התבלטות קשה בין 65ks8500 או 60ks8000?
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
שלום לכולם, אני לא מקצועי ואני לא ממש מבין בטלוויזיות, אבל ראיתי את הטלוויזיות האלו בביג בוקס ואהבתי אותם.
עכשיו בואו נעזוב לרגע את גודל המסך, מה בידיוק ההבדלים חוץ מזה?
מה נותן מסך הקעור?
ה60 נראת לי יותר איכותית את האמת, המסך הקעור קמצ משנה את התמונה ונראת ״פחות״ איכותית...
עם כמה שלטים זה מגיע?
השימושים שלי, קודי וחיבור מחשב- טלוויזיה אני לא רואה.
מה אתם ממליצים לקחת?
עכשיו בואו נעזוב לרגע את גודל המסך, מה בידיוק ההבדלים חוץ מזה?
מה נותן מסך הקעור?
ה60 נראת לי יותר איכותית את האמת, המסך הקעור קמצ משנה את התמונה ונראת ״פחות״ איכותית...
עם כמה שלטים זה מגיע?
השימושים שלי, קודי וחיבור מחשב- טלוויזיה אני לא רואה.
מה אתם ממליצים לקחת?
- Snirrrr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
אין שום הבדל בין המסכים זה אותו המסך בידיוק רק שה8500 הוא קעור שתיהם מעולים אני לחדר שינה שלי לקחתי את הקעור התאים לי גם לפי הגודל וגם לפי המחיר כי קניתי את ה49 והיא מגיעה רק בדגם הקעור אבל שתיהם מעולים לחדר שינה יש לך המלצה ממני לעקור זה מגניב וכשמתרגלים התמונה נראית יותר טוב מהשטיח לטעמי רק כשאתה יושב ממול עם זה לסלון לך על הישרה כי יש כמה צופים גם מהצד ואני לא יודע להגיד לך איך זה משפיע
המסך מגיע עם שלט אחד
המסך מגיע עם שלט אחד
נערך לאחרונה על ידי Snirrrr ב 24/10/2016 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

תודה גבר.
כן הטיוי לסלון, אז אני אלך על השטוח.
לא ראיתי 65Ks8000 בחנות, ראיתי בזאפ שעולה 12800 שזה 2000 שקל יותר מהקעורה.... למה ככה?
כן הטיוי לסלון, אז אני אלך על השטוח.
לא ראיתי 65Ks8000 בחנות, ראיתי בזאפ שעולה 12800 שזה 2000 שקל יותר מהקעורה.... למה ככה?
- Snirrrr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
אין לי מושג האמת אחי אבל אני יכול להגיד לך בפה מלא ראיתי את שניהם ויש לי את 8500 לא תתאכזב מסך באמת מוצלח מאוד הרבה אופציות וכיוונים צריך לשחק איתה קצת עד שתמצא את הטעם שלך איך אתה אוהב יותר צבע פחות צבע שחורים עמוקים וטובים אני עברתי מh6400 וזה שידרוג משמעותי בעיני
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

