EPG - עדכונים מאירוע מס' 2 של מיקרוסופט הערב
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
למיקרוסופט היה אירוע שני בערב (היו להם, בעצם 4 אירועים במהלך היום, אנחנו היינו בשניים מהם).
האירוע היה רחב יותר ויותר "מסיבתי", והיו שם לא מעט סלבריטיז בתחום המדיה, גופים ואנשים משפיעים וגם בתחום ה-HIGH TECH (היזם של ICQ היה שם, וכו').
בגדול, זה היה נחמד, אבל פחות מעניין מהאירוע הראשון בבוקר (היו יותר קטעים מצחיקים בפרזנטציה...)
אבל, קיבלנו עוד מידע על ה-EPG.
1. ה-EPG בעצם יתחיל רשמית לפעול בין יום ראשון ליום שני (כלומר, יום שני בסביבות חצות זה תאריך היעד שלהם).
2. ה-EPG יסופק על ידי חברת TV2DAY, אותה חברה שמספקת למרבית הגורמים בשוק את לוח השידורים שלהם. עדיין לא ברור עד כמה UP TO THE MINUTE זה יהיה, אבל אין ספק שזה לא יהיה מדוייק ודינמי כמו לוח השידורים של יס, למשל (כי יס לא מעבירים ל-TV2DAY את המידע בזמן אמת).
3. ככל הנראה מיקרוסופט מנסה לעבוד עם HOT כשנתיים ללא הצלחה. האדם שדיברתי איתו (לא מזכיר שמות) אמר שהם חיכו כמה שיכלו בתקווה שיצליחו להגיע להסדר עם הוט אבל פשוט הם לא ראו הענות מצד הוט בנושא. זה גם כנראה הסיבה שגירסאות של MCE בעבר לא הושקו בארץ.
4. הם מאמינים בכח המשתמשים. כלומר, אם תהיה מאסה קריטית של משתמשים, הוט בעצם ילכו על זה כדי למנוע זליגת משתמשים לטובת יס.
5. עלותית מיקרוסופט מאמינה שהמחירים ל-HTPC צריכים להיות לא גבוהים. קיבלתי דוגמא למחשב של חברת IVORY שבעצם מתכננת להרים HTPC עם מעבד חזק CORE 2 DUO במהירות 2.8G, זיכרון 1G, דיסק גדול, כרטיס NVIDIA מאיץ עם 256M, כרטיס טיונר ומע' הפעלה מותקנת בכ-3500 ש"ח. בהחלט סביר!
האירוע היה רחב יותר ויותר "מסיבתי", והיו שם לא מעט סלבריטיז בתחום המדיה, גופים ואנשים משפיעים וגם בתחום ה-HIGH TECH (היזם של ICQ היה שם, וכו').
בגדול, זה היה נחמד, אבל פחות מעניין מהאירוע הראשון בבוקר (היו יותר קטעים מצחיקים בפרזנטציה...)
אבל, קיבלנו עוד מידע על ה-EPG.
1. ה-EPG בעצם יתחיל רשמית לפעול בין יום ראשון ליום שני (כלומר, יום שני בסביבות חצות זה תאריך היעד שלהם).
2. ה-EPG יסופק על ידי חברת TV2DAY, אותה חברה שמספקת למרבית הגורמים בשוק את לוח השידורים שלהם. עדיין לא ברור עד כמה UP TO THE MINUTE זה יהיה, אבל אין ספק שזה לא יהיה מדוייק ודינמי כמו לוח השידורים של יס, למשל (כי יס לא מעבירים ל-TV2DAY את המידע בזמן אמת).
3. ככל הנראה מיקרוסופט מנסה לעבוד עם HOT כשנתיים ללא הצלחה. האדם שדיברתי איתו (לא מזכיר שמות) אמר שהם חיכו כמה שיכלו בתקווה שיצליחו להגיע להסדר עם הוט אבל פשוט הם לא ראו הענות מצד הוט בנושא. זה גם כנראה הסיבה שגירסאות של MCE בעבר לא הושקו בארץ.
4. הם מאמינים בכח המשתמשים. כלומר, אם תהיה מאסה קריטית של משתמשים, הוט בעצם ילכו על זה כדי למנוע זליגת משתמשים לטובת יס.
5. עלותית מיקרוסופט מאמינה שהמחירים ל-HTPC צריכים להיות לא גבוהים. קיבלתי דוגמא למחשב של חברת IVORY שבעצם מתכננת להרים HTPC עם מעבד חזק CORE 2 DUO במהירות 2.8G, זיכרון 1G, דיסק גדול, כרטיס NVIDIA מאיץ עם 256M, כרטיס טיונר ומע' הפעלה מותקנת בכ-3500 ש"ח. בהחלט סביר!
עפר תודה על המידע החשוב!
אכזבה גדולה לגבי Tv2Day - במדינה כמו שלנו חשוב שבעתיים הצורך בעדכון תמידי של ה EPG ו TV2Day פשוט לא אמינים (בטח באשמת YES).
