צריך המלצה לרסיבר עם pre-out עד 3000 ש"ח
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
יש לי קדם מגבר ומגבר אני מחפש רסיבר להשלמה למערכת קולנוע ביתית. אמרו לי לא להשקיע יותר מידי כסף ברסיבר. הרסיבר ישמש רק לאחוריים + סאב + סנטר. שוטטתי קצת בזאפ ולא הוזכרה המילה pre-out(כנראה בגלל שהמפרט בעברית).
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
שלום KING,
אני באותו מצב. ממה שניסיתי לבדוק עד עכשיו, יש בעייה עם המפרטים בעברית - יש פחות מידי התייחסות לתחומים כמו PRE.
אפשרות לאחת מ - 2 דרכים (בהן אני הולך): 1. להקדיש זמן ולהכנס לכמה חנויות המתמחות בקולנוע ביתי ולבדוק במקום.
2. להכנס לאתרים (דרך GOOGLE) המפרטים יותר מבחינה טכנית. שם גם אפשר הרבה פעמים למצוא סקירות מעניינות לגבי אותם רסיברים.
כנראה שאין קיצורי דרך.....
בהצלחה בכל מקרה
אני באותו מצב. ממה שניסיתי לבדוק עד עכשיו, יש בעייה עם המפרטים בעברית - יש פחות מידי התייחסות לתחומים כמו PRE.
אפשרות לאחת מ - 2 דרכים (בהן אני הולך): 1. להקדיש זמן ולהכנס לכמה חנויות המתמחות בקולנוע ביתי ולבדוק במקום.
2. להכנס לאתרים (דרך GOOGLE) המפרטים יותר מבחינה טכנית. שם גם אפשר הרבה פעמים למצוא סקירות מעניינות לגבי אותם רסיברים.
כנראה שאין קיצורי דרך.....
בהצלחה בכל מקרה
גם בדנון 1906 יש PRE....נמלי כתב:למיטב ידיעתי מרנץ הם החברה היחידה בה יש PRE מרמת הרסיברים הנמוכה ביותר 4XXX. בכל יתר החברות צריך לעלות לא מעט ברמה בשביל לקבל PRE. אם אתה מחפש גם מחיר נוח, בד"כ מרנץ גם ברמת מחיר טובה מאד....
ממש לא, REC OUT מוציא אות בעוצמה קבועה (שלא נשלטת ע"י ווליום הרסיבר) + בקולנוע ביתי הוא לא מוציא את האות של הרמקולים הקדמיים בלבד כך שיציאה זו אינה רלוונטית למקרה שלפנינו.KOOKE כתב:אם אני לא טועה ניתן לחבר רסיבר למגבר גם דרך יציאת ה - REC OUT של הטייפ כך שאפשר להסתדר גם עם רסיבר שאין לו PRE OUT .
שלמה...
ליאור
שמעתי אותו פעם אחת בחנות....kingikra כתב:תודה
מה אתה אומר על ה RX-V659 של ימאהה?...
בסטריאו הוא לא משהו בכלל...
בקולנוע בייתי הוא דווקא סבבה...
בכל אופן אני אישית לא הייתי הולך על ימאאה ברמת מחירים האלה{לדעתי הם לא נותנים תמורה טובה לכסף...}
מה גם שמחירו זהה ל2106 של דנון
את הימאאה שמעתי רק פעם או פעמיים ואת הדנון{1906} אני שומע כל יוםkingikra כתב:או קיי. כי אני גם שמעתי אותו בקולנוע בייתי והוא היה ממש טוב (בסטריאו יש לי אדקום 5400). אתה חושב שהדנון יותר טוב לקולנוע בייתי?
תודה...
ולכן אני לא ממש יכול לומר לך מה עדיף....
הכי טוב שתלך לשמוע את הימאאה לפני שאתה מתכוון לרכוש אותו
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
תשמע, לגבי סטריאו אני מאוד מרוצה ממה שיש לי. לגבי קולנוע בייתי, הימאהה הזיז יופי 6 רמקולים איכותיים למדי. הייתי מאוד מרוצה. העניין הוא שרוצים 13000 ש"ח
(על הימאהה + 2 אחוריים, סאב וסנטר).
אין לי בעיה ללכת לשמוע את הדנון אבל קשה לי להאמין שבאוזן הלא כל כך מקצועית שלי אני אבחין בהבדל משמעותי בהחלפת הרסיבר במערכת בעלת 9 חלקים. בייחוד שההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח לטובת הימאהה. יותר סביר להניח שלימאהה יש יתרון.
תודה
אין לי בעיה ללכת לשמוע את הדנון אבל קשה לי להאמין שבאוזן הלא כל כך מקצועית שלי אני אבחין בהבדל משמעותי בהחלפת הרסיבר במערכת בעלת 9 חלקים. בייחוד שההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח לטובת הימאהה. יותר סביר להניח שלימאהה יש יתרון.
תודה