המלצה למסך IPS לעבודה וצפייה בסרטים
אחרי איזה 6 החלפות בתקופה קצרה של 3 שנים קיבלתי את הזכות.
זה למה גמרתי לסמוך על ביקורות.
לסרטים גם הוא היה על הפנים. הפאנל IPS שלו מציג שחורים באופן מזוויע.
בכלל לא מובן לי מה יגרום לך להמליץ עליו כשזו אחת מהדרישות העיקריות שהוא ציין.
זה למה גמרתי לסמוך על ביקורות.
לסרטים גם הוא היה על הפנים. הפאנל IPS שלו מציג שחורים באופן מזוויע.
בכלל לא מובן לי מה יגרום לך להמליץ עליו כשזו אחת מהדרישות העיקריות שהוא ציין.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ואיזה נסיון יש לך עם מסכי מחשב אחרים?
תכנס לאמזון ותראה כמה בעיות QA יש לחברות בנוגע למסכים, ואני לא מדבר איתך על מסכים ב500 שקל, אלה מסכים ב-5000 שקל עם מליון ואחד בעיות מחברות שונות. המצב הוא כזה שלקנות מסך מחשב של DELL זה הדבר הכי "בטוח", ולרוב אתה מקבל תמורה גבוהה יותר מהמתחרות, במסכי ה-UltraSharp סטנד מצוין, USB HUB 3.0, כיול מהמפעל. מה גם, שמסכי IPS וסרטים זה עניין של טעם, כמו שאתה יודע רוב האנשים לא באמת מסתכלים על שחורים, ומסכי ה-IPS בממוצע מגיעים לקונטרסט של 1:1000 (וטיפה יותר) שבהחלט יספיק לרוב האנשים..
עם זאת, בהחלט יש לא מעט מסכי VA לא רעים בשוק, זה לא יהיה IPS, אבל זה הפשרה הכי טובה כשרוצים מסך קונטרסטי לסרטים שגם מראה צבעים סבירים מהקופסא. מצד שני מסך טלויזיה זה בחירה רעה, במסכים הזולים לא תמיד יש מצב PC שתומך ב4:4:4 Subsampling, הפיקסלים ענקיים בשביל לשבת קרוב ולהסתכל על טקסטים, המסך לא נדלק/נכבה עם המחשב, בעיות ביציאה ממצב שינה וכו'. בקיצור, למחשב קונים מסך מחשב.
תכנס לאמזון ותראה כמה בעיות QA יש לחברות בנוגע למסכים, ואני לא מדבר איתך על מסכים ב500 שקל, אלה מסכים ב-5000 שקל עם מליון ואחד בעיות מחברות שונות. המצב הוא כזה שלקנות מסך מחשב של DELL זה הדבר הכי "בטוח", ולרוב אתה מקבל תמורה גבוהה יותר מהמתחרות, במסכי ה-UltraSharp סטנד מצוין, USB HUB 3.0, כיול מהמפעל. מה גם, שמסכי IPS וסרטים זה עניין של טעם, כמו שאתה יודע רוב האנשים לא באמת מסתכלים על שחורים, ומסכי ה-IPS בממוצע מגיעים לקונטרסט של 1:1000 (וטיפה יותר) שבהחלט יספיק לרוב האנשים..
עם זאת, בהחלט יש לא מעט מסכי VA לא רעים בשוק, זה לא יהיה IPS, אבל זה הפשרה הכי טובה כשרוצים מסך קונטרסטי לסרטים שגם מראה צבעים סבירים מהקופסא. מצד שני מסך טלויזיה זה בחירה רעה, במסכים הזולים לא תמיד יש מצב PC שתומך ב4:4:4 Subsampling, הפיקסלים ענקיים בשביל לשבת קרוב ולהסתכל על טקסטים, המסך לא נדלק/נכבה עם המחשב, בעיות ביציאה ממצב שינה וכו'. בקיצור, למחשב קונים מסך מחשב.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
@IamEzio
לא יודע מה זה "לא מסתכלים על שחורים"...
50% מהסרטים, אם לא יותר, זה יפגע בהם משמעותית, עם חוסר יכולת הבחנה ברורה בסצינות כהות. הכל אפל ומעורפל.
בסרטים שחורים, כמו אימה, זה בכלל חוויה מדכאת. עם סדרות זה פחות קיים...
בטלוויזיה תקבל תמונה הרבה יותר טובה.
השחורים ב-IPS שקולים לשחורים ב-TN.
לא הרגשתי שום שיפור בין מסך TN ישן וזול למסך ב-1000 של דל, מהבחינה הזו.
מסכים עם פאנלי VA טובים לשחורים באופן מורגש לעומת הפאנלים האחרים?
במידה וכן, הייתי שוקל אותם בלבד.
ב-USB אף פעם לא השתמשתי כי זה מצריך כבל נוסף מהמסך אל המחשב.
אין לך ספיקר במסך.
ומסכי 4K עם צפיפות זהה למסך מחשב FHD.
עוד לחיצת כפתור...
ניתן להגדיר שכיבוי יתבצע אוטומטית לאחר שהסיגנל נעלם.
מי שיש לו בית חכם אני בטוח שיצליח להגדיר שהיא גם תידלק עם המחשב.
