בעייה בקליטת שידורים מאנטנה RF עם PVR150
שלום!..
הגיע המחשב החדש עם ה PVR 150 MCE KIT, WINDOWS VISTA HP.
נכנסתי למדיה סנטר, התחלתי לסרוק. משום מה הוא מוצא לי רק 46 תחנות... בסדר לא הגיוני כל כך, וממש לא כמו שיש בטלוויזיה כשמחברים לאותו המקום..
זה ממש ממש מדכא, ניסיתי הכל..
גם ב WINTV זה אותו דבר...
מה לעזאזל אני יכול לעשות? והאם יש לזה בכלל פתרון בלי לקנות ממיר? ( השידור כרגע הוא שידור מרכזי של הקיבוץ עם YES )
הגיע המחשב החדש עם ה PVR 150 MCE KIT, WINDOWS VISTA HP.
נכנסתי למדיה סנטר, התחלתי לסרוק. משום מה הוא מוצא לי רק 46 תחנות... בסדר לא הגיוני כל כך, וממש לא כמו שיש בטלוויזיה כשמחברים לאותו המקום..
זה ממש ממש מדכא, ניסיתי הכל..
גם ב WINTV זה אותו דבר...
מה לעזאזל אני יכול לעשות? והאם יש לזה בכלל פתרון בלי לקנות ממיר? ( השידור כרגע הוא שידור מרכזי של הקיבוץ עם YES )
האם אתה רואה את התחנות (הם לא מוצפנות) אם כן גם יש גם בWINDOW MCE וגם בתוכנות אחרות מפוי של ערוצים. CHANNEL.XML למשל שניתן לשנות לסדר החדש. בGBPVR רושמים את מספר הCHANNEL בפועל בCONFIG אחרי טעינת EPG בפעם הראשונה.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
יש איזה קטע מוזר מאוד שאני לא יודע אם קשור אלי או לא...
נעזרתי בתוכנה הנ"ל, והאמת היא פעלה דיי טוב, רק שהיא לא הצליחה לעזור לי ממש...
התוכנה אומנם גרמה שכל הערוצים יהיו נוכחים ב MEDIA CENTER, אבל רק את אלה שראו קודם רואים גם עכשיו.. כאילו הערוצים האחרים נוכחים, אבל מוצפנים או משהו כזה... ( מה שלא הגיוני כי כולם משודרים בקיבוץ אותו דבר ובטלוויזיה רואים הכל )..
האם שווה לי להתעסק עם ההגדרות TUNER או משהו? אולי זה יעזור?...
נעזרתי בתוכנה הנ"ל, והאמת היא פעלה דיי טוב, רק שהיא לא הצליחה לעזור לי ממש...
התוכנה אומנם גרמה שכל הערוצים יהיו נוכחים ב MEDIA CENTER, אבל רק את אלה שראו קודם רואים גם עכשיו.. כאילו הערוצים האחרים נוכחים, אבל מוצפנים או משהו כזה... ( מה שלא הגיוני כי כולם משודרים בקיבוץ אותו דבר ובטלוויזיה רואים הכל )..
האם שווה לי להתעסק עם ההגדרות TUNER או משהו? אולי זה יעזור?...
חבר'ה אני ממש על סף ייאוש..
אני פשוט לא מצליח לקבל את התחנות.. משהו פה פשוט :AF#$:%#$%#$
כשאני מנסה להשתמש בתוסף הזה שהבאתם פה.. אני עושה סריקה ב WIN TV, וזה כאילו מוצא לי את כל התחנות וסבבה, אבל אי אפשר לראות אותם!! כשאני בוחר תחנה לראות אותה, כל מה שקורה זה שכאילו המסך טלוויזיה ב WINTV נתקע, ולא רואים כלום..
אולי זאת בעיה במה שאני בוחר בהגדרות? למרות שניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי..
כשאני משתמש בתוסף ומעביר את הכל ל VMC, כאילו כל הערוצים נמצאים, וגם בסדר הנכון, אבל שוב פעם אפשר לראות!! רק את הערוצים שהיו קודם, זאת אומרת ערוץ 1 2 ו 10 שהם הראשונים לא רואים, ואז כשאני מגיע ל YES1 אז פתאום רואים הכל...
ואז גם באמצע שמגיעים לערוצים פתאום יש הפסקה של כמה ערוצים שלא רואים, ואז שוב כמה שכן..
מישהוו??
אני פשוט לא מצליח לקבל את התחנות.. משהו פה פשוט :AF#$:%#$%#$
כשאני מנסה להשתמש בתוסף הזה שהבאתם פה.. אני עושה סריקה ב WIN TV, וזה כאילו מוצא לי את כל התחנות וסבבה, אבל אי אפשר לראות אותם!! כשאני בוחר תחנה לראות אותה, כל מה שקורה זה שכאילו המסך טלוויזיה ב WINTV נתקע, ולא רואים כלום..
אולי זאת בעיה במה שאני בוחר בהגדרות? למרות שניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי..
כשאני משתמש בתוסף ומעביר את הכל ל VMC, כאילו כל הערוצים נמצאים, וגם בסדר הנכון, אבל שוב פעם אפשר לראות!! רק את הערוצים שהיו קודם, זאת אומרת ערוץ 1 2 ו 10 שהם הראשונים לא רואים, ואז כשאני מגיע ל YES1 אז פתאום רואים הכל...
ואז גם באמצע שמגיעים לערוצים פתאום יש הפסקה של כמה ערוצים שלא רואים, ואז שוב כמה שכן..
מישהוו??