תמונה מופיעה באיחור בפיוניר LX88
שלום חברים,
אשמח לעזרתכם...
החלפתי את הרסיבר שלי לטובת פיוניר LX 88 ודרכו אני ממתג תמונה למסך רק שיש בעיה שממש מפריעה כי התמונה מופיעה באיחור של 13 שניות אחרי הסאונד! יש לי סטרימר של מדיאטר ומרגע שאני לוחץ על הפעלת סרט התמונה מופיעה באיחר שאשר יש סאונד אחרי 3-4 שניות ולאחר כ 10 שניות מופיעה התמונה. וגם כאשר אני ממתג בין הסטרימר לממיר גם לוקח לרסיבר זמן זהה להעביר תמונה. יצויין כי לפני כן הייתי מחובר לרסיברים אחרים עם אותם המכשירים ולא היתה בעיה כזו!
חיברתי את הסטרימר ישירות למסך ואין שום בעיה ואין דיליי כך שאין בעיה בסטרימר, כמו כן ביטלתי ברסיבר את ה ARC
ניסיתי להחליף כבלי HDMI ושום דבר לא עוזר... אם לא אמצא פתרון אני שוקל להחזיר את הרסיבר.
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ? אציין כי קראתי בפורום כלשהו בחו"ל שמדברים על בעיה כזו בכל הרסיברים של פיוניר?
תודה
אשמח לעזרתכם...
החלפתי את הרסיבר שלי לטובת פיוניר LX 88 ודרכו אני ממתג תמונה למסך רק שיש בעיה שממש מפריעה כי התמונה מופיעה באיחור של 13 שניות אחרי הסאונד! יש לי סטרימר של מדיאטר ומרגע שאני לוחץ על הפעלת סרט התמונה מופיעה באיחר שאשר יש סאונד אחרי 3-4 שניות ולאחר כ 10 שניות מופיעה התמונה. וגם כאשר אני ממתג בין הסטרימר לממיר גם לוקח לרסיבר זמן זהה להעביר תמונה. יצויין כי לפני כן הייתי מחובר לרסיברים אחרים עם אותם המכשירים ולא היתה בעיה כזו!
חיברתי את הסטרימר ישירות למסך ואין שום בעיה ואין דיליי כך שאין בעיה בסטרימר, כמו כן ביטלתי ברסיבר את ה ARC
ניסיתי להחליף כבלי HDMI ושום דבר לא עוזר... אם לא אמצא פתרון אני שוקל להחזיר את הרסיבר.
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ? אציין כי קראתי בפורום כלשהו בחו"ל שמדברים על בעיה כזו בכל הרסיברים של פיוניר?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תתחיל מלחבר את הסטרימר ישירות למסך ותבדוק
רוב הסיכויים שהסטרימר עושה את זה (יתכן שיש לו פונקציה של עיכוב אודיו ויתכן שזה באג)
אפשרות של הרסיבר בכאלה מספרים ממש קלושה. קשה לי להאמין שהוא קשור בכלל לבעיה.
רוב הסיכויים שהסטרימר עושה את זה (יתכן שיש לו פונקציה של עיכוב אודיו ויתכן שזה באג)
אפשרות של הרסיבר בכאלה מספרים ממש קלושה. קשה לי להאמין שהוא קשור בכלל לבעיה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17931
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·oferlaor כתב:תתחיל מלחבר את הסטרימר ישירות למסך ותבדוק
אפשרות של הרסיבר בכאלה מספרים ממש קלושה. קשה לי להאמין שהוא קשור בכלל לבעיה....
עופר הכל בסדר איתך ???
כתב שחור על גבי מסך שחיבר הסטרימר ישירות למסך והכל תקין.
חיברתי ישירות למסך ואין בעיה... בדקתי עם חבר שיש לו את ה 89 וגם יש אצלו דיליי במיתוג בין ערוצי ה HDMI של 9 שניות ועד שהתמונה מופיעה...וכאן מדובר במיתוג בין HDMI אחד למשנהו... ואצלו בחיבור של סטרימר פוקורן A500 בלחיצה על הפעלת קובץ התמונה מופיעה כמעט מיידית...
עד עכשיו הגעתי למסקנה שקיים איחור של בערך 9 שניות בזמן מיתוג דרך הרסיבר מ HDMI ל HDMI אחר (זה גם נחשב בעיניי לאיחור חריג)
ובחיבור לסטרימר יש קושי לרסביר להסתנכרן לאות הוידאו... מישהו מכיר את התופעה ?
עד עכשיו הגעתי למסקנה שקיים איחור של בערך 9 שניות בזמן מיתוג דרך הרסיבר מ HDMI ל HDMI אחר (זה גם נחשב בעיניי לאיחור חריג)
ובחיבור לסטרימר יש קושי לרסביר להסתנכרן לאות הוידאו... מישהו מכיר את התופעה ?
- oferlaor
- מנהל

Istarmini
Lipsync זה מעכב אודיו. התיאור שלו ךא נראה מתאים לעיכוב וידאו.זה לא ממש מסתדר עם בעיית הגדרות.
Lipsync זה מעכב אודיו. התיאור שלו ךא נראה מתאים לעיכוב וידאו.זה לא ממש מסתדר עם בעיית הגדרות.
נראה לי שיש בלבול...
אם הבנתי נכון אין בעיה של סנכרון בין התמונה לאודיו אלא שכשאתה מדליק את המכשיר אז קודם הסאונד מתחיל ורק אחרי עשר שניות התמונה מופיעה על המסך...
אם הבנתי נכון, אז זה לא קשור לליפסינק וכדומה...
אם הבנתי נכון אין בעיה של סנכרון בין התמונה לאודיו אלא שכשאתה מדליק את המכשיר אז קודם הסאונד מתחיל ורק אחרי עשר שניות התמונה מופיעה על המסך...
אם הבנתי נכון, אז זה לא קשור לליפסינק וכדומה...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא נראה לי שמדובר בחוסר סנכרון בין תמונה לוידאו אלא בזמן ארוך שלוקח לתמונה להופיע כלומר לרסיבר לזהות איזה סיגנל נשלח מהסטרימר.
אני היתי בודק בהגדרות הרסיבר קודם כל שהוא במצב Auto או איך שלא קוראים לזה בפיוניר.
כמו כן יתכן שהרסיבר מנסה להציג פורמט וידאו שונה ממה שהסטרימר שולח וגם זה גורם לעיכוב.
בכל מקרה נשמע משהו שקשור להגדרות.
אני היתי בודק בהגדרות הרסיבר קודם כל שהוא במצב Auto או איך שלא קוראים לזה בפיוניר.
כמו כן יתכן שהרסיבר מנסה להציג פורמט וידאו שונה ממה שהסטרימר שולח וגם זה גורם לעיכוב.
בכל מקרה נשמע משהו שקשור להגדרות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

אוקיי, נראה לי שהיתה כאן אי הבנה קשה מצידי לגבי מהות הבעיה.
יש הרבה רסיברים עם בעיה כזו.
יש הרבה רסיברים עם בעיה כזו.