שרשור תגובות מאמר רמקול Image Jazzgirl Silver
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ושוב, יופי של כתבה. כיף לקרוא את זה בסוף היום !
שמעתי אגב את הרמקול הזה בתערוכה, וגם אני לא ממש התרשמתי..
שמעתי אגב את הרמקול הזה בתערוכה, וגם אני לא ממש התרשמתי..
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
יפה מאוד, סקירות מהנות מאוד. אני שמח לראות שכאשר משהו לא מוצא חן לא מתחבאים מאחורי אמירות מעורפלות.

איזה עוגיות "טעימות" בדיוק אכלת?
איזה עוגיות "טעימות" בדיוק אכלת?
נערך לאחרונה על ידי aloni ב 28/02/2007 23:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
HiFiMusic IL
נמר
שוב כל הכבוד במיוחד על כך שאינך מהסס לפרסם גם ביקורת שלילית.
ברשותך, הערה קטנטנה, המושג אודיופיל בכלל ולא כל שכן "אודיופיל מתחיל" הוא מושג מאד שנוי במחלוקת ולמעשה לי אישית לא ברורה כל כך ההגדרה מיהו "אודיופיל".
לכן אני הייתי נמנע מסיכום בנוסח כפי שכתבת "הרמקול אינו מתאים לאודיופיל מתחיל".
בעיני עדיף סיכומים כמו הרמקול אינו מתאים למי שמאזין בעיקר למוסיקה אקוסטית וכו'..
שלמה
שוב כל הכבוד במיוחד על כך שאינך מהסס לפרסם גם ביקורת שלילית.
ברשותך, הערה קטנטנה, המושג אודיופיל בכלל ולא כל שכן "אודיופיל מתחיל" הוא מושג מאד שנוי במחלוקת ולמעשה לי אישית לא ברורה כל כך ההגדרה מיהו "אודיופיל".
לכן אני הייתי נמנע מסיכום בנוסח כפי שכתבת "הרמקול אינו מתאים לאודיופיל מתחיל".
בעיני עדיף סיכומים כמו הרמקול אינו מתאים למי שמאזין בעיקר למוסיקה אקוסטית וכו'..
שלמה
נמר
איני רוצה להסיט את הדיון להגדרת מיהו אודיופיל. רק קח בחשבון שלא בהכרח ההגדרה שלך זהה להגדרה שלי או להגדרה של פלוני אלמוני..
לכן, לדעתי, כאשר מפרסמים ביקורת ודיעה על מוצר אודיו שעיקר מטרתה היא להעביר מידע למעוניינים ברכישת כזה ציוד, אז צריך להשתדל להמנע ממושגים יותר מדי שנויים במחלוקת ולא ברורים.
שלמה
איני רוצה להסיט את הדיון להגדרת מיהו אודיופיל. רק קח בחשבון שלא בהכרח ההגדרה שלך זהה להגדרה שלי או להגדרה של פלוני אלמוני..
לכן, לדעתי, כאשר מפרסמים ביקורת ודיעה על מוצר אודיו שעיקר מטרתה היא להעביר מידע למעוניינים ברכישת כזה ציוד, אז צריך להשתדל להמנע ממושגים יותר מדי שנויים במחלוקת ולא ברורים.
שלמה
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
שלמה ידידי.
אוסיף שחשוב יותר להיתעמק בסקירה ולנתח אותה ולא מילה אחת מתוך ה-1000 מילים שכתובות שם , אני בטוח שיש לך הרבה יותר תגובות על הכתבה מעבר למילה אודיופיל שניראה לי שקצת הסיטה אותך מהכתבה.
המילה אודיופיל מבחינתי היא נטולת הגדרה וכל אחד מגדיר אותה אחרת , לכן ... אם אתה מגדיר את עצמך אודיופיל {ולא משנה מה ההגדרה} הרי כל האודיופילים בסופו של דבר רוצים לשמוע מוסיקה באיכות הגבוהה ביותר , וזו ההגדרה הבסיסית למילה.
אוסיף שחשוב יותר להיתעמק בסקירה ולנתח אותה ולא מילה אחת מתוך ה-1000 מילים שכתובות שם , אני בטוח שיש לך הרבה יותר תגובות על הכתבה מעבר למילה אודיופיל שניראה לי שקצת הסיטה אותך מהכתבה.
המילה אודיופיל מבחינתי היא נטולת הגדרה וכל אחד מגדיר אותה אחרת , לכן ... אם אתה מגדיר את עצמך אודיופיל {ולא משנה מה ההגדרה} הרי כל האודיופילים בסופו של דבר רוצים לשמוע מוסיקה באיכות הגבוהה ביותר , וזו ההגדרה הבסיסית למילה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
הייתי אומר שאחרי סקירה כזו, כל שנותר (אולי) זה להתעמק בשם של הרמקולנמר כתב:שלמה ידידי.
אוסיף שחשוב יותר להיתעמק בסקירה ולנתח אותה...
אפרופו ה"מתוקה" של עבאדי- זו דוגמא קלאסית של "מעז יצא מתוק"
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