התמונה בטלוויזיה יותר טובה לדעתי, עם בהירות גבוהה יותר, ויש לה הרבה יותר אופציות. זה מסך חכם.
יש לה גם מס' רב של חיבורים שמאפשר לחבר אליה מס' רב של מחשבים/מכשירים. מעין KVM שכלול במחיר.
טוב במיוחד למי שעובד עם יותר ממחשב אחד.
ה-VFM בהחלט נוטה לטובתה.
לא יודע מה זה "לא מסתכלים על שחורים"...
50% מהסרטים, אם לא יותר, זה יפגע בהם משמעותית, עם חוסר יכולת הבחנה ברורה בסצינות כהות. הכל אפל ומעורפל.
בסרטים שחורים, כמו אימה, זה בכלל חוויה מדכאת. עם סדרות זה פחות קיים...
בטלוויזיה תקבל תמונה הרבה יותר טובה.
השחורים ב-IPS שקולים לשחורים ב-TN.
לא הרגשתי שום שיפור בין מסך TN ישן וזול למסך ב-1000 של דל, מהבחינה הזו.
מסכים עם פאנלי VA טובים לשחורים באופן מורגש לעומת הפאנלים האחרים?
במידה וכן, הייתי שוקל אותם בלבד.
תמיד השתמשתי בזרוע חיצונית, בכל מקרה, שנותנת יותר ארגונומיה מהסטנד המקורי.במסכי ה-UltraSharp סטנד מצוין, USB HUB 3.0...
ב-USB אף פעם לא השתמשתי כי זה מצריך כבל נוסף מהמסך אל המחשב.
אין לך ספיקר במסך.
אני לא יודע מה זה אומר.במסכים הזולים לא תמיד יש מצב PC שתומך ב4:4:4 Subsampling...
זה לא נכון. ממרחק מטר אין שום בעיה עם FHD.הפיקסלים ענקיים בשביל לשבת קרוב ולהסתכל על טקסטים,...
ומסכי 4K עם צפיפות זהה למסך מחשב FHD.
לא כזה ביג דיל. המחשב אצלי גם ככה כמעט דלוק 24/7/365.המסך לא נדלק/נכבה עם המחשב, בעיות ביציאה ממצב שינה וכו'. בקיצור, למחשב קונים מסך מחשב....
עוד לחיצת כפתור...
ניתן להגדיר שכיבוי יתבצע אוטומטית לאחר שהסיגנל נעלם.
מי שיש לו בית חכם אני בטוח שיצליח להגדיר שהיא גם תידלק עם המחשב.
התמונה בטלוויזיה יותר טובה לדעתי, עם בהירות גבוהה יותר, ויש לה הרבה יותר אופציות. זה מסך חכם.
יש לה גם מס' רב של חיבורים שמאפשר לחבר אליה מס' רב של מחשבים/מכשירים. מעין KVM שכלול במחיר.
טוב במיוחד למי שעובד עם יותר ממחשב אחד.
ה-VFM בהחלט נוטה לטובתה.
בלי לפתוח פה, אני עם מסך Dell 2311H כבר כמה שנים טובות ועובד נפלא.... (פאנל IPS)
לסרטים יש לי פלמה 50" של פנסוניק + מערכת קולנוע.
מבחינת כיול - עשיתי לפי ההגדרות שפורסמו כאן....
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1275291737
לסרטים יש לי פלמה 50" של פנסוניק + מערכת קולנוע.
מבחינת כיול - עשיתי לפי ההגדרות שפורסמו כאן....
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1275291737
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
פותח השרור רשם "עבודה וסרטים" עולי אין לו מקום לטלווזיה בחדר? או משהו כזה? לי היו 2 מכי DELL עד כו.
U2412hm ו UZ2315H את הUZ קניתי לא מזמן, בגלל צורך בסט רמקולים נוסף, ועל הדרך יש שם מצלמה ומיקרופון, ושקע אוזניות שהיה חסר לי מעוד. אם אתה רוצה מסך אם רמקולים, אז קיים UZ2215 UZ2315 ו UZ2715, רק ב UZ23 יש PIVOT, וב UZ27 יש רמקולים יותר חזקים, וכמובן שלל החיבורים כמו HDMI DP וכו. עד היום לא מצעתי מסכים טובים יותר מ DELL במחיר משתלם לפחות, והזכרת IPS..הם לא מושלמים, לכל טכנלוגיה יש בעיות. רשמת מצד שני רזולוציה כמה שיותר גבוהה, יש סיבה ליותר מ 1080P? או ?
U2412hm ו UZ2315H את הUZ קניתי לא מזמן, בגלל צורך בסט רמקולים נוסף, ועל הדרך יש שם מצלמה ומיקרופון, ושקע אוזניות שהיה חסר לי מעוד. אם אתה רוצה מסך אם רמקולים, אז קיים UZ2215 UZ2315 ו UZ2715, רק ב UZ23 יש PIVOT, וב UZ27 יש רמקולים יותר חזקים, וכמובן שלל החיבורים כמו HDMI DP וכו. עד היום לא מצעתי מסכים טובים יותר מ DELL במחיר משתלם לפחות, והזכרת IPS..הם לא מושלמים, לכל טכנלוגיה יש בעיות. רשמת מצד שני רזולוציה כמה שיותר גבוהה, יש סיבה ליותר מ 1080P? או ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "