בדיקת תרגום לפני ניגון הוידאו

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tstrul פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

היי
הרבה פעמים אני רוצה לראות פרק מסוימים אבל עדיין לא בטוח אם יצא לו תרגום בעברית או לא... כדי לבדוק צריך להתחיל לנגן את הפרק ורק אז להעלות את תוסף התרגום....

אני רוצה יכולת לבדוק האם יצא תרגום מבלי לנגן את הסרט... ניסיתי keymap שפשוט מקפיץ את התוסף של התרגומים אבל חיפוש ידני בו מניב רק שגיאות. כשאני מפעיל אותו בזמן צפיה בסרט הכל עובד תקין...
למישהו יש רעיון כיצד ניתן לייצר קיצור כזה על מנת רק לבדוק האם יצא תרגום לפרק מסויים?
נערך לאחרונה על ידי tstrul ב 24/10/2016 16:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

למה לא לבדוק זאת באתרי הכתוביות משם נמשכות הכתוביות?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

tstrul פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

כדי לעבוד רק מול הקודי עם השלט ולא להתחיל לפתוח דפדפנים חיצוניים

שליחה #3 

@vivi
·

בדיוק כמו שאפשר להכנס פשוט לאתרי סטרימינג חיצוניים ולנגן פרקים או להוריד טורנט דרך האתר ולנגן אותו.

רוצה לרכז את כל העבודה בקודי מן הסתם יותר פשוט ללחוץ על כפתור שיחפש לך ישירות תרגום לפרק מאשר לפתוח דפדפן להכנס לאתר לחפש את הסדרה להכנס לעונה ולפרק ולבדוק האם יצא תרגום

אופיר28
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1091
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

עקרונית, מי שעובד עם קיר הסדרות\סרטים של THEWIZ לא נתקל בבעיה הזאת כיון שהלוגיקה בקיר הזה היא להציג רק תכנים שיש להם תרגום. כמו כן ממליץ גם לעבוד עם התוסף AUTOSUB שמקפיץ חלון עם כל התרגומים הרלוונטים עם תחילת ניגון הסרט

tstrul פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@אופיר28
·
מכיר את האופציה אבל אני לא עובד עם קיר סדרות... אני לא מעוניין ברשימת סדרות שאני לא עוכב אחריהן.
אני מוסיף לספריה רק סדרות שאני באמת צופה בהן ועוכב אחריהן (בעזרת meta)
לדוגמא: יצאה עונה נוספת ל shameless אבל עדיין לא יצא תרגום עברי. אני מעוניין שהספריה תתעדכן ואני אראה שיש פרק חדש אבל גם מעוניין לבדוק אם יצא תרגום מבלי לנסות להפעיל את הפרק כל פעם דרך אחד התוספים (לכן גם autosubs לא רלוונטי)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #6 

אם היית בודק באתרי הכתוביות היית יודע שלא יצא תרגום לסדרה SHAMELESS וגם לא יצא בזמן הקרוב.

tstrul פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

toxin כתב:אם היית בודק באתרי הכתוביות היית יודע שלא יצא תרגום לסדרה SHAMELESS וגם לא יצא בזמן הקרוב.
...
·
אוקיי ו...?
א. כל אני בודק באתרי הכתוביות באופן קבוע... זה התהליך שאני מעוניין להקל עליו
ב. הסדרה shameless הייתה רק דוגמא...

ולהיפך זה דווקא מחזק את מה שאני אומר... אני לא מעוניין כל פעם להכנס לאתר כתוביות לחפש את הסדרה ולבדוק אם יצא תרגום.... ובטח לא להפעיל את הפרק כל פעם ואז להפעיל את תוסף התרגום.... אני רוצה כפתור קטן שיחפש לי תרגום וכך אדע אם יצא כבר או לא... לא מעוניין לפתוח דפדפן רוצה יכולת לבדוק את זה מתוך הקודי.... גם אם זה ייצא עוד הרבה זמן

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

גם אם יצא תרגום, איך אתה יודע שמה שתוריד יהיה מסונכרן עם התוסף סדרות שיש? לא הבנתי עד עכשיו איך אנשים מתעסקים עם זה במיוחד שלא רשום איזו גרסה בדיוק התוסף מריץ.

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #9 

כבר העליתי את הדיון הזה כאן, ויש כמה התכתבויות אח"כ ובפרטי:
http://www.hometheater.co.il/vp2503945#2503945

זה הצריך תיקון בתוך תוספי הכתוביות עצמן לגבי מצב הניגון,
כרגע ביצעתי תיקון בתוך הקוד רק בתוסף subscenter של catz,
העלתי את הבקשה הזו ל-github, אם הוא יאשר זה יתאפשר בעדכונים הבאים גם אצלכם.

אני בדקתי את זה, וזה עובד טוב.
בהמשך אני אבדוק גם לגבי שאר תוספי הכתוביות לגבי ביצוע התיקונים בהם.
ובתקווה לשיתוף פעולה של המפתחים.

לחיפוש סדרות יש לרשום ככה לדוגמה: Blindspot S02E01
לסרטים חיפוש פשוט לפי השם (לפעמים רצוי להוסיף שנה אם יש שמות דומים)

מה שכן כדי לפתוח את החלון כתוביות לא במצב ניגון לצורך שימוש בחיפוש הידני, יהיה עליכם צורך להוסיף הגדרת מקש ב-keymap

וכמובן, לא ללחוץ על כפתור ההורדה, כי מן הסתם זה לא יעבוד. זה רק כדי לקבל מידע אם קיימים כתוביות ועבור אילו גירסאות.

היתרון כמו שציינתי, בעיקר למשתמשתי תוספים כמו קוואסר (לדעת מה לבחור לפני שחלון התוצאות יופיע), או סתם לדעת אם שוחרר תרגום כלשהו.
כמובן שההמלצה להיכנס לאתר הכתוביות וללחוץ על הפרסומות מדי פעם. אבל הרעיון הוא להקל כמו כל דבר שקודי מקל עליו היום.

* בהמשך אני עובד על שדרוג שפשוט אפשר לעמוד על פריט והוא יעשה את החיפוש (כמובן, הכוונה כשאתם לא במצב ניגון), במקום לתקתק לבד בחיפוש הידני.
אבל זה קצת יותר מורכב ומצריך יצירת תוסף חיצוני נוסף (עניינים טכנים בגלל איך שקודי עובד), בתהליך.

@CaTz
אתה רואה כבר עוד אחד שדיבר על זה מבלי שראה מה שרשמתי :)

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #10 

אולי פשוט תשתמש ב-RSS של אחד מהטראקרים הישראליים ? ככה פרק שיצא בטראקר עם תרגום ירד לך אוטומטית לרשת הביתית ומשם לספריה של קודי

tstrul פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

@burekas7
·
מדהים! בדיוק מה שחיפשתי. אני רואה שהמפתחים לא ממש מתלהבים מהפתרון וחבל :\ זה באמת לא האק או אונס של התוסף. זה באמת קצת מעצבן שצריך להפעיל את הפרק כדי לבדוק אם יצאו לו כבר תרגומים רלוונטיים

@toxin
אני לרוב משתמש בתוספי torrent ובהם יש את שם ההוצאה. דבר שני סידרתי keymaps שבעצם מקש ctrl בשילוב עם החצים משחק עם ה subtitle offset ובכך אפשר להתאים את הדיליי בין הכתוביות לסרט במידה והכתוביות לא מסונכרנות במדוייק...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #12 

החיפוש הידני שלך כל כך מסורבל, שיותר קל להפעיל את הפרק ולראות אם יש תרגום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

OpenO
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

tstrul כתב:היי
הרבה פעמים אני רוצה לראות פרק מסוימים אבל עדיין לא בטוח אם יצא לו תרגום בעברית או לא... כדי לבדוק צריך להתחיל לנגן את הפרק ורק אז להעלות את תוסף התרגום....

אני רוצה יכולת לבדוק האם יצא תרגום מבלי לנגן את הסרט... ניסיתי keymap שפשוט מקפיץ את התוסף של התרגומים אבל חיפוש ידני בו מניב רק שגיאות. כשאני מפעיל אותו בזמן צפיה בסרט הכל עובד תקין...
למישהו יש רעיון כיצד ניתן לייצר קיצור כזה על מנת רק לבדוק האם יצא תרגום לפרק מסויים?
...
אין ספק שמה שאתה מציע באמת יקצר ויקל על המון משתמשים, אבל אתה שוכח את הפרט הכי חשוב שאני מקווה שרוב האנשים פה עושים אותו.
להיכנס לאתרי הכתוביות (subcenter, ktuvit) וללחוץ לפחות על פרסומת אחת פעם ביום. אז כמה שאני אשמח ל"קיצור" כזה, זה פשוט יגרום למצב שאנשים שפשוט לא יכנסו יותר לאתרי הכתוביות ולא ילחצו על פרסומות מה שיביא בסופו של דבר לשתי דברים או סגירת האתר או דרישת תשלום ולהפוך את כל העסק הזה לארגון רווחי בניגוד לעכשיו.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

אם אתרי התרגומים יתחילו לגבות תשלום, אף מתרגם פרטי או קבוצת תרגום לא יעלו לשם תרגומים.

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #15 

שילוב של:
RSS
watchdog
lazytv

ויש לך אחלה אוטומציה לצפיה בפרקים שיש להם תרגום בלבד

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

א. אין פה שום בלגן בתוסף, אני אישית עשיתי כבר את התיקון לעצמי (והעלתי ל-github כדי שהמפתח יבחן את זה)
והתיקון ממש לא מסורבל. פשוט התוסף התבסס רק על נגן שמנגן ואני הוספתי תיקון שמצב שאין נגן שמנגן כדי לא להוציא שגיאה בתוסף. ואני עובד עם זה היום והכל סבבה (לפחות עד שהאתר קרס לפני כמה ימים)
יכלתי להשאיר את זה לעצמי, אבל כל עדכון אז התיקון שלי ידרס (כמו שיצא עכשיו למשל בגלל הבלגן שהיה). לכן ביקשתי מ-catz שיוסיף את זה לתוסף הרשמי.

ב. אחרי שפעם אחת הוספת מקש קיצור דרך (שכבר יש לי ממזמן עוד שעשיתי עבור הצפייה הרגילה) אז החלון נפתח בשניה בכל מקום בקודי. נכנסים לחיפוש הידני, כותבים שם של סרט, ואיזה יופי אני יודע לפני איזו גירסה להוריד. לא צריך לחכות לבחור מקור, שיטען באפר וכו' וכו'

ג. ציינתי בכל זאת והדגשתי שאנשים ייכנסו כדי ללחוץ על פרסומות בלי קשר אם זה יהיה קיים או לא.
אגב זה כמו שאתה יכול להגיד היום, אל תורידו כתוביות דרך קודי, כנסו לאתר ותורידו את ה-זיפ כמו פעם ותטענו ידנית.
אבל פה זה בסדר שקודי מקצר לכם תהליך? אז לקחתי את זה עוד שלב אחד קדימה.
ולדעתי רוב האנשים לא לוחצים על פרסומות גם אם הם נכנסים מדי יום לבדוק אם יצא כתוביות עבור משהו, או לבדוק גרסאות סנכרון קיימות.

אל תהיו דרמטיים מדי.

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

אגב רק להמחשה, תראו כמה זה נחמד.
אני בתוך הספרייה, בודק ויודע שאין סנכרון ל-1080!!!! סתם סתם, אוהב אותם :)
וככה אני יכול לדעת לפני שאני בודק בקוואסר איזו גרסה מתאימה לי (אגב למרות הכל הסנכרון של 720 לפעמים מתאים גם ל-1080, שווה לבדוק בכל זאת)
* ושוב זה רק לבדיקה, לא להורדה במצב הזה. לצורך הורדה צריך להיות במצב צפייה כמובן והכל כרגיל.

תמונה

או לגבי סרט:
פה למשל אני ממש בחלון תוצאות קוואסר, פותח את החלון החיפוש ומבצע חיפוש ידני כדי לראות את התוצאות, וכך יודע מה כדאי לבחור.

תמונה

CaTz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #18 

@burekas7
·
נראה כאילו אתה פתחת יוזר חדש :)
בכל מקרה, הכנסתי את השינוי שלך, בערב אשלח PR
לרפו הרשמי

tstrul פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

mp3lll כתב:החיפוש הידני שלך כל כך מסורבל, שיותר קל להפעיל את הפרק ולראות אם יש תרגום.
...
·אפשר להתפרע ולפנטז על context menu addon שפשוט מריץ את התוסף עם חיפוש של הפרק עליו אתה עומד :)

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

tstrul כתב:
...
...
·אפשר להתפרע ולפנטז על context menu addon שפשוט מריץ את התוסף עם חיפוש של הפרק עליו אתה עומד :)
...
כבר עובד על זה, אני די תקוע לגבי איזה נושא טכני בענייני קוד וקודי, שאני מקווה שיעזרו לי ברשת לגבי זה.

@CaTz
לא הבנתי כל כך לגבי עניין המשתמש שרשמת, אבל תודה רבה ;)
אתה הראשון שירוץ עם האופציה הזו. ובלי קשר גם התוסף הכי טוב.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”