מה לעשות ידידי ... לא הכל טוב בחיים , ואני אפילו אוסיף שחברה שלי אמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדבר , הרמקול הזה נישמע לה מצויין.
אחרי הכל מה שאני בוחן הוא פרמטרים ספציפים ולא אם הרמקול נישמע טוב או רע כי זה לא מעניין .
כלומר: הרמקול הזה הוא בסך הכל מאוד נעים לשמיעה כדרך אגב , הוא לא תוקפני ולא צרחני אך מה לעשות שהוא אינו עומד בפרמטרים הניבדקים.
תאמין לי zy ואני אומר את זה מכל הלב.
מאוד קשה לי לכתוב כתבות כאלה , וקשה לי כאן כפליים מפני שאני ולוני {היבואן של אימג' בישראל} חברים קרובים.
אין בכוונתי לקטול רמקול ואין בכוונתי ליצור לעצמי תדמית של קטלן , אך מה שבטוח הוא שגם אין בכוונתי להעביר מידע שגוי או לא מיקצועי למרות החברות ביני לבין לוני , ראה את אחד מהמוצרים שהוא מביא {קומפקט} שניבחר לטוב ביותר למחירו.
אחרי הכל מה שאני בוחן הוא פרמטרים ספציפים ולא אם הרמקול נישמע טוב או רע כי זה לא מעניין .
כלומר: הרמקול הזה הוא בסך הכל מאוד נעים לשמיעה כדרך אגב , הוא לא תוקפני ולא צרחני אך מה לעשות שהוא אינו עומד בפרמטרים הניבדקים.
תאמין לי zy ואני אומר את זה מכל הלב.
מאוד קשה לי לכתוב כתבות כאלה , וקשה לי כאן כפליים מפני שאני ולוני {היבואן של אימג' בישראל} חברים קרובים.
נמר
לגבי הסקירה עצמה כבר אמרתי ואם לא הייתי ברור אז "שבאנג" או "אני מאוהבת" (ציטוטים מפי האחת והיחידה מיכל אמדורסקי - נולד לרקוד)..
אני מצפה בקוצר רוח לכתבה על המורל אוקטב (אני מבין שהוא בין הנבחנים) מפני שאת הרמקול הזה אני מכיר היטב ושמעתי אותו רבות ואפילו כמעט קניתי אותו. לכן, מעניין אותי להשוות את מסקנותיי ודעתי לדעתך על הרמקול הזה.
לגבי הרמקול שבכתבה - העברת היטב את תכונותיו לקוראים. אני לא שמעתי אותו ואיני יכול אלא לסמוך על דעתך.
שלמה
לגבי הסקירה עצמה כבר אמרתי ואם לא הייתי ברור אז "שבאנג" או "אני מאוהבת" (ציטוטים מפי האחת והיחידה מיכל אמדורסקי - נולד לרקוד)..
אני מצפה בקוצר רוח לכתבה על המורל אוקטב (אני מבין שהוא בין הנבחנים) מפני שאת הרמקול הזה אני מכיר היטב ושמעתי אותו רבות ואפילו כמעט קניתי אותו. לכן, מעניין אותי להשוות את מסקנותיי ודעתי לדעתך על הרמקול הזה.
לגבי הרמקול שבכתבה - העברת היטב את תכונותיו לקוראים. אני לא שמעתי אותו ואיני יכול אלא לסמוך על דעתך.
שלמה
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

שלמה ... הכל בסדר אחי תרגיש בנוח להעיר , לשם כך השירשור .
וכן המורל גם נימצא איפה שהוא באחת הסקירות , ליתר דיוק אני יכול להגיד שכמעט כל רמקול מדפי בתקציבים הללו נימצא במבחנים הנוכחים.
וכן המורל גם נימצא איפה שהוא באחת הסקירות , ליתר דיוק אני יכול להגיד שכמעט כל רמקול מדפי בתקציבים הללו נימצא במבחנים הנוכחים.