למישהו פה יש סנהייזר IE800?
-
mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אז לצערי קניתי IE800 שהיתפרסמו פה לא ממזמן ומיתברר שהן כנראה זיוף והמוכר מסרב להחזיר לי את הכסף, מה שמשאיר אותי לתהות כמה הזיוף שברשותי רחוק מהמקוריות כי למכור אותן כבר אין לי עניין.
הייתי שמח להשוות עם מישהו שמחזיק בIE800 מקוריות, לאמוד מה ההבדלים בסאונד.
הייתי שמח להשוות עם מישהו שמחזיק בIE800 מקוריות, לאמוד מה ההבדלים בסאונד.
הייתי הולך למשטרה ומגיש תלונה נגד המוכר, בליווי של תביעה אזרחית בבית משפט. אנשים שאין להם טיפה של יושרה ואינטגריטי צריכים לשלם מחיר יקר על מעשיהם.
עדכון: שלחתי לו הודעה שאם הוא לא מחזיר את הכסך, אני מגיש נגדו תביעה עבורך. אם הוא רוצה להתעסק עם אנשים בצורה כזאת, הוא מוזמן לנסות.
עדכון: שלחתי לו הודעה שאם הוא לא מחזיר את הכסך, אני מגיש נגדו תביעה עבורך. אם הוא רוצה להתעסק עם אנשים בצורה כזאת, הוא מוזמן לנסות.
-
mikel1999
- חבר ותיק

היי תודה רבה על העזרה, אם אתה חושב שהודעות כאלו יגמרו לו "לשנות את דעתו" אז אתה בשמחה מוזמן לנסות , אישית אני לא אוהב ולא רוצה להיתעסק איתו יותר, מספיק לא היה לי נעים לכתוב הודעת אזהרה נגד האיש בהודעת המכירה מקורית, למרות שזה היה מגיע לו. ועשיתי את זה רק כדי להזהיר אנשים להבא שצריך להיתנהג עם האיש ביתר זהירות.Nir1 כתב:הייתי הולך למשטרה ומגיש תלונה נגד המוכר, בליווי של תביעה אזרחית בבית משפט. אנשים שאין להם טיפה של יושרה ואינטגריטי צריכים לשלם מחיר יקר על מעשיהם.
עדכון: שלחתי לו הודעה שאם הוא לא מחזיר את הכסך, אני מגיש נגדו תביעה עבורך. אם הוא רוצה להתעסק עם אנשים בצורה כזאת, הוא מוזמן לנסות....
·
הוא מנצל את הנחמדות שלך. ברגע שהוא יבין שאני רציני ומתכוון לקחת אותו לבית משפט הוא יחשוב פעמיים. נתתי לו שבוע להחליט. הוא יודע היטב מה הרקע שלי, נראה מה יבחר לעשות.mikel1999 כתב:היי תודה רבה על העזרה, אם אתה חושב שהודעות כאלו יגמרו לו "לשנות את דעתו" אז אתה בשמחה מוזמן לנסות , אישית אני לא אוהב ולא רוצה להיתעסק איתו יותר, מספיק לא היה לי נעים לכתוב הודעת אזהרה נגד האיש בהודעת המכירה מקורית, למרות שזה היה מגיע לו. ועשיתי את זה רק כדי להזהיר אנשים להבא שצריך להיתנהג עם האיש ביתר זהירות.......
-
mikel1999
- חבר ותיק

