מגדיל טווח בשביל סמארט tv

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
NivYefet פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום קנינו טלויזיה חכמה של סמסונג והקליטת ווי פי שלה מהראוטר הוא מאוד חלש על פס אחד
הראוטר ממוקם בקומה למעלה והטלוויזיה למטה יש לי את הHOTBOX של הוט ויש לי 100 מגה
רציתי לדעת איזה מגדיל טווח לקנות אם בכלל והאם כשאני אקנה אותו אני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה בצפייה ישירה בלי שיתקע
חשבתי על המגדיל טווח הזה אחרי שקראתי באינטרנט
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shi ... mpaign=zap

עריכה:
רק עכשיו ראיתי שזה בכלל מתאם רשת שאני לא באמת יודע מה ההבדל
בדקתי על מגדיל טווח אמין וההמלצות באינטרנט זה על זה
http://ksp.co.il/?select=.1318.&list=1& ... tore_real=

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20186
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני לא חושב שמגדיל טווח יעזור במצב הנתון יותר מדי, לדעתי מתאם לרשת חשמל (בעצם אתה צריך זוג) או מתאמי MOCA (רשת ע"ג הקואקס של הכבלים) מספקים חיבור קווי ועדיף בהרבה ממגדיל טווח ב 100 שקל.

NivYefet פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@TheCoolest
·

אני בסך הכל רוצה שהחיבור מקו אחד בטלוויזיה יהיה 5 קווים זה כל כך מסובך ויקר?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #4 

תקשורת אלחוטית זה עניין בעייתי לפעמים. כשאתה שם מגדיל טווח, אתה אוטומטית חותך את קצב התעבורה המקסימלי ב-2. מגדיל הטווח בסך הכל קולט את הרשת האלחוטית ומשדר אותה מחדש, אתה תצטרך לשחק עם זה כדי למצוא את המיקום שבו גם המתאם קולט את הראוטר כמו שצריך וגם הטלויזיה קולטת טוב את המתאם. לשים אותו צמוד לטלויזיה לא תפתור לך שום דבר.
תקשורת קווית היא פתרון הרבה יותר טוב ואמין, והוא עלול להיות יקר יותר. אם יש לך במקרה ממיר של יס מחובר לטלויזיה, אתה יכול לדבר איתם כדי שיחברו את הממיר לרשת. בד"כ יחברו לך את המתאמים שדיברתי עליהם שעובדים על קואקס. אל המתאם ניתן לחבר יותר ממכשיר אחד, ואם לא אז אפשר לקנות מתג רשת (switch) בפחות מ-100 כדי לחבר גם את המתאם וגם את הטלויזיה בצורה קווית והרבה יותר מהירה לרשת.

NivYefet פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@TheCoolest
·

קצת הסתבכתי חח
אם אני אקנה את מה שרשמתי ואשים אותו בין הטלוויזיה לראוטר זה לא יהיה 4-5 פסים? אני לא יוכל להשתמש באינטרנט של הטלוויזיה בגלישה רצופה?
חייב את כל הסיבך שאמרת?
ואני לא רוצה כלל חוטי
תודה דרך אגב

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #6 

עם אלחוטי אי אפשר לדעת. כמות קווים במסך זאת לא אינדיקציה ברגע שאתה שם מגדיל טווח, מאחר והמסך קולט את המגדיל ולא את הראוטר. איכות החיבור בין המגדיל לבין הראוטר היא קריטית, ואם הוא לא יקלוט אותו טוב אז אפילו עם קליטה של 6 פסים האינטרנט יזחל. כמות הפסים בסך הכל מראה לך את עוצמת האות של המגדיל טווח ולא את איכות או מהירות החיבור בין הטלויזיה לאינטרנט. אם המגדיל טווח טוב וימוקם כך שיקלוט את הראוטר כמו שצריך והטלויזיה תקלוט אותו כמו שצריך אז יכול להיות שזה יעבוד בסדר, יכול להיות שלא. אם לא תנסה לא תדע.

חיבור קווי אמנם לא תמיד הכי נוח או זול, אבל זאת האופציה הכי טובה אם אתה רוצה חיבור טוב ומהיר בין הראוטר לטלויזיה שלך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”