יש לי מחשב נייד HP עם מערכת 8.1 אני עדיין יכול לשדרג/התקנה מחדש בחינם ?
שלום ,
יש את האתר הזה שמורידים את הכלי :
https://www.microsoft.com/he-il/softwar ... /windows10
נראה על פניו שניתן להוריד , הבעיה שאני מפחד שתקרה שאני יוריד את התוכנה וינסה לשדרג ואחרי השידרוג בתוך ווינדוס 10 אז הוא יבקש מפתח מוצר ופתאום יגיד שזה לא תקין וצריך לקנות , או שמספיק שאני מצליח להוריד את WIN 10 דרך הכלי אז מבחינתי המחשב יקבל את המפתח המוצר של ווינדוס 8.1 המקורי של המחשב ב - WIN 10 בצורה חוקית ?
תודה.
יש את האתר הזה שמורידים את הכלי :
נראה על פניו שניתן להוריד , הבעיה שאני מפחד שתקרה שאני יוריד את התוכנה וינסה לשדרג ואחרי השידרוג בתוך ווינדוס 10 אז הוא יבקש מפתח מוצר ופתאום יגיד שזה לא תקין וצריך לקנות , או שמספיק שאני מצליח להוריד את WIN 10 דרך הכלי אז מבחינתי המחשב יקבל את המפתח המוצר של ווינדוס 8.1 המקורי של המחשב ב - WIN 10 בצורה חוקית ?
תודה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
הכל כתוב כאן.
הכלי ידריך אותך לאורך תהליך ההגדרה של Windows 10 במחשב. במהלך ההגדרה, ייתכן שתתבקש להזין מפתח מוצר.
אם קנית עותק של Windows 10 ואתה מתקין אותו לראשונה, תצטרך להזין את מפתח המוצר של Windows 10 שקיבלת בהודעת הדואר האלקטרוני לאישור שנשלחה לאחר הרכישה. אם אין לך מפתח מוצר ולא שדרגת בעבר ל- Windows 10, בחר באפשרות עליי לקנות מפתח מוצר של Windows 10.
הכלי ידריך אותך לאורך תהליך ההגדרה של Windows 10 במחשב. במהלך ההגדרה, ייתכן שתתבקש להזין מפתח מוצר.
אם קנית עותק של Windows 10 ואתה מתקין אותו לראשונה, תצטרך להזין את מפתח המוצר של Windows 10 שקיבלת בהודעת הדואר האלקטרוני לאישור שנשלחה לאחר הרכישה. אם אין לך מפתח מוצר ולא שדרגת בעבר ל- Windows 10, בחר באפשרות עליי לקנות מפתח מוצר של Windows 10.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
·ואם אני הורדתי את ISO דרך הכלי שמתאים לנייד על DISK ON KEY והתקנה עוברת בלי לבקש SERIAL או שהיא מבקש ואני מכניס את סריאל שברשותי של WIN 8.1 זה אומר שעברתי בשלום והווינדוס חוקי ?mp3lll כתב:הכל כתוב כאן.
אם קנית עותק של Windows 10 ואתה מתקין אותו לראשונה, תצטרך להזין את מפתח המוצר של Windows 10 שקיבלת בהודעת הדואר האלקטרוני לאישור שנשלחה לאחר הרכישה. אם אין לך מפתח מוצר ולא שדרגת בעבר ל- Windows 10, בחר באפשרות עליי לקנות מפתח מוצר של Windows 10....
למה לעדכן לזבל של מערכת הפעלה הזו ?
אמור להיות בסדר:
https://www.cnet.com/news/microsoft-win ... -features/
אמור להיות בסדר:
·תודה ,alonrod כתב:למה לעדכן לזבל של מערכת הפעלה הזו ?
אמור להיות בסדר:
https://www.cnet.com/news/microsoft-win ... -features/...
אני יגיד לך יש לי את 8.1 גירסת PRO והברוך כאן שאמור להיות כפתור "התחל" כי החזירו אותו הבעיה שאני לא מוצא את הכרטיסיה START MENU במאפיינים בTASKBAR כמו שמופיע במדריך :
http://www.windowscentral.com/how-use-w ... start-menu
למה ? ויש לי את גירסת 8.1
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

אין כפתור התחל ב 8.1 , זה תוכנה צד ג שאתה יכול להתקין.
