכדי לאפשר לנעל שיחה (אפשר לראות את זה באתר של סוני).
לי לא יצא לשמוע אותן עדיין, אני מקווה שעוד כמה חודשים יתאפשר לי. הן נראות כמו מתחרה מעניין לבוס.
לי לא יצא לשמוע אותן עדיין, אני מקווה שעוד כמה חודשים יתאפשר לי. הן נראות כמו מתחרה מעניין לבוס.
קיבלתי את ה SONY 1000X שלי היום, רכשתי אותם מאמזון במחיר כולל מיסים והכל ב 321 פאונד.
איכות סאונד מצוינת, נטרול רעשים מצוין +עם מלא אופציות, מאפשרות להתאמה אישית בעניין של נטרול רעשים.
נוחות טובה פלוס, היה אפשר לעשות קצת יותר מאמץ בעניין, האוזניות מלאות בפיצ'רים מגניבים, מאפשרות להעביר יד על האוזניה הימנית ולשמוע את הסביבה ולנהל שיחה לרגע למשל, יש אפשרות לחסום רעשים מסוימים, ורעשים שיחה למשל לאפשר. כמובן שאפשר להריץ שירים, לענות לשיחה לחייג ועוד..
מייל שקיבלתי מאמזון
שהוריד לי בעוד כמה פאונדים את המחיר
You saved £25.08 with Amazon.co.uk's Pre-order Price Guarantee! The price of the item(s) decreased after you ordered them, and we gave you the lowest price.
The following title(s) decreased in price:
Sony MDR-1000X Bluetooth Noise Cancelling Ambient Sound Touch Sensor High Resolution Audio Headphone - Beige
Price on order date: £330.00
Price charged at shipping: £304.92
Lowest price before release date: £304.92
Quantity: 1
Total Savings: £25.08
איכות סאונד מצוינת, נטרול רעשים מצוין +עם מלא אופציות, מאפשרות להתאמה אישית בעניין של נטרול רעשים.
נוחות טובה פלוס, היה אפשר לעשות קצת יותר מאמץ בעניין, האוזניות מלאות בפיצ'רים מגניבים, מאפשרות להעביר יד על האוזניה הימנית ולשמוע את הסביבה ולנהל שיחה לרגע למשל, יש אפשרות לחסום רעשים מסוימים, ורעשים שיחה למשל לאפשר. כמובן שאפשר להריץ שירים, לענות לשיחה לחייג ועוד..
מייל שקיבלתי מאמזון
You saved £25.08 with Amazon.co.uk's Pre-order Price Guarantee! The price of the item(s) decreased after you ordered them, and we gave you the lowest price.
The following title(s) decreased in price:
Sony MDR-1000X Bluetooth Noise Cancelling Ambient Sound Touch Sensor High Resolution Audio Headphone - Beige
Price on order date: £330.00
Price charged at shipping: £304.92
Lowest price before release date: £304.92
Quantity: 1
Total Savings: £25.08
@offerbk1
@anatoli15
@ofir1988
האמת שפעם ראשונה אני שומע על האוזניות האלו ועד כה ממה שהם נראות ומביקורות הן נראות מדהים.
באמת ראיתי שבאמזון הן נשלחות לארץ בניגוד לBose.
איך אתה מתרשם מהן עד כה? ואיך הנוחות? זה הפך להיות נושא די קריטי בשבילי.
אם קיבלת החזר מס אז בכלל מעולה 😄
@anatoli15
@ofir1988
האמת שפעם ראשונה אני שומע על האוזניות האלו ועד כה ממה שהם נראות ומביקורות הן נראות מדהים.
באמת ראיתי שבאמזון הן נשלחות לארץ בניגוד לBose.
איך אתה מתרשם מהן עד כה? ואיך הנוחות? זה הפך להיות נושא די קריטי בשבילי.
אם קיבלת החזר מס אז בכלל מעולה 😄
כמעט בכל קניה מקבלים החזר מאמאזון, בדר"כ מדובר בכמה דולרים\אירו\פאונד החזר על
גבייה מופרזת. לא משהו קריטי.
אצל סוני נוחות זה רפרנס בדרך כלל, לא נתקלתי עדיין בסוני OVER EAR שלא היו
נוחות מאוד, בטח שמדובר באוזניה יוקרתית יחסית שלה. אני מעריך את הנוחות באיזור ה-QC35.
