האם זה נכון שיש drm בתוכניות טלויזיה שמוקלטות דרךהמדיה סנטר?
מתוך ynet:
DRM נוקשה
"אם אתם בכל זאת מתכוונים לרכוש מכשיר מדיה סנטר, כדאי שתקדישו מחשבה נוספת אם אתם רוצים להפעיל אותו באמצעות ה-Media Center של מיקרוסופט. הסיבה: טכנולוגיית ניהול זכויות היוצרים (DRM) המשולבת בתוכנה.
הגירסה הרשמית של מיקרוסופט היא שהטכנולוגיה משרתת את המשתמשים בכך שהיא מספקת להם גישה לתכנים איכותיים של בעלי תכנים שלא היו מאשרים את הפצתם ללא ההגבלות. אך העובדה היא שההגבלות הללו בעיקר פוגעות בחוויית השימוש של משתמשים לגיטימיים ולא בפיראטיים – אלה יוכלו ליהנות מהעובדה כי ה-DRM של Vista נפרץ יום לאחר הפצתה.
נוסף על כך, התכנים המוקלטים דרך הערוצים של yes ב-Media Center מוגנים על ידי ה-DRM של חברת NDS. התוצאה: הקלטת התכנים במערכת היא אנלוגית ולא דיגיטלית ואם תנסו להעביר את התכנים שהקלטתם במערכת למחשב אחר תגלו שיש בעיה"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370500,00.html
אם לא ניתן להעביר את הקבצים - במה זה שונה מיס מקס?
DRM נוקשה
"אם אתם בכל זאת מתכוונים לרכוש מכשיר מדיה סנטר, כדאי שתקדישו מחשבה נוספת אם אתם רוצים להפעיל אותו באמצעות ה-Media Center של מיקרוסופט. הסיבה: טכנולוגיית ניהול זכויות היוצרים (DRM) המשולבת בתוכנה.
הגירסה הרשמית של מיקרוסופט היא שהטכנולוגיה משרתת את המשתמשים בכך שהיא מספקת להם גישה לתכנים איכותיים של בעלי תכנים שלא היו מאשרים את הפצתם ללא ההגבלות. אך העובדה היא שההגבלות הללו בעיקר פוגעות בחוויית השימוש של משתמשים לגיטימיים ולא בפיראטיים – אלה יוכלו ליהנות מהעובדה כי ה-DRM של Vista נפרץ יום לאחר הפצתה.
נוסף על כך, התכנים המוקלטים דרך הערוצים של yes ב-Media Center מוגנים על ידי ה-DRM של חברת NDS. התוצאה: הקלטת התכנים במערכת היא אנלוגית ולא דיגיטלית ואם תנסו להעביר את התכנים שהקלטתם במערכת למחשב אחר תגלו שיש בעיה"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370500,00.html
אם לא ניתן להעביר את הקבצים - במה זה שונה מיס מקס?
I choose not to run
Re: האם זה נכון שיש drm בתוכניות טלויזיה שמוקלטות דרךהמדיה ס
הו, לא תודה. אם עוד היה לי איזשהוא בדל של מחשבת כפירה לעבור לויסטה, אז אסטה לה ויסטה מטומטמים.almog333 כתב:מתוך ynet:
DRM נוקשה
אם לא ניתן להעביר את הקבצים - במה זה שונה מיס מקס?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ממה שהבנתי יש DRM למניעת העתקת תכנים ממחשב WMC אחד למישנהו.
אם יש למישהו ניסיון בזה ע"ג VISTA, אני מאוד רוצה לשמוע מכם (נשמח גם לנסות ולנגן קבצים קצרים שמישהו הקליט ולראות אם זה עובד).
אם יש למישהו ניסיון בזה ע"ג VISTA, אני מאוד רוצה לשמוע מכם (נשמח גם לנסות ולנגן קבצים קצרים שמישהו הקליט ולראות אם זה עובד).
עופר לי אין בעייה
יש לי שני מחשבים שעליהם יש ויסטה
אין שום בעייה לצפות קובץ שהוקלט על ויסטה אחד במדיה פלייר של מחשב שני
אין שום בעייה לצפות קובץ שהוקלט על ויסטה אחד במדיה פלייר של מחשב שני