המלצה לטלוויזית 4K עדיף עם HDR
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
HDR זה משהו חדש למדי, אין טלויזיות שעושות את זה כמו שצריך בגודל הזה ובמחיר הזה. לא תמצא טלויזיה 65" שמגיעה ל-1000 ניטס בכזה מחיר. כל דבר פחות מזה יהיה פשרה.
-
zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
אם hdr לא רלוונטי בתקציב הזה, מה מומלץ מבחינת איכות תמונה?Malcontent כתב:HDR זה משהו חדש למדי, אין טלויזיות שעושות את זה כמו שצריך בגודל הזה ובמחיר הזה. לא תמצא טלויזיה 65" שמגיעה ל-1000 ניטס בכזה מחיר. כל דבר פחות מזה יהיה פשרה....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
·כמו כן, כשאתה קונה רכב תתעלם מכמה דלק הוא צורך, כשאתה קונה מחשב תתעלם מכמה זיכרון יש לו וכשאתה קונה זהב תתעלם מהטוהר שלו.Mad-Dog כתב:אחי, עזוב אותך ניטס שמינץ... לך תראה איך רואים, החיים מלאים בפשרות...
אל "תסתכל איך רואים". תשווה. וכשתשווה תראה מה שאומרים כל אתרי הביקורות - שהמסכים שמראים HDR כמו שצריך הם אלה שיש להם יותר מאלף ניטס (או מסכי ה-OLED של LG שהשחורים שלהם הרבה יותר כהים ולכן יכולים להסתפק ב-500 ניטס שגם אותם אין לשום טלויזיה במחיר הזה).
- Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תקנה את הHisense M7000 מסך מצויין.
הפורום הזה לא ממש עוזרים, כש בן אדם פה מבקש עזרה נהיה 4 עמודים וויכוחים אבל אף אחד לא נותן אפילו דגם אחד... בגלל זה אני אישית הסתובבתי ב10-15 חנויות לטלוויזיות והחלטתי לבד מה לקנות- הכי קל, הכי פשוט... כש תמצא הטיוי שאתה רוצה כנס לזאפ ותשווה מחירים.
אני אישית גם התלבטתי איזו מסך לקנות 65 אינץ, הלכתי לביג בוקס ובחרתי לבד ב KS8500, שיגידו פה מה שהם רוצים, אני מאוד אהבתי את המסך.
קיצור לך תסתכל מסכים, פה המלצות לא תקבל.
הפורום הזה לא ממש עוזרים, כש בן אדם פה מבקש עזרה נהיה 4 עמודים וויכוחים אבל אף אחד לא נותן אפילו דגם אחד... בגלל זה אני אישית הסתובבתי ב10-15 חנויות לטלוויזיות והחלטתי לבד מה לקנות- הכי קל, הכי פשוט... כש תמצא הטיוי שאתה רוצה כנס לזאפ ותשווה מחירים.
אני אישית גם התלבטתי איזו מסך לקנות 65 אינץ, הלכתי לביג בוקס ובחרתי לבד ב KS8500, שיגידו פה מה שהם רוצים, אני מאוד אהבתי את המסך.
קיצור לך תסתכל מסכים, פה המלצות לא תקבל.