שלום לכולם
אני מתלבט בעיקר בין שתי מחשבים. המחשב נועד לסטודנט שיבצע על המחשב תכנות, וכן לשימוש פרטי (בעיקר אינטרנט ואולי צפיית סרטים).
מחשב ראשון: Dell Inspiron 5559 IN-RD09-9214
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4920
אני מתכנן לבצע החלפת דיסק קשיח ל-480GB SSD ב-400 ש"ח. כך שהמחיר יהיה 4100 ש"ח. האחריות נשארת מלבד על ה-SSD שהחנות נותנת עליו אחריות
מחשב שני: Asus X556UV-XX169T
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=7324
מחיר 4150 ש"ח
המפרטים די זהים- יתרון קל לאסוס. העניין הוא שהבנתי שדל נותני שירות אחריות יותר טובים, ובכלל בעלי שם יותר טוב.
נוסף על כך במחשב dell אני אצטרך לבצע שינוי חומרה דבר שלדעתי עדיף לא לעשות (דעתי).
אשמח לעזרכתם
עזרה בבחירת מחשב נייד
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
לדל יש כמה יתרונות חשובים מול האסוס.
מסך FHD, חשוב מאד אם אתה מפתח. נותן לך הרבה יותר שטח מסך. בנוסף, אם זה המסך שאני חושב שזה, המסך באסוס יהיה ממש עלוב. יש לי מחשב נייד של אסוס, ממנו אני מרוצה יחסית, אבל המסך שלו פשוט נוראי.
רשת אלחוטית AC.
סוללה מעט יותר גדולה, אז זה זניח.
אין שום בעיה לבצע שדרוג חומרה כמו החלפת דיסק במחשב כזה. יש לדיסק דלת גישה, פותחים אותה, שולפים את הדיסק הישן ומכניסים את החדש.
מסך FHD, חשוב מאד אם אתה מפתח. נותן לך הרבה יותר שטח מסך. בנוסף, אם זה המסך שאני חושב שזה, המסך באסוס יהיה ממש עלוב. יש לי מחשב נייד של אסוס, ממנו אני מרוצה יחסית, אבל המסך שלו פשוט נוראי.
רשת אלחוטית AC.
סוללה מעט יותר גדולה, אז זה זניח.
אין שום בעיה לבצע שדרוג חומרה כמו החלפת דיסק במחשב כזה. יש לדיסק דלת גישה, פותחים אותה, שולפים את הדיסק הישן ומכניסים את החדש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר על חומר שיווקי\פרסומי עבור פונקציה שכביכול מקטינה את כמות האור הכחול הנפלט מהמסך.
מדובר פשוט על כיול מעט שונה של המסך, משהו שאפשר לעשות גם לבד בהגדרות של וינדוס.
המסכים הזולים שלהם על הפנים, כשמדובר על מסך IPS אז זה כבר סיפור שונה.
מדובר פשוט על כיול מעט שונה של המסך, משהו שאפשר לעשות גם לבד בהגדרות של וינדוס.
המסכים הזולים שלהם על הפנים, כשמדובר על מסך IPS אז זה כבר סיפור שונה.