היי חברים, אני מחפש מסך טלויזיה חדש לסלון של כ 5 מ״ר מהקיר. מסך גדול מינימום 65 אינץ, עד 15,000ש״ח. מעוניין רק בטלויזיה כל שאר הפיצ׳רים לרבות סמארט וכו משניים בלבד...
מה דעתכם?
טלויזיה גדולה (מינ 65׳) עד 15000 ש״ח
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
למרחק כזה תשקול מסך גדול יותר, לדעתי "65 יהיה קטן יחסית.
כבר מזמן עבר העניין של "פיצ'רים לא חשובים, ואני רוצה רק מסך". כשקונים היום מסך נורמלי, בגדלים האלה, הוא כבר יהיה עם סמארט, ועם כמה "פיצ'רים".
אם כבר קונים מסך חדש, לדעתי יש חשיבות לסמארט, למרות שתמיד אפשר להוסיף מכשיר ב $100 שיעשה את העבודה, תמיד נחמד שהכל כבר מובנה במסך ולא צריך להתעסק במכשיר נוסף. בנוסף תמיכה ב-HDR היום הופכת לחשובה יותר, במיוחד אם אתה לא הולך להחליף מסך בשנים הקרובות.
בתקציב שלך, אני חושב שהייסנס M7000 "75 אמורה להכנס לתקציב.
כבר מזמן עבר העניין של "פיצ'רים לא חשובים, ואני רוצה רק מסך". כשקונים היום מסך נורמלי, בגדלים האלה, הוא כבר יהיה עם סמארט, ועם כמה "פיצ'רים".
אם כבר קונים מסך חדש, לדעתי יש חשיבות לסמארט, למרות שתמיד אפשר להוסיף מכשיר ב $100 שיעשה את העבודה, תמיד נחמד שהכל כבר מובנה במסך ולא צריך להתעסק במכשיר נוסף. בנוסף תמיכה ב-HDR היום הופכת לחשובה יותר, במיוחד אם אתה לא הולך להחליף מסך בשנים הקרובות.
בתקציב שלך, אני חושב שהייסנס M7000 "75 אמורה להכנס לתקציב.
תודה על התשובה.
ראיתי את ההייסנס בזאפ וכו אבל יש ספקות ודעות מנוגדות על האיכות, לא?
אין משהו יותר בטוח כמו סמסונג או פיליפס? או שהייסינס באמת טובה?
אם צריך להגיע ל 16-17 אלף ולקבל מוצר פרימיום אז גם אפשרי.
מבאס לשלם 15000 למוצר בינוני....
מה היית קונה ב 75 אינץ אם כסף לא היה השיקול?
עיקר הצפיה זה ספורט HD, סרטים ביס וערוצי 2 ו 10...
תודה
ראיתי את ההייסנס בזאפ וכו אבל יש ספקות ודעות מנוגדות על האיכות, לא?
אין משהו יותר בטוח כמו סמסונג או פיליפס? או שהייסינס באמת טובה?
אם צריך להגיע ל 16-17 אלף ולקבל מוצר פרימיום אז גם אפשרי.
מבאס לשלם 15000 למוצר בינוני....
מה היית קונה ב 75 אינץ אם כסף לא היה השיקול?
עיקר הצפיה זה ספורט HD, סרטים ביס וערוצי 2 ו 10...
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
התקציב שלך אמור להספיק בקלות למסך פרימיום של סמסונג, לדוגמה, ב-"65, כמו ה-KS8500. פשוט מרחק הצפיה גדול, ואפילו מסך "65 לא יראה ממש מרשים מכזה מרחק, לפי דעתי.
כמובן שהכל עניין של פשרות, אבל ההייסנס נותנת תמורה מצויינת למחיר שלה. יש מספר שרשורים ארוכים כאן בפורום בנושא של הטלויזיות האחרונות של החברה ובינתיים נראה שכל הקונים מרוצים מאד מהקניה שלהם.
כמובן שהכל עניין של פשרות, אבל ההייסנס נותנת תמורה מצויינת למחיר שלה. יש מספר שרשורים ארוכים כאן בפורום בנושא של הטלויזיות האחרונות של החברה ובינתיים נראה שכל הקונים מרוצים מאד מהקניה שלהם.