מצלמות+אזעקה+מוניטורים

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
Itayr פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני לקראת שיפוץ כללי של דירת גן שכוללת 3 מפלסים, אני מעוניין במערכת אזעקה ואבטחה לבית וגם מצלמות לחצר ולכניסה + 2 או 3 בייבי מוניטורים או מצלמות עם אפשרות למיקרופון פתוח באופן קבוע (הילדים יהיו במפלס עליון ואנחנו בתחתון).
ממה שראיתי כאן בפורום המצלמות של Hikvision מומלצות מאוד, יש לי כמה שאלות:

הכיוון הוא לחבר אותם רק בכבל Ethernet והמתח יגיע גם ממנו (POE) - כלומר צריך סוויטצ׳ POE - את ה uplink שלו מחברים פשוט לרשת הרגילה הקווית של הבית נכון?

לגבי הקלטה - יש אפשרות לשים כרטיס זכרון במצלמות, לכמה זמן זה מחזיק? מה קורה כשהכרטיס מתמלא?

יש למצלמות האלה אפשרות להתממשק בצורה כלשהי למערכת אזעקה? אם כן זו יכולה להיות כל מערכת אזעקה או שצריך לשים לב למשהו בחיפוש אחר מערכת? יש המלצות?

מה לגביי מצלמות או בייבי מוניטור לחדרי הילדים? יש משהו מומלץ? המטרה היא שיהיה קו אודיו פתוח (וידאו במקרה הצורך) כל הלילה למעכב אחר הילדים במקרה של בעיה.

לגביי המערכת אזעקה, יש משהו מומלץ? סוג מסויים או חברה? משהו שחשוב לבדוק לפני קנייה?

תודה לכל העוזרים.

Itayr פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52

שליחה #2 

מישהו?

EliadTawill
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 14

שליחה #3 

יש אופציה לממשק את מערכת המצלמות למערכת האזעקה ונכון מערכת של HIKVISION מומלצת מאוד לגביי מצלמות ip (רשת - POEׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂ) של HIKVISION יקרות מאוד כדאי שתבדוק טוח מחירים ותקבל החלטה מבחינת כדאיות כלכלית יש לקחת בחשבון גם NVR לפרטים נוספים צור קשר אשמח לפרט יותר .053-5700015

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”