חיבור אופטי לרסיבר עזרה ממבינים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

ערבהטוב לכולם רכשתי את המסך סמסונג ks8500 יש לי רסיבר פיוניר vsx823k,חיברתי ממיר של הוט בחיבור hd מקליט ,ps4,ומיניקס עם ווינדוס. הכל מחובר בחיבורי hdmi לone connect של סמסונג ומשנה כבל אופטי לרסיבר. הסאונד עובר והכל בסדר אבל לדוגמא כשאני משחק בסוני הסאונד לא עובר בפורמט שאני רוצה doldy digital ו dts שיחקתי בהגדרות גם של הסוני וגם של המסך הצמו ולא מצליח להעביר את הפורמטים האלו, ככה שיוצא מצב שהרמקולים האחוריים לא מוציאים סאונד מבאס לחוויה לפני שהחלפתי הכל היה מחובר ועבד פיקס כשהכל היה מחובר ישירות לרסיבר ובמוניטור האוט למסך. עשיתי תשינוי כי הרסיבר שלי לא תומך hdmi 2.0 בגלל הhdr. ואנלא רוצה לפספס תפונקציה הזאת אשמח להמלצות חיבור אין בעיה לרכוש קונקטורים ומפצלים מה שצריך בשביל להרוויח כמה שיוצר ממה שיש לי לנצל תודה רבה לעוזרים !

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20187
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2611 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תנסה לעבוד עם ARC. תחבר את הרסיבר לטלויזיה בכניסת הARC שלה. את הוט, מיניקס תחבר לרסיבר ואת ה PS4 לטלויזיה ושהסאונד יעבור לרסיבר דרך הARC במקום החיבור האופטי.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

יש לך כרגע מקורות שתומכים ב HDMI 2 או חומר שקודד ל HDR שבגללם היית צריך לנסות לרבע את המעגל?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #4 

בגלל שאתה משתמש בכבל אופטי אתה צריך לשים בהגדרות LINEAR PCM אאל"ט.
בכל מקרה, כמו שאמרו לך - תשתמש ב ARC.
תחבר את הכשירים שתומכים ב HDR ישירות למסך, ותחבר HDMI בחיבור ה ARC(OUTPUT) של המסך שלך.. לא יודע אם צריך להפעיל בסמסונג בהגדרות את אופצית ה ARC או שזה אוטומטי אז תבדוק את זה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”