Hisense 65" K700 מול samsung 60h5000 מול VIZIO מול LG60UH615A
כרגע יש לי את הפנסוניק 50 אינץ PV80 המפורסמת משנת 2008 ,פלזמה HD READY, והיא עדיין תקינה לחלוטין, ומספקת הנאה רבה, למרבה הפלא, אך מעט מאותגרת בגודל ,טכנולוגית, ברזולוציה ,ועיצובית (מגושמת).
חשבתי ללכת על הסמסונג, בעיקר בגלל המחיר הנמוך, והתמורה הגבוהה, שהרבה חברי פורום היללו בשנה האחרונה.
לפני שאתם מתנפלים עליי, על כך שאני משווה בין שני מוצרים, שלא דומים, לא בטכנולוגיה, ולא במחיר, אני רוצה לשתף שאני בנקודת החלטה, והייתי רוצה להיעזר בתובנות שלכם:
1. להשקיע סכום נמוך יחסית, 3000 בסמסונג, ולקנות לעצמי עד 3 שנים של שקט, ואז לשדרג לטכנולוגיית OLED ,שכיום מאוד יקרה עבורי, במחיר יותר עממי.
2. להשקיע ב בהייסנס סכום כפול, ולהישאר עם הטלוויזיה זמן כפול.
3. להזמין דרך טרגט את VIZIO 60 4K או LG60UH615A
שיקולים נוספים:
א. חדר מואר וזה מפריע מאוד ביום, אבל יש תריסים חשמליים. צופה יותר בחושך.
ב. גודל: 65 לא גדול מידי לסלון שלי
ג. תכנים: 70 אחוז: קודי 1080\720 ,30 אחוז: ספורט 5 HD. ערוץ 2 10
ד. לא צורך כרגע 4K (ביצה ותרנגולת) ופחות זמינה.
ה. אין צורך בסמארט. יש לי מכונת קודי ייעודית.
תודה מראש לעוזרים.
חשבתי ללכת על הסמסונג, בעיקר בגלל המחיר הנמוך, והתמורה הגבוהה, שהרבה חברי פורום היללו בשנה האחרונה.
לפני שאתם מתנפלים עליי, על כך שאני משווה בין שני מוצרים, שלא דומים, לא בטכנולוגיה, ולא במחיר, אני רוצה לשתף שאני בנקודת החלטה, והייתי רוצה להיעזר בתובנות שלכם:
1. להשקיע סכום נמוך יחסית, 3000 בסמסונג, ולקנות לעצמי עד 3 שנים של שקט, ואז לשדרג לטכנולוגיית OLED ,שכיום מאוד יקרה עבורי, במחיר יותר עממי.
2. להשקיע ב בהייסנס סכום כפול, ולהישאר עם הטלוויזיה זמן כפול.
3. להזמין דרך טרגט את VIZIO 60 4K או LG60UH615A
שיקולים נוספים:
א. חדר מואר וזה מפריע מאוד ביום, אבל יש תריסים חשמליים. צופה יותר בחושך.
ב. גודל: 65 לא גדול מידי לסלון שלי
ג. תכנים: 70 אחוז: קודי 1080\720 ,30 אחוז: ספורט 5 HD. ערוץ 2 10
ד. לא צורך כרגע 4K (ביצה ותרנגולת) ופחות זמינה.
ה. אין צורך בסמארט. יש לי מכונת קודי ייעודית.
תודה מראש לעוזרים.
נערך לאחרונה על ידי elandes ב 27/10/2016 0:24, נערך 4 פעמים בסך הכל.
נראה שאתה מבין את ההבדלים והשיקולים,
הייתי הולך לראות את שניהם עם תוכן שאתה מכיר טוב על DOK,
בסוף תחליט איזה תמונה אתה אוהב יותר ותלך על זה, אין סיבה גם שהסמסונג לא תחזיק 6 שנים לצורך העניין,
4K בפני עצמו אלא אם כן אתה יושב מאוד קרוב למסך לא יספק הבדל מאוד משמעותי גם כשיהיו יותר תכנים.
בסופו של דבר, כמה שהטכנולוגיות והפיתוחים השונים משפרים את התמונה, הגודל הוא האספקט הבודד הכי משמעותי לחווית הצפיה
הייתי הולך לראות את שניהם עם תוכן שאתה מכיר טוב על DOK,
בסוף תחליט איזה תמונה אתה אוהב יותר ותלך על זה, אין סיבה גם שהסמסונג לא תחזיק 6 שנים לצורך העניין,
4K בפני עצמו אלא אם כן אתה יושב מאוד קרוב למסך לא יספק הבדל מאוד משמעותי גם כשיהיו יותר תכנים.
בסופו של דבר, כמה שהטכנולוגיות והפיתוחים השונים משפרים את התמונה, הגודל הוא האספקט הבודד הכי משמעותי לחווית הצפיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20181
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם כבר אתה מסתכל על ההייסנס, למה לא על ה-M7000? אם ל-3D אין חשיבות אז זה הדגם שעדיף לקנות היום.
