האם יש דבר כזה hdmi אלחוטי שהוא אינו סטרימר, מכשיר או מוצר שפשוט יעשה את העבודת של תיאום בין מחשב לטלויזיה ללא כבל !
אשמח לקבל המלצות , אם זהו אינו הפורום המתאים אשמח לקבל הכוונה לפורות מתאים יותר
תודה ,!
hdmi אלחוטי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש כמה פתרונות,כמו למשל זה או זה. הבעיה היא שרובם משתמשים בפרוטוקולים סגורים כך שאי אפשר להשתמש במוצרים של חברות שונות, או שהם מתקשים להעביר 1080p, או שיש להם שיהוי ( latency) גבוה בהעברה, או שהם פשוט לא זמינים בארץ עקב חוסר תאימות לתקני תקשורת בישראל. בזמנו למשל היה מוצר של חברת גפן שלדעתי כבר אינו מיוצר יותר.
מבין הפתרונות הזמינים והזולים (יחסית) בארץ אפשר להשתמש ב Chromecast של גוגל ולהזרים מדיה דרך האפליקציה במחשב או בדונגל התומך ב Miracast. שני הפתרונות לא מושלמים: Chromecast דורש העברה דרך האפליקציה וברור שהוא מכוון יותר לכיוון של הזרמת סרטוני יוטיוב וכדומה ואילו Miracast דורש מחשב שתומך בפרוטוקול, ולא כולם כאלו, והוא הרבה פחות נפוץ.
אני משתמש ב Miracast כדי לחבר את הטלפון שלי למערכת המדיה ברכב וזה פתרון טוב עבורי, עם דגש על עבורי.
מבין הפתרונות הזמינים והזולים (יחסית) בארץ אפשר להשתמש ב Chromecast של גוגל ולהזרים מדיה דרך האפליקציה במחשב או בדונגל התומך ב Miracast. שני הפתרונות לא מושלמים: Chromecast דורש העברה דרך האפליקציה וברור שהוא מכוון יותר לכיוון של הזרמת סרטוני יוטיוב וכדומה ואילו Miracast דורש מחשב שתומך בפרוטוקול, ולא כולם כאלו, והוא הרבה פחות נפוץ.
אני משתמש ב Miracast כדי לחבר את הטלפון שלי למערכת המדיה ברכב וזה פתרון טוב עבורי, עם דגש על עבורי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.