מועדים לשמחה!!
אני מתלבט רבות לאחרונה איזה מוצר לרכוש.
הסטאפ הנוכחי שלי הוא WHARFEDALE VALDUS 500 (לא לזרוק עלי עגבניות) בינתיים קדמיים, וחיזוקי high pass מרמקולים שבניתי בתיבה מאד איכותיים 5 ורבע עם טויטר 1" שמוגברים אקטיבית. וכן סנטר מורכב גם כן. אחוריים אין כרגע.
האמת שאני מחפש תמורה לשקל. פחות מעניין אותי מותג כזה או אחר, אני זוכר שאונקיו יודעים לתת באנדל משתלם.
זקוק לניסיון שלכם בנושא. מוכן לתקצב עד 4000 לרסיבר. פתוח גם ליד 2.
גם סוכות שמח!
המלצה לרכישת רסיבר 7.2. pioneer-onkyo etc...
לפני חודשיים עברתי בדיוק את אותו מסע, לבסוף החלטתי ללכת על רסיבר שתומך אטמוס ואודיסי בגלל תוכניות עתיד.
לבסוף החלטתי ללכת על דנון X2300.
אני חושב שקודם כל הכי חשוב תבדוק עם עצמך מה אתה רוצה להגביר, לאיזה מטרה ( קולנוע ביתי או מוזיקה ).
לבסוף החלטתי ללכת על דנון X2300.
אני חושב שקודם כל הכי חשוב תבדוק עם עצמך מה אתה רוצה להגביר, לאיזה מטרה ( קולנוע ביתי או מוזיקה ).
האמת שמכוון יותר לקולנוע רב ערוצי מאשר ישיבה ממושכת ושמיעה של מוסיקה. מוסיקה מצריכה ממני כיוונים וכיולים שונים, וביניינו מסכנים השכנים.
תמיד פזלתי לכיון רצפתים של קליפש, ומקווה למצוא גם ביפולריים אחוריים. כרגע הרסיבר יגביר זוג קדמיים רצפתיים זוג אחוריים וסנטר. בתקווה לשדרג את הסט בעתיד.
תמיד פזלתי לכיון רצפתים של קליפש, ומקווה למצוא גם ביפולריים אחוריים. כרגע הרסיבר יגביר זוג קדמיים רצפתיים זוג אחוריים וסנטר. בתקווה לשדרג את הסט בעתיד.