אבל אם אתה שואל אותי ברור שעדיף 10 ולא להשאר עם 8... תפעיל את הדמיון.
גבה את המידע נסה להתקין 10 תמיד אפשר לחזור.
גבה את המידע נסה להתקין 10 תמיד אפשר לחזור.
·תודה,mp3lll כתב:אין כפתור התחל ב 8.1 , זה תוכנה צד ג שאתה יכול להתקין.
גבה את המידע נסה להתקין 10 תמיד אפשר לחזור....
חשבתי שהחזירו גם רשמו כולם שבעידכון ל 8.1 החזירו את לחצן התחל .
אני לא רוצה להסתכן להתקין ווינדוס 10 מכוון שהמחשב HP הגיע עם שתי מחיצות נוספות לכונן C , מחיצת תמונה לשחזור ומחיצת TOOLS של HP , ואם אני יעשה שידרוג או התקנה מחדש זה ימחק לי את הכונן גיבוי של HP , או יש לי אפשרות לשמר את זה ?
וגם לגבי הקישור :
העידכון בחינם הוא כמו הרגיל או זה גירסה אחרת ?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

כן, בשידרוג הכל נשמר כולל המחיצות, ותמיד ניתן לחזור אחורה.
או דרך ההחזרה של 10 או פירמוט של hp.
אתה יכול גם ליצור לך דיסקים עם רשיון של ה8 מתוך המחשב, וככה יש לך גיבוי מסודר ותמיד יכול להתקין מחדש.
אתה יכול גם ליצור לך דיסקים עם רשיון של ה8 מתוך המחשב, וככה יש לך גיבוי מסודר ותמיד יכול להתקין מחדש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
השתמשתי בשדרוג הזה של מיקרוסופט על מספר מחשבים, והכל עבר כמו שצריך, אבל זה היה בהתקנה נקיה.
בכל אופן לדעתי זאת האופציה הכי טובה כרגע לשדרוג פשוט ל-10.
כמובן תוודא שיש לך כמה עשרות גיגות של מקום פנוי בכונן :C.
https://www.microsoft.com/en-us/accessi ... u3o52rA)()
https://www.microsoft.com/en-us/accessi ... u3o52rA)()
·תודה,mp3lll כתב:כן, בשידרוג הכל נשמר כולל המחיצות, ותמיד ניתן לחזור אחורה.
אתה יכול גם ליצור לך דיסקים עם רשיון של ה8 מתוך המחשב, וככה יש לך גיבוי מסודר ותמיד יכול להתקין מחדש....
איך אני יוצר דיסקים עם רשיון של 8 מתוך המחשב ?
וגם יש אפשרות להתקין ווינדוס 10 התקנה נקייה על ארד דיסק עם מחיקה של מחיצה C של מערכת הפעלה ווינדוס 8 בלי למחוק את מחיצות שחזור וTOOLS של היצרן HP במידה ואני רוצה לפרמט עם כל התוכנות של HP לווינדוס 8.1 מחדש ?
·תודה ,TheCoolest כתב:השתמשתי בשדרוג הזה של מיקרוסופט על מספר מחשבים, והכל עבר כמו שצריך, אבל זה היה בהתקנה נקיה.
https://www.microsoft.com/en-us/accessi ... u3o52rA)()...
זהו אתה עשית התקנה נקייה ( דר"כ אני יכול לעשות עדיין התקנה נקייה בחינם ע"י כלי בהורדה לדיסק און קי ? ללא האפשרות שהעלו פה שמסובכת לגבי כניסה להגדרות וע"י התקנה דרך אנשים של צרכים מיוחדים וכל זה שאין לי מושג איך עושים את זה )
לגבי התקנה נקייה אם אני מוריד דרך הכלי ואני מפעיל מחדש את המחשב ונכנס להתקנה אני לא מוחק את מחיצת IMAGE וכל הגדרות יצרן בחזרה לאחור שאני יצטרך בעתיד , או שזה ימחק את זה ? ( וגם שאני מעלה התקנה נקייה יש באפשרותי למחוק רק את מחיצת C או אפילו להתקין עליה מבלי לפגוע במחיצות שהגדירו HP ?)