שלחתי לו הודעה (אחרי שהוא סינן כמובן) לבדוק כמה הוא בכלל רוצה לסיים את הסיפור בצורה הטובה ביותר:Nir1 כתב:הוא מנצל את הנחמדות שלך. ברגע שהוא יבין שאני רציני ומתכוון לקחת אותו לבית משפט הוא יחשוב פעמיים. נתתי לו שבוע להחליט. הוא יודע היטב מה הרקע שלי, נראה מה יבחר לעשות..........
(מצטט) "אליאל, ממליץ לך להיתקשר חזרה הלילה",
ו holy shit אני מעדיף לא לצטט את מה שהוא כתב אליי חזרה
אז גם שהראיתי לו שאני רציני הוא כנראה לא ממש התרשם:)
\
אני לא ממש בטוח שמבחינה חוקית אני יכול לעשות משהו בעניין ושוב, אני גם לא רוצה
-
mikel1999
- חבר ותיק

http://www.hometheater.co.il/vt259311.htmlhaimpk כתב:אולי תשתפו מי המוכר שנדע להזהר...
ואולי הוא גם יגיב לגבי למה הוא לא מחזיר את הכסף במידה וזה זיוף......
·
ברגע שמכרו לך מוצר מזוייף, מדובר בעבירה פלילית. אני מתעב אנשים כאלה. אין לי בעיה לקחת על עצמי את העניין.
קוראים לו אגב אליאל סעד וזה דף הפייסבוק שלו.
https://www.facebook.com/eliels1
קוראים לו אגב אליאל סעד וזה דף הפייסבוק שלו.
https://www.facebook.com/eliels1
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 20/10/2016 10:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
mikel1999
- חבר ותיק

אני לא בטוח בכלל שהוא ידע שהן זיוף, ואני מעדיף לא להיכנס לזה...Nir1 כתב:ברגע שמכרו לך מוצר מזוייף, מדובר בעבירה פלילית. אני מתאב נוכלים ובוא נאמר בלשון זהירה שאני יכול לגרום לו להרבה בעיות בבית משפט. אין לי בעיה לקחת על עצמי את העניין. הוא דג רקק....
וזה לא משנה, אפילו הצעתי לו שאלך להשוות מול מקוריות ואגלה שהן אכן זיוף, שאלתי אותו האם אז תחזיר לי את הכסף? והוא אמר לא, בקיצור לא נתן לי אופצייה בכל מקרה.
והצעתי את זה כי הן באמת נשמעות פצצה, ומי יודע, אולי הן נשמעות כמו מקוריות (אבל שוב, לא שזה משנה כרגע מבחינת המוכר)
·
תודה, לא נתקרב...
מקווה שתקבל את כספך בחזרה.
אותי אישית זה ממש מעצבן שמוכרים פה בפורום יד שתיים זיופים.
יודע שההנהלה לא אחראית על המכירות (וגם לא הגיוני שתהיה). כן נראה לי הזוי שמישהו משתמש בפורום הזה כדי להפטר מהסחורה המזוייפת שקנה בטעות במקרה הטוב, או למכור סחורה מזוייפת במכוון במקרה הרע.
מקווה שתקבל את כספך בחזרה.
אותי אישית זה ממש מעצבן שמוכרים פה בפורום יד שתיים זיופים.
יודע שההנהלה לא אחראית על המכירות (וגם לא הגיוני שתהיה). כן נראה לי הזוי שמישהו משתמש בפורום הזה כדי להפטר מהסחורה המזוייפת שקנה בטעות במקרה הטוב, או למכור סחורה מזוייפת במכוון במקרה הרע.
"אין חכם כבעל נסיון". אז עכשיו יש לך.
ברצינות, משתתף בצערך מיכאל. לפי סגנון הכתיבה שלו הייתי חושב פעמיים אפילו אם לקנות ממנו טוסטר.
אתה צריך להתייחס לזה כמו לשיעור יקר ולהפיק את הלקחים הנדרשים. בראש ובראשונה לשלול מעבר לכל ספק חשש לזיוף עם מוצרים פופולאריים/'נחשבים', במיוחד במקרה זה שמדובר בחברה המובילה בתחום. מעבר לזה תמיד להתעקש על קבלה, גם עם עברה תקופת האחריות, כתעודת ביטוח שלא נרכש בטיזנבי.