לא חושב שאתה יכול לטעות באף אחת מהן, אם אתה נשאר גם עם ה-MSR7
תחשוב אולי על בחירת האופציה השונה יותר מבחינת חתימת הסאונד מול ה-MSR7 כך
שתוכל לגוון שמתחשק לך.
גבייה מופרזת. לא משהו קריטי.
אצל סוני נוחות זה רפרנס בדרך כלל, לא נתקלתי עדיין בסוני OVER EAR שלא היו
נוחות מאוד, בטח שמדובר באוזניה יוקרתית יחסית שלה. אני מעריך את הנוחות באיזור ה-QC35.
לא חושב שאתה יכול לטעות באף אחת מהן, אם אתה נשאר גם עם ה-MSR7
תחשוב אולי על בחירת האופציה השונה יותר מבחינת חתימת הסאונד מול ה-MSR7 כך
שתוכל לגוון שמתחשק לך.
@adizi12
·
SONY 1000X,יש בהן המון, אך הן לא שיא הנוחות, קשה לי להגיע למצב שאני שם אותם ושוכח שהם עלי.
הבידוד רעשים שלהם מעולה גם האקטיבי וגם הפסיבי, NC בקושי משפיע על איכות השמעץ
מה שאני קיבלתי זה תחת ההסדר " התחייבות למחיר הנמוך ביותר בהזמנה מוקדמת" אז יצא שהמחיר ירד אחרי שעשיתי הזמנה מוקדמת, לעניין החזר מס, אם אקבל זה בכלל יהיה אחלה.
אז בוא נעשה סדר .
אפשרויות: יש מלא, אני בטוח שגם קראת, מהיכולת לשלוט בווליום והרצה של שירים, ומענה לשיחה וגם להתקשר [במכשירים תומכים] הכל במחוות של מגע, והכי מגניב לקבל שמיעה "סופר" ולשמוע את הסביבה דרך המיקרופונים המובנים על האוזניות ברגע שאתה צריך לשמוע משהו וזה כתחליף להוריד את האוזניות.
נוחות: לי הן לא נוחות.. השאיפה היא לאוזניות שאני שוכח שהן שם.. ופה זה לא קרה, ב QC35 הבנתי שהן הרבה יותר טובות מבחינת נוחות וקלות יותר/
איכות שמע: לא הפיל אותי מהרגלים, איכות טובה גם ב NC, אני לא אודיופיל, אך בזמנו היה לי Westone 4 שנשמעו בליגה אחרת.
אתה מוזמן אלי, אם תרצה לבחון/לשמוע אותן !
·
SONY 1000X,יש בהן המון, אך הן לא שיא הנוחות, קשה לי להגיע למצב שאני שם אותם ושוכח שהם עלי.
הבידוד רעשים שלהם מעולה גם האקטיבי וגם הפסיבי, NC בקושי משפיע על איכות השמעץ
מה שאני קיבלתי זה תחת ההסדר " התחייבות למחיר הנמוך ביותר בהזמנה מוקדמת" אז יצא שהמחיר ירד אחרי שעשיתי הזמנה מוקדמת, לעניין החזר מס, אם אקבל זה בכלל יהיה אחלה.
אז בוא נעשה סדר .
אפשרויות: יש מלא, אני בטוח שגם קראת, מהיכולת לשלוט בווליום והרצה של שירים, ומענה לשיחה וגם להתקשר [במכשירים תומכים] הכל במחוות של מגע, והכי מגניב לקבל שמיעה "סופר" ולשמוע את הסביבה דרך המיקרופונים המובנים על האוזניות ברגע שאתה צריך לשמוע משהו וזה כתחליף להוריד את האוזניות.
נוחות: לי הן לא נוחות.. השאיפה היא לאוזניות שאני שוכח שהן שם.. ופה זה לא קרה, ב QC35 הבנתי שהן הרבה יותר טובות מבחינת נוחות וקלות יותר/
איכות שמע: לא הפיל אותי מהרגלים, איכות טובה גם ב NC, אני לא אודיופיל, אך בזמנו היה לי Westone 4 שנשמעו בליגה אחרת.
אתה מוזמן אלי, אם תרצה לבחון/לשמוע אותן !