שאלה נוספת : ייתכן מצב שאני יוריד דרך הכלי את ISO לUSB ויתקין ולא יבקש סריאל והכל יעבוד פיקס ואז אחרי חודש יגיד לי "אין לך ווינדוס חוקי והסריאל של 8.1 לא תקין " זה סנריו אפשרי ?
נערך לאחרונה על ידי MikMak ב 23/10/2016 3:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
·זהו בהתחלה כן חשבתי שיש הכל אך הלחצן "התחל" לא נמצא וקראתי באינטרנט שכן אפשרי אבל mp3lll אמר שאין והוא צודק כנראה יש רק בגירסה מסוימת של WINDOWS 8 RT , ברור שניתן להוסיף תוכנה צד שלישי אך אני מעוניין באפשרות פנימית של MICROSOFT .alonrod כתב:מציע לך רק לחשוב טוב אם אתה באמת צריך משהו שאין לך ב 8.1, בהצלחה !...
את האמת המחשב הוא עם I5 והמערכת 8.1 פשוט מטוס ואין לי שום בעיה איתה חוץ מהכפתור "התחל " ...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@MikMak
הכלי הזה לא נותן לך להוריד ISO, וגם לא נותן לך ליצור DOK עם התקנה. הוא רץ, מוריד את ה-img שהוא צריך לצורך התקנה ומריץ אותה.
התקנתי וינדוס 7, הפעלתי אותו עם קוד שקניתי באיביי ואז עשיתי את השדרוג ל-10 דרך הלינק הזה, נורא פשוט ולא צריך להכנס לשום הגדרות.
אלה היו מחשבים חדשים\נקיים שהרכבתי, כך שלא היתה עליהם מערכת הפעלה לפני.
פשוט נכנסים לאתר, עושים Upgrade וזה מוריד תוכנת שדרוג, מריצים אותה והיא כבר עושה את הכל אוטומטית ברקע.
ההתקנה מתבצעת מתחילה מתוך וינדוס עצמה ורק אח"כ המחשב עולה מחדש ומסיים את התהליך. הגרסה הישנה נשארת על :C ושם התיקיה מוחלף ל-windows.old.
באותה צורה, אם כבר יש לך ISO של גרסת וינדוס תואמת ל-8.1 אתה פשוט יכול לעשות שדרוג בעזרתו (להפעיל אותו מתוך וינדוס). עשיתי את זה גם ככה, וזה עבד בסדר גמור והוינדוס נשאר מאוקטב.
הכלי הזה לא נותן לך להוריד ISO, וגם לא נותן לך ליצור DOK עם התקנה. הוא רץ, מוריד את ה-img שהוא צריך לצורך התקנה ומריץ אותה.
התקנתי וינדוס 7, הפעלתי אותו עם קוד שקניתי באיביי ואז עשיתי את השדרוג ל-10 דרך הלינק הזה, נורא פשוט ולא צריך להכנס לשום הגדרות.
פשוט נכנסים לאתר, עושים Upgrade וזה מוריד תוכנת שדרוג, מריצים אותה והיא כבר עושה את הכל אוטומטית ברקע.
ההתקנה מתבצעת מתחילה מתוך וינדוס עצמה ורק אח"כ המחשב עולה מחדש ומסיים את התהליך. הגרסה הישנה נשארת על :C ושם התיקיה מוחלף ל-windows.old.
באותה צורה, אם כבר יש לך ISO של גרסת וינדוס תואמת ל-8.1 אתה פשוט יכול לעשות שדרוג בעזרתו (להפעיל אותו מתוך וינדוס). עשיתי את זה גם ככה, וזה עבד בסדר גמור והוינדוס נשאר מאוקטב.
·ממש תודה ,TheCoolest כתב:@MikMak
באותה צורה, אם כבר יש לך ISO של גרסת וינדוס תואמת ל-8.1 אתה פשוט יכול לעשות שדרוג בעזרתו (להפעיל אותו מתוך וינדוס). עשיתי את זה גם ככה, וזה עבד בסדר גמור והוינדוס נשאר מאוקטב....