כנראה שהפתרון של כרטיס DVB + התוכנה של מיכאל עדיין האופציה הטובה והמדויקת ביותר (או פשוט לקנות YEMAX).
עניין זה גם מנטרל את העניין השני שרציתי לכתוב עליו - לגבי העדכון היומי האוטומטי של ה EPG ב MCE (שנראה לי יותר נכון לקרוא לה מעכשיו VMC). חשבתי שיהיה חשוב לבקש ממייקרוסופט לפתח תוסף קטן שיאפשר יותר מעדכון אחד ביום של ה EPG...בגלל ה"שינויים בלוח המשדרים" שקורים לצערינו יותר מדי עקב הנסיבות. אך אם הספק הוא TV2Day גם כך תוסף זה לא יתרום כלום.
משתמשי כרטיס ה DVB להורדת ה EPG כנראה נצטרך להמתין שמפתח צד שלישי יוציא כזה תוסף.
אכזבה גדולה לגבי Tv2Day - במדינה כמו שלנו חשוב שבעתיים הצורך בעדכון תמידי של ה EPG ו TV2Day פשוט לא אמינים (בטח באשמת YES).
כנראה שהפתרון של כרטיס DVB + התוכנה של מיכאל עדיין האופציה הטובה והמדויקת ביותר (או פשוט לקנות YEMAX).
עניין זה גם מנטרל את העניין השני שרציתי לכתוב עליו - לגבי העדכון היומי האוטומטי של ה EPG ב MCE (שנראה לי יותר נכון לקרוא לה מעכשיו VMC). חשבתי שיהיה חשוב לבקש ממייקרוסופט לפתח תוסף קטן שיאפשר יותר מעדכון אחד ביום של ה EPG...בגלל ה"שינויים בלוח המשדרים" שקורים לצערינו יותר מדי עקב הנסיבות. אך אם הספק הוא TV2Day גם כך תוסף זה לא יתרום כלום.
משתמשי כרטיס ה DVB להורדת ה EPG כנראה נצטרך להמתין שמפתח צד שלישי יוציא כזה תוסף.
עופר, לא יודע אם זו טעות שלך או שהטעו אותך (לא אתפלא אם מקור הטעות באייבורי), אבל לא קיים core2 duo 2.8Ghz, מה שכן קיים זה Penitum D 2.8 Ghz, מעבד מאוד חלש, רותח ואחד הפחות מוצלחים של אינטל אי פעם. לא בעיה לבנות מחשב כזה בכל חנות שהיא במחיר כזה. כמובן שלא טרחו לציין איזה טיונר ואיזה כרטיס מסך. 7300GS וטיונר זול זו התשובה ככל הנראה. בקיצור, לא מלהיב...oferlaor כתב:5. עלותית מיקרוסופט מאמינה שהמחירים ל-HTPC צריכים להיות לא גבוהים. קיבלתי דוגמא למחשב של חברת IVORY שבעצם מתכננת להרים HTPC עם מעבד חזק CORE 2 DUO במהירות 2.8G, זיכרון 1G, דיסק גדול, כרטיס NVIDIA מאיץ עם 256M, כרטיס טיונר ומע' הפעלה מותקנת בכ-3500 ש"ח. בהחלט סביר!...
אין ספק שאפשר להשיג HTPC סביר במחיר הזה. הביקורת היתה כלפי המפרט והמחיר של אייבורי, והטעות שבו. אגב, אני מאמין שגם עם X2 3800 יחד עם 7300GS יתנגנו כל תכני הHD ללא קושי (וזה הרבה יותר זול מE6300).LiorC כתב:גם אם מדובר (ואפשר להשיג במחיר הזה) במעבד E6300 1.86GHZ וכרטיס מסך NVIDIA 7300GS זה בהחלט מספק עבור הרצת סרטי HD גם בפורמט H264 1080P (מניסיון)...
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עופר,
טרפת את כל הקלפים הבוקר
טרפת את כל הקלפים הבוקר
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
קרמריקה,
2.8 זה לפי הזיכרון.
אבל, אם אני זוכר נכון יש לי משהו דומה במשרד הראשי שלנו (מחשב חדש שקנינו) שהוא CORE2DUO. לדעתי הוא 2.8 או 2.85...
2.8 זה לפי הזיכרון.
אבל, אם אני זוכר נכון יש לי משהו דומה במשרד הראשי שלנו (מחשב חדש שקנינו) שהוא CORE2DUO. לדעתי הוא 2.8 או 2.85...
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
Re: לאלוני
כפרה עליך, נראה לי שהתבלבלת, לא שאלתי משהו כזהhanand כתב:איזה מספר שתכניס זה בסדר בעיקרון
העניין שה EPG יעבוד החל מיום שני אז חכה...
אני שאלתי מה עופר עשה בבוקר שטרף את הקלפים
למה אתם מספידים משהו שעוד לא יצא?
אולי מיקרוסופט כחלק משיתוף