בסדר:) יאללה שיכנעת אותי, אני אלך על הקעור וזהו... וזה גם 65 אינץ:)
אם אתה מרוצה אז סימן שזה מסך פצצה:)
תודה רבה.
אם אתה מרוצה אז סימן שזה מסך פצצה:)
תודה רבה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
@Victormihov
חבר למה להיות כזה פזיז?
למה אתה לא עושה שעורי בית?
יש לך באלם, טלויזיה סמסונג led,65 ספינת הדגל ב12 וחצי אלף שקל, מחיר על המדבקה וניתן חופשי עוד להוריד אותם, הייתי שם ביום שישי ונאמר לי שהמחירים אחרי החג יעלו בחזרה ( תבדוק אם הם פתוחים במוצאי חג)
לדעתי אולי יעלו את המחיר אבל תמיד יהיה אפשר לקבל במחיר חג, יכול מאוד מאוד להיות שהמחירים ירדו אחריי החג בכמה שבועות.
לא ציינתי את הדגם k9500.
חבר למה להיות כזה פזיז?
למה אתה לא עושה שעורי בית?
יש לך באלם, טלויזיה סמסונג led,65 ספינת הדגל ב12 וחצי אלף שקל, מחיר על המדבקה וניתן חופשי עוד להוריד אותם, הייתי שם ביום שישי ונאמר לי שהמחירים אחרי החג יעלו בחזרה ( תבדוק אם הם פתוחים במוצאי חג)
לדעתי אולי יעלו את המחיר אבל תמיד יהיה אפשר לקבל במחיר חג, יכול מאוד מאוד להיות שהמחירים ירדו אחריי החג בכמה שבועות.
לא ציינתי את הדגם k9500.
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא פזיז, אני קונה מה שאהבתי...
לא אהבתי את LG,
9500 זה סתם יקר וההבדליים מינוריים.
לא אהבתי את LG,
9500 זה סתם יקר וההבדליים מינוריים.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Victormihov
אני מדבר איתך על סמסונג
אני מדבר איתך על סמסונג
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי צודק, סליחה.
על איזה דגם מדובר בידיוק?
על איזה דגם מדובר בידיוק?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Victormihov
ue65ks9500.
אני ממש לא מבין את האנשים, תוסיף עוד משהו קטן ויש לך ספינת דגל ביד עם כל התוספות סופר sultra hd
ue65ks9500.
אני ממש לא מבין את האנשים, תוסיף עוד משהו קטן ויש לך ספינת דגל ביד עם כל התוספות סופר sultra hd
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Victormihov
ואם יש לך מישהו שטס ועובר דרך הדיוטי פרי תברר מחיר לפני ותתן לו כרטיס ויזה או משהו ותקבל אותה בהרבה פחות עם אחריות יצרן
אפילו פחות ממחיר חול...
מאז שיצאו הoled מסכי הled נפלו משמעותית ועוד ממשיכים לרדת
בגלל זה אני בדילמות מה לעשות oled או led התקציב שלי הוא עד 15 אלף b6 של lg oled65 עולה 20 פלוס, סמסונג לד רק 12 ואפילו פחות ואם יש דיוטי פרי אז הרבה פחות... דילמה דילמה דילמה...
ואם יש לך מישהו שטס ועובר דרך הדיוטי פרי תברר מחיר לפני ותתן לו כרטיס ויזה או משהו ותקבל אותה בהרבה פחות עם אחריות יצרן
אפילו פחות ממחיר חול...
מאז שיצאו הoled מסכי הled נפלו משמעותית ועוד ממשיכים לרדת
בגלל זה אני בדילמות מה לעשות oled או led התקציב שלי הוא עד 15 אלף b6 של lg oled65 עולה 20 פלוס, סמסונג לד רק 12 ואפילו פחות ואם יש דיוטי פרי אז הרבה פחות... דילמה דילמה דילמה...
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

לא שווה לתת עוד 2500 שקל על 9500
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Victormihov
הלוואי שהייתי כמוך (מסתפק בפחות) תאמין לי שאני סובל מהבעייה הזאת בכל התחומים בחיי, תמיד מחפש את ההכי טוב שאני מסוגל לקנות ואפילו מעבר ליכולות שלי, אגב אני מאמין שבחנויות מתמחות פרטיות המחירים יהיו פחות גבוהים מ12 אלך בזה אני בטוח. בכל אופן בהצלחה בקנייה
הלוואי שהייתי כמוך (מסתפק בפחות) תאמין לי שאני סובל מהבעייה הזאת בכל התחומים בחיי, תמיד מחפש את ההכי טוב שאני מסוגל לקנות ואפילו מעבר ליכולות שלי, אגב אני מאמין שבחנויות מתמחות פרטיות המחירים יהיו פחות גבוהים מ12 אלך בזה אני בטוח. בכל אופן בהצלחה בקנייה
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

