התקציב: עד 2000 שקל.
מעוניין לחבר את הטלוויזיה למחשב על מנת לצפות בסדרות, בסרטים וכדומה.
בנוסף, מעוניין לחבר לטלוויזיה PS4 ולשחק במשחקים.
לא מעוניין בחברות מדבקה.
חשוב מאוד שיהיה FULL HD ! (רזולוציית 1080x1920).
כרגע אני מתלבט בין שתי טלוויזיות מרשימות מאוד שמצאתי:
https://www.payngo.co.il/tv-screens/led ... j5100.html
או
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17993
אם תוכלו למצוא ולהמליץ לי על אחת יותר טובה משני אלה, אשמח.
במידה ולא, אשמח שתמליצו לי איזו לקחת מהשני אלה שהצגתי כאן.
LG או SAMSUNG
חשוב מאוד להתייחס לזה שאני הולך לשחק בPS4 במשחקי FPS שדורשים תמונה חלקה ללא תקיעות !
זווית הצפייה תהיה נמוכה יחסית, זאת אומרת אני אשכב על המיטה והטלוויזיה תהיה תלויה על הקיר במרחק של 2~2.5 מטר.
כלומר, אני אהיה "מתחת" לטלוויזיה והמרחק ביני לבין הטלוויזיה לא יעלה על 2.5 מטרים.
המלצה על טלוויזיה 43 אינץ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע להגיד איזו טלויזיה תהיה טובה יותר עבור משחקים. ממה שראיתי (לפחות עם ה-J5500) היא לא הכי טובה למשחקים עקב בעיית מריחות ואינפוט לאג יחסית גבוה. מצד שני, אני לא יודע איך ה-LG משתווה לה.
בעיקרון אם אתה צריך זווית צפיה רחבה ה-LG כנראה תהיה עדיפה. למרות שהייתי ממליץ על מתקן תליה שאפשר לכוון בו את זווית ההטיה כדי לכוון את המסך לעיניים, כי מבחינת איכות תמונה הסמסונג נותנת תמונה הרבה יותר טובה, לדעתי.
בעיקרון אם אתה צריך זווית צפיה רחבה ה-LG כנראה תהיה עדיפה. למרות שהייתי ממליץ על מתקן תליה שאפשר לכוון בו את זווית ההטיה כדי לכוון את המסך לעיניים, כי מבחינת איכות תמונה הסמסונג נותנת תמונה הרבה יותר טובה, לדעתי.
אוקיי תודה, אשמח לשמוע עוד דעותTheCoolest כתב:לא יודע להגיד איזו טלויזיה תהיה טובה יותר עבור משחקים. ממה שראיתי (לפחות עם ה-J5500) היא לא הכי טובה למשחקים עקב בעיית מריחות ואינפוט לאג יחסית גבוה. מצד שני, אני לא יודע איך ה-LG משתווה לה.
בעיקרון אם אתה צריך זווית צפיה רחבה ה-LG כנראה תהיה עדיפה. למרות שהייתי ממליץ על מתקן תליה שאפשר לכוון בו את זווית ההטיה כדי לכוון את המסך לעיניים, כי מבחינת איכות תמונה הסמסונג נותנת תמונה הרבה יותר טובה, לדעתי....
·