מתלבט בין Onkyo TX-NR656 לבין DENON AVR-X1300W

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
guy_viper פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
אני מתלבט בין Onkyo TX-NR656 לבין DENON AVR-X1300W עבור צפייה בקולנוע ביתי בלבד.
מבחינת מחיר הם די זהים דרך אמאזון גרמניה (2400-2500 ש"ח) וגם מבחינת פיצ'רים ויכולות. באודיו ווידאו.
רציתי לדעת אם יש יתרונות/חסרונות בכל אחד מהם (למשל שמעתי פה כבר על כמה מקרים של בעיות HDMI באונקיו בכמה דגמים).
או אם יש לכם המלצה אולי לרסיבר באותה עלות שנותן את אותן היכולות (מבחינת סאונד אני רוצה שיהיה DTS:X וגם ATMOS (לא יהיה בשימוש עכשיו, אלא לטווח הרחוק יותר) ובוידאו שיתמוך גם ב-HDR.

כרגע המערכת שלי היא:
רסיבר - DENON AVR-1507
קדמיים - JAMO S 406
אחוריים - JAMO S 402
סנטר - JAMO S 40 Cen
סאב - JAMO SUB 200

בגדול אני מאוד מרוצה מדנון, עובד לי מעולה כבר איזה 8 שנים והסאונד נשמע טוב.
אני מחליף עכשיו את הרסיבר ולא קודם את הרמקולים בגלל אילוצי מקום במזנון חדש שקנינו לסלון.
הרמקולים הבנתי שהם לא הכי איכותיים ושאני לא ארגיש בהבדל ביניהם עם רסיבר חדש וטוב יותר, אבל אני אשדרג אותם בהמשך (לפחות אתחיל עם הקדמיים למה הכל ביחד זה הרבה כסף למשהו טוב...)

תודה מראש על העזרה :)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #2 

דנון.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #3 

יש לי אונקיו 818 שיש בו תוכנת כיול של אודיסי
לאונקיו החדשים אין יותר את התוכנה הזאת לצערי הרב,יש אותה לשימחתנו עדיין במרנץ ודנון,אז ללא ספק הייתי הולך על הדנון רק בגלל בכיול של אודסי,ותדאג להריץ כיול !
כיף חיים.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #4 

@guy_viper
·
אגב ,בעבר היה לי סט של גאמו וביחד עם הכיול הם נשמעו מליון דולר! בערך כמו שלך,ושידרגתי בהרבה כסף בשביל לקבל יותר ,אבל לא הרבה יותר....
מה שאני בא לאמר-יכול להיות שאתה לא תצטרך לשדרג מעבר לרסיבר.
כיף חיים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”