לגבי ווינדוס 10 שידרוג ניסית על מחשבים שכבר עבר התאריך החינמי של מיקרוסופט לשידרוג ווינדוס 10 וזה תפס ?
וגם לגבי הכלי התכוונתי :
יש לך באתר : "הורד כעת את הכלי"
שמה מוריד כלי ואז נותן לך אפשרות ללחוץ שידרוג או ליצור מדיה נקייה של ISO על דיסק און קי או DVD -ROM , אם אני עושה על DISK ON KEY אני יוכל להפעיל את השדירוג דרך USB במחשב ואז זה לא ימחק לי את המחיצות וכל המחיצות הנוספת של IMAGE וגם TOOLS וכל היכולת שיחזור של HP תהיה תקפה אפילו ששודרגה המערכת לווינדוס 10 והIMAGE שלכם הוא בכלל על ווינדוס 8.1 ?
תודה .
שבוע טוב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אין קשר בין הלינק שלך ללינק שאני נתתי. הכלי שקישרת אליו יודע לקחת קובץ ISO (שכבר יש לך) וליצור ממנו DOK שאפשר להעלות ממנו את המחשב ולהתקין וינדוס.
הכלי שאני קישרתי אליו מאפשר לך לעשות שדרוג למערכת הפעלה הקיימת שלך לוינדוס 10.
אם כבר יש לך ISO של וינדוס 10, פשוט תלחץ עליו פעמיים ותעשה שדרוג משם. לא צריך לבנות כלים או לעשות IMAGEים לשום דבר.
לא שדרגתי מחשבים ניידים, אבל אני בספק רב אם השדרוג אליו קישרתי ישחק בכלל עם המחיצות.
עריכה: עכשיו שהסתכלתי וקראתי נראה שהכלי אמור לאפשר לך להוריד ISO ממיקרוסופט. תעשה את זה ותפעל לפי מה שכתבתי למעלה.
אם כבר יש לך ISO של וינדוס 10, פשוט תלחץ עליו פעמיים ותעשה שדרוג משם. לא צריך לבנות כלים או לעשות IMAGEים לשום דבר.
לא שדרגתי מחשבים ניידים, אבל אני בספק רב אם השדרוג אליו קישרתי ישחק בכלל עם המחיצות.
עריכה: עכשיו שהסתכלתי וקראתי נראה שהכלי אמור לאפשר לך להוריד ISO ממיקרוסופט. תעשה את זה ותפעל לפי מה שכתבתי למעלה.
·תודה,TheCoolest כתב:אין קשר בין הלינק שלך ללינק שאני נתתי. הכלי שקישרת אליו יודע לקחת קובץ ISO (שכבר יש לך) וליצור ממנו DOK שאפשר להעלות ממנו את המחשב ולהתקין וינדוס.
עריכה: עכשיו שהסתכלתי וקראתי נראה שהכלי אמור לאפשר לך להוריד ISO ממיקרוסופט. תעשה את זה ותפעל לפי מה שכתבתי למעלה....
השאלה אם יש הבדל בין הלינק שלי לשלך בנוגע לשידרוג כי שניהם מאותו מקור שזה מיקרוסופט , כי בכלי שאני הבאתי הוא מוריד את ISO ואז רק מעביר אותו אוטומטי לDOK לפי בחירתך .
והעידכון מתבצע דרך מערכת הפעלה בלי לבקש סריאל למרות שאנחנו איזה 3 חודשים אחרי העידכון חינם ?
וגם זה לא אחרי חודש יגיד שסריאל לא תקין לאחר שהוא כבר אישר שהוא תקין , אם זה עובד זה נשאר , נכון ?
ושדירוגים מנסיונך לא עושים בעיות אם התקנתי אופיס 2016 וגם CHROME ותוכנות כמו WINRAR וכו ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא נראה לי שזה משנה, בסופו של דבר הכלי מוריד img התקנה של וינדוס 10.
התקנתי גם מהקישור שנתתי וגם ישירות מ-ISO שהורדתי אח"כ וזה עבד בצורה זהה בשני המקרים.
התקנתי גם מהקישור שנתתי וגם ישירות מ-ISO שהורדתי אח"כ וזה עבד בצורה זהה בשני המקרים.