האם כדאי להזמין טכנאי של עידן פלוס ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
בורגול פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 410
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

קניתי ממיר ב 150 שקל פלוס אנטנה בעוד 50 שקל, הקליטה היתה רעה מאוד.
לא רץ חלק בכלל.

השאלה אם שווה להזמין את עידן פלוס והם לוקחים 380 שקל בלי התקנת אנטנה, מה שאומר שבטח יירצו עוד 150 או 200 שקל על האנטנה וההתקנה שלה, מה שייגרום לעלויות ההזמנה להגיע לעד כדי סביב 550 שקל.

השאלה שלי היא האם כדאי לי שוב לנסות בעצמי,
מה שאני עשיתי בעבר זה לקנות ממיר שהיה כתוב עליו תומך בעידן פלוס, וקניתי אנטנה נוספת וחיברתי אותה לממיר, התרוצצתי בבית ולא עזר לי.

מבקש את עצתכם. תודה רבה

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

האנטנה צריכה להיות מחוץ לבית, בבית יש ניחות של האות.

תציב אנטנה חיצונית ולא תהיה בעיה. יש מתקינים שעושים את זה.

odedwe
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

בנושא הצבת אנטנה ואו צלחת לווין לא של חברת YES, מחוץ למבנה כלשהו, מומלץ ליתר ביטחון, במקום לשאול את המתקין אם זאת התקנה מותרת, אז מומלץ לשאול באותה עירייה מה מותר בנושא הזה, כדי להיות בטוח שלא תהיה הסתבכות עם רשויות החוק בנושא. ובמידת החשיבות, מומלץ להתייעץ עם עורך דין שמבין בנושא חריגות בניה, כדי לנסות לקבל יותר זכויות בנושא של בניה.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #4 

עידן פלוס שייך למדינה, לרשות השנייה. והם לא לוקחים כסף, לפחות לא ישירות. אתה אולי מתכוון לטכנאי פרטי של אנטנות שהציע לך מחיר של 380 ש"ח.
בכל מקרה אם אתה גר בבניין, וועד הבית מחוייב לפי החוק לתקן את האנטנה המרכזית על חשבונו.

אם אתה גר בבית פרטי, נסה לבדוק מחירים של מתקינים אחרים, אנטנה טובה עולה גג 200 עד 300 ש"ח. עלות ההתקנה תלוייה באיזה תשתית יש לך והאם כבר יש עמוד מוכן על הגג/קיר חיצוני וכבלים עד אליו.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #5 

סתם תיקון קטן - ועד בית לא מתקין כלום על חשבונו.

הכסף בקופת הועד שייך לכל הדיירים (לאלו שטורחים לשלם דמי ועד) ואם אין עודף כסף בקופה בשביל אנטנה, יצטרכו לכנס ישיבת דיירים ולאשר גבייה חריגה.
לא בטוח שזה יצליח בכל בניין.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #6 

זו הייתה הכוונה בדברי - שהתשלום עבור התיקון הוא מקופת הוועד ולא על חשבון הדייר, כלומר הוא מתחלק בין הדיירים.
ברור שבפועל זה לא תמיד יהיה פשוט, אבל אפשר תמיד להציג את היתרונות באנטנה מרכזית תקינה עבור כל הדיירים, חסכון של אלפי שקלים לשנה (מנוי של יס/הוט) בהשקעה קטנה יחסית. אני לא בטוח שהוועד חייב לקבל אישור מהדיירים בעקרון בגלל שמדובר בתיקון בלאי של רכוש משותף.

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

אנטנה חיצונית עולה 90-120 שקל בממוצע יש גם ב300 ו600 לדעתי ניתן להסתפק ב120 שקל תלוי בקומה בה אתה גר למשל קומה 6 יש קליטה מצוינת גם עם פנימית בתנאי שאתה באיזור כיסוי של המשדר תתקשר למוקד עידן פלוס ותתיעץ איתם מה צריך

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”