גם אני הייתי כמוך- סתם בזבוז כסף (בכל התחומים בחיים)...ב2500 שקל אני אקנה פס4 + כמה משחקים:lol:
זה לא נקרא להסתפק בפחות זה נקרא קניה חכמה...הפלוסים שתקבל לא שווים את הכסף...
זה לא נקרא להסתפק בפחות זה נקרא קניה חכמה...הפלוסים שתקבל לא שווים את הכסף...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Victormihov
·חחחחחחח עזוב אותך מפס4, אקסבוקס מוציאים עכשיו דגם חדש שעל הנייר עוקף ברוורס את הסוני שהולך לצאת מאוחר יותר..
כבר עכשיו אין הרבה הבדל בין הקונסולות ואפילו השלט של האקסבוק יותר נוח בהרבה ופחות עדין, תבדוק עם תכנאים שיש להם מעבדות פרטיות של תיקון קונסולות ושלטים כמובן ושאין להם אינטרס עם חברה מסויימת ותראה איזה מכשירים ושלטים נכנסים יותר לתיקון, אגב לי יש פלייסטיישן 4 הכל בסדר איתו אבל השידרוג הבא זה אקסבוקס.
לא נראה לי שאנחנו אמורים לערבב בפורום זה קונסולות חחחח
·חחחחחחח עזוב אותך מפס4, אקסבוקס מוציאים עכשיו דגם חדש שעל הנייר עוקף ברוורס את הסוני שהולך לצאת מאוחר יותר..
כבר עכשיו אין הרבה הבדל בין הקונסולות ואפילו השלט של האקסבוק יותר נוח בהרבה ופחות עדין, תבדוק עם תכנאים שיש להם מעבדות פרטיות של תיקון קונסולות ושלטים כמובן ושאין להם אינטרס עם חברה מסויימת ותראה איזה מכשירים ושלטים נכנסים יותר לתיקון, אגב לי יש פלייסטיישן 4 הכל בסדר איתו אבל השידרוג הבא זה אקסבוקס.
לא נראה לי שאנחנו אמורים לערבב בפורום זה קונסולות חחחח
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי כבר פס4, אמרתי את זה סתם.... אם לא הבנת.
מה שרציתי להגיד לך שב2500 שקל אני יכול לקנות משהו הרבה יותר שימושי מאשר 2-3 פיצרים ב9500....
אפשר לנועל...
מה שרציתי להגיד לך שב2500 שקל אני יכול לקנות משהו הרבה יותר שימושי מאשר 2-3 פיצרים ב9500....
אפשר לנועל...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

הייתי מעדיף את הדגם השטוח אבל אני לא יודע מה הוא? הקעור זה ue65ks9500. איזה דגם זה השטוח? ומה ההבדלים בין שטול לבין הלא שטוח
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

תאמין לי לא יודע למה התערבת לי בשרשור... אני ביקשתי עזרה ועכשיו אתה שואל מה ההבדלים...
השטוח זה ks9000
אין הבדל חוץ ממסך קעור...
השטוח זה ks9000
אין הבדל חוץ ממסך קעור...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

תאמין לי שאתה חוצפן, פתחת שרשור כי אתה מחפש עזרה? עד עכשיו היית סבבה עד הרגע שביקשתי ממך הסבר קטן, התערבתי לך בכוונה לתת לך רעיון בשביל דגם טוב יותר, כנראה שהכוונה שלי היית טהורה לבחור הלא מתאים, עכשיו נראה אם מישהו פה יעזור לך, אחרי שיבינו שאתה כפוי טובה שמחפש רק שיעזרו לו ולא מוכן לתרום ולחלוק את הידע שלו עם אחרים.
-
Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

עזרו לי כבר, תודה.
אתה אישית לא עזרת לי בכלום- סתם קשקשת שטויות...
אתה אישית לא עזרת לי בכלום- סתם קשקשת שטויות...