לאחר מעבר מסמסונג ל lg4 מחפש פתרון לרשומות שהיו ב s note

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
picus7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר שעברתי לlg4 נתקלתי בבעיה שכל הרשומות שלי בs note בגלאקסי לא ניתנות לשחזור ולשימוש בlg4
מצאתי ברשת גירסה פתוחה של הs note ללא חתימה של סמסונג רק היא לא ניתנת לשימוש ב lg4
כרגע אני מחפש פיתרון של תוכנה אחרת שיכולה לשמש לרשומות ודרך להמיר את הקבצים שיש לי לתוכנה
כל פתרון שימושי מתקבל

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

picus7 כתב:לאחר שעברתי לlg4 נתקלתי בבעיה שכל הרשומות שלי בs note בגלאקסי לא ניתנות לשחזור ולשימוש בlg4
מצאתי ברשת גירסה פתוחה של הs note ללא חתימה של סמסונג רק היא לא ניתנת לשימוש ב lg4
כרגע אני מחפש פיתרון של תוכנה אחרת שיכולה לשמש לרשומות ודרך להמיר את הקבצים שיש לי לתוכנה
כל פתרון שימושי מתקבל
...
שלום,
לצערי אין לי פיתרון לשחזור הרשומות מהעבר, מקווה שמישהו פה בפורום יעזור.
כתוב בגוגל שהכל נמצא בחשבון סמסומג שלך (במידה וייצרת כזה).

אבל טיפ לגבי הטלפון החדש: מהסיבה הזו בעיקר הפסקתי להשתמש באפליקציות המובנות של הטלפון ועברתי ל Google Keep בשביל Notes.
ייתרונות:
1. לא תלוי במכשיר ולא בחשבון סמסומג אלא בחשבון Google.
2. סינכרון אוטומאטי כמעט מיידי של המכשיר עם הענן מגבה את כל הרשימות בלי התעסקות עם גיבוי.
3. יש Add-on נוח ב Google Chrome שמאפשר אינטראקציה כמעט מושלמת בין המכשיר למחשב. ניתן לערוך את אותן הרשימות במחשב או בטלפון והעריכה מסונכרנת מיידית כמעט.

picus7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יש לי גיבויים של הרשומות אבל אם אני עובר לתוכנה אחרת אני צריך להמיר בדרך כל שהיא שאני לא יודע

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #4 

picus7 כתב:יש לי גיבויים של הרשומות אבל אם אני עובר לתוכנה אחרת אני צריך להמיר בדרך כל שהיא שאני לא יודע
...
אז מצבך טוב.
ראיתי בגוגל שניתן לגשת לרשימות מהמחשב אם אתה נכנס לחשבון סמסומג שלך. תבדוק קצת בגוגל.
אז הנה אפשרות אחת: א. תתקין Google Keep (או משהו דומה) ב LG G4,
ב. במחשב: תיגש לגיבוי שלך דרך תוכנת Kies של סמסונג או מתוכנת S Note ל PC שראיתי בקישור הזה:
http://www.samsung.com/uk/apps/mobile/snote/

ג. תעתיק כל רשימה מהגיבוי ל Google Keep. יש פה קצת עבודה ידנית אבל במחשב, עם 2 התוכנות פתוחות במקביל, זה נראה לי עיניין של דקות אפילו עם 100 רשימות. אפשר גם באופן זמני להעתיק את כל הרשימות מ S Note למסמך אחד ובהמשך לשפר עמדות.
אז יהיה לך הכל בנייד ויותר לא תיהיה תלוי בטובות של אף מכשיר , רק בטובות של גוגל.
picus7 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על העזרה נראה שלא יקח הרבה זמן להסתגל והיתרונות באמת שווים

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”