אתה בחור חכם, אני בטוח שתבין את השאר.
אני מקווה שNir1 יוכל לעזור איכשהו למרות שזה נראה לי לא מעשי. (אדם פרטי, הוכחת כוונת זדון, בלה בלה)
ברצינות, משתתף בצערך מיכאל. לפי סגנון הכתיבה שלו הייתי חושב פעמיים אפילו אם לקנות ממנו טוסטר.
אתה צריך להתייחס לזה כמו לשיעור יקר ולהפיק את הלקחים הנדרשים. בראש ובראשונה לשלול מעבר לכל ספק חשש לזיוף עם מוצרים פופולאריים/'נחשבים', במיוחד במקרה זה שמדובר בחברה המובילה בתחום. מעבר לזה תמיד להתעקש על קבלה, גם עם עברה תקופת האחריות, כתעודת ביטוח שלא נרכש בטיזנבי.
אני מקווה שNir1 יוכל לעזור איכשהו למרות שזה נראה לי לא מעשי. (אדם פרטי, הוכחת כוונת זדון, בלה בלה)
מרחב שיקול הדעת של רשויות האכיפה הוא רחב. במישור הפלילי, חובת ההוכחה מוטלת על זה שמכר מוצר מזוייף. מבדיקה קצרה בפורום, נראה כי הוא רצה לקנות אוזניות מהסוג הזה במחיר לא ריאלי. משהבין שאין לא ממש אפשרות כזו ושמחירן של האוזניות גבוה ממה שהוא מוכן לשלם, הוא פנה למקורות שדי ברור מה הם מוכרים. הוא ידע היטב שהמחיר שהוא שילם אינו מחיר ריאלי למוצר מקורי. מכאן ברור היטב מה הוא ידע (ואני לא ארחיב יתר על המידה).
במישור האזרחי, העניין מאוד פשוט, מכר מוצר מזוייף, צריך לשאת בעלות של העניין.
במישור האזרחי, העניין מאוד פשוט, מכר מוצר מזוייף, צריך לשאת בעלות של העניין.
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אל תוותר לו ככה בקלות! הוא רימה אותך ועליו לתקן את זה.
בדיוק מה שהיית עושה אם מישהו היה גונב ממך משהו מהרכב או מהדירה. כאמור, אני מוכן לכתוב לך את כתב התביעה. אסור לוותר לו. באופן אישי, אם זה היה קורא לי, הייתי מעדכן את כולם מי הטיפוס וגם מתקשר להורים שלו שידעו איזה ילד הם גידלו. הבושה כבר תעשה את שלה.
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 20/10/2016 10:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
mikel1999
- חבר ותיק

הייתי מעדיף לצבור נסיון על דברים קצת יותר זולים אבל כנראה שאין לי הרבה מזל:roll:Ilyan כתב:"אין חכם כבעל נסיון". אז עכשיו יש לך.![]()
אני מקווה שNir1 יוכל לעזור איכשהו למרות שזה נראה לי לא מעשי. (אדם פרטי, הוכחת כוונת זדון, בלה בלה)...
זה בהחלט היה יכול להימנע אם הייתי עושה בדיקה לעומק לפני ,אבל בטלפון האיש עשה רושם טוב מאוד וגם כשניפגשתי איתו.
והוא כמובן אמר שהוא עשה כל בדיקה אפשרית מצידו והן 100% מקוריות.
מה עוד, כשניפגשתי איתו שאלתי מאיפה בדיוק הוא קנה אותן, כי עד עכשיו התשובה שלו הייתה שהוא קנה אותן כשהוא היה באמריקה... אני 99% בטוח שהוא אמר לי שהוא קנה אותן בחנות באמריקה, מה שהוריד לי כמעט לגמרי את החשש לזיוף.
ולכן גם לא חלמתי שאגיע למצב שאם אגלה שהן אכן זיוף הוא יגיב ככה...
·