לגבי הסמסונג, יכולת התאורה שלה תהיה חלשה יחסית כי היא פלסמה, ספציפית המסך הזה סובל מהשתקפויות, והמסך מסוג pentile ולא RGB מלא. מבדיקה שעשיתי בחנות, רק החל ממרחק של כ-2.5 מטר הפסקתי לשים לב לאפקט שהתצורה הזו גורמת לו. מעבר לזה, זאת טלויזיה טובה מאד ליעוד שלה, יחס של גודל\מחיר באמת מצויין.
להייסנס יש יתרון מהותי ביכולת הארה והתמודדות עם חדר מואר, בנוסף בסופו של דבר תתווסף תמיכה ב-HDR. הרזולוציה 4K בעצמה באמת לא ממש מעניינת, אבל HDR בהחלט מסוגל להציג שיפור משמעותי באיכות התמונה, ומביקורות נראה שהטלויזיה הזו עושה את העבודה. כמובן לא ברמה של הסמסונג מסדרות ה-KS החדשות, אבל היא נותנת את התמורה המלאה למחיר שלה.
לגבי הסמסונג, יכולת התאורה שלה תהיה חלשה יחסית כי היא פלסמה, ספציפית המסך הזה סובל מהשתקפויות, והמסך מסוג pentile ולא RGB מלא. מבדיקה שעשיתי בחנות, רק החל ממרחק של כ-2.5 מטר הפסקתי לשים לב לאפקט שהתצורה הזו גורמת לו. מעבר לזה, זאת טלויזיה טובה מאד ליעוד שלה, יחס של גודל\מחיר באמת מצויין.
להייסנס יש יתרון מהותי ביכולת הארה והתמודדות עם חדר מואר, בנוסף בסופו של דבר תתווסף תמיכה ב-HDR. הרזולוציה 4K בעצמה באמת לא ממש מעניינת, אבל HDR בהחלט מסוגל להציג שיפור משמעותי באיכות התמונה, ומביקורות נראה שהטלויזיה הזו עושה את העבודה. כמובן לא ברמה של הסמסונג מסדרות ה-KS החדשות, אבל היא נותנת את התמורה המלאה למחיר שלה.
עדכנתי את השאלה בעקבות האופציות הנוספות שנחשפתי אליהן מאתר TARGET
עדכנתי את השאלה בעקבות האופציות הנוספות שנחשפתי אליהן מאתר TARGET:
3)
http://www.hometheater.co.il/vt263157.html
lg-60UH615A-4k-uhd-tv
4500 שח
4) VIZIO 4K 65
תודה לעוזרים
3)
http://www.hometheater.co.il/vt263157.html
lg-60UH615A-4k-uhd-tv
4500 שח
4) VIZIO 4K 65
תודה לעוזרים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20181
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ההבהוב המקומי המלא?
ה-FALD בדגם ה-D לא הכי יעיל ולא ממש משפר את איכות הצפיה. עם זאת עדיין מדובר במסך מוצלח למדי מכל הבחינות, גם ניגודיות סטטית טובה, גם אינפוט לאג הכי נמוך שתוכל למצוא, גם לא סובל ממריחות, וגם נותן איכות תמונה טובה מאד.
ה-FALD בדגם ה-D לא הכי יעיל ולא ממש משפר את איכות הצפיה. עם זאת עדיין מדובר במסך מוצלח למדי מכל הבחינות, גם ניגודיות סטטית טובה, גם אינפוט לאג הכי נמוך שתוכל למצוא, גם לא סובל ממריחות, וגם נותן איכות תמונה טובה מאד.
שתי הערות:
1. השוותי ארוכות את ה 75K700 ל 70M7000 ולדעתי הK700 עדיפה עליה מבחינת איכות תמונה ב4K אבל ההבדל לא קריטי
2. הההבדל בין 4K ל FHD מורגש בטלוויזיות גדולות כמעט בכל מרחק (לא ניסיתי מעל מרחק של 5 מטרים)
ראיתי שהמחיר של הייסנס 75" ירד ל12 וחצי, חד משמעית הייתי קונה אותה (שוב)
גדול זה פקטור קריטי. היא אצלי על הקיר ואחרי חודשיים כבר נראית לי קטנה, טוב שלא קניתי 65 או 70" כמו שתכננתי
1. השוותי ארוכות את ה 75K700 ל 70M7000 ולדעתי הK700 עדיפה עליה מבחינת איכות תמונה ב4K אבל ההבדל לא קריטי
2. הההבדל בין 4K ל FHD מורגש בטלוויזיות גדולות כמעט בכל מרחק (לא ניסיתי מעל מרחק של 5 מטרים)
ראיתי שהמחיר של הייסנס 75" ירד ל12 וחצי, חד משמעית הייתי קונה אותה (שוב)
גדול זה פקטור קריטי. היא אצלי על הקיר ואחרי חודשיים כבר נראית לי קטנה, טוב שלא קניתי 65 או 70" כמו שתכננתי
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אפשר לדעת היכן יש את הפלזמה הזאת ב3000 שקל?
וכמה שנים אחריות?
וכמה שנים אחריות?
@hananmori12
·שופרסל בסניף עצמו. צריך לבקש שיפתחו את המבצע שכבר היה לפני מס חודשים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
אחריות:
http://www.shufersal.co.il/PublishingIm ... 891945.pdf
·שופרסל בסניף עצמו. צריך לבקש שיפתחו את המבצע שכבר היה לפני מס חודשים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
אחריות:
http://www.shufersal.co.il/PublishingIm ... 891945.pdf