איך אפשר לשמוע עם אזניות בלוטוס במערכת הקולנוע הביתי?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כן, אם מקור האודיו הוא המחשב ויש לו אופציה לחיבור BT ואתה מוכן לשנות את התקן השמע הנוכחי ל BT בכל פעם שאתה רוצה להאזין דרך אוזניות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אני הייתי מחפש דווקא פתרון דרך הרסיבר. אולי לחבר את המשדר של האוזניות לPre-Out של Zone2 ברסיבר או משהו בסגנון. ככה תוכל לשים ווליום אפס בZone1 ולאוזניות לשלוח סיגנל.
בעיה פוטנציאלית עם הפתרון המוצע: יכול להיות שהרסיבר לא ישלח את הסנטר והאחוריים אל האוזניות (לא יעשה Mixdown) - לדעתי אפשר לפתור דרך הקודי ולומר לו לעשות את המיקסדאון. מצד שני זו גם התעסקות בכל פעם שרוצים לשמוע מהאוזניות.
בעיה פוטנציאלית עם הפתרון המוצע: יכול להיות שהרסיבר לא ישלח את הסנטר והאחוריים אל האוזניות (לא יעשה Mixdown) - לדעתי אפשר לפתור דרך הקודי ולומר לו לעשות את המיקסדאון. מצד שני זו גם התעסקות בכל פעם שרוצים לשמוע מהאוזניות.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני עשיתי צימוד BT בין האוזניות ובין המיניקס וזה עבד מצוין
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני אישית הייתי מעדיף פתרון כמו אחת מהאוזניות מסדרת Sennheiser RS או ה Momentum שתומכות ב aptX אבל אם יש לו כבר אוזניות BT ולמחשב יש משדר תואם אז למה להכניס אותו להוצאות נוספות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
יש רסיברים עם בלוטוס מובנה או כאופציה להוספה.
- oris74
- חבר במועדון HT

אף אחד לא דיבר על הוצאות נוספות..Catskinner כתב:אני אישית הייתי מעדיף פתרון כמו אחת מהאוזניות מסדרת Sennheiser RS או ה Momentum שתומכות ב aptX אבל אם יש לו כבר אוזניות BT ולמחשב יש משדר תואם אז למה להכניס אותו להוצאות נוספות?...
כמו שכתבתי, פשוט עושים צימוד בין המיניקס ובין האוזניות
- oris74
- חבר במועדון HT

מפעילים את ה BT במיניקס ומחפשים את האוזניות (הן גם צריכות להיות דלוקות כמובן)
בהמשך למה ש oris74 כתב, שים את האוזניות במצב pairing לפני שאתה מחפש אותן במיניקס.
(אם אתה לא יודע איך אז זה כנראה רשום במניואל, בהרבה מכשירים זה פשוט לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה כשהאוזנייה כבוייה ואז נורית החיווי אמרוה להבהב)
בהצלחה
(אם אתה לא יודע איך אז זה כנראה רשום במניואל, בהרבה מכשירים זה פשוט לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה כשהאוזנייה כבוייה ואז נורית החיווי אמרוה להבהב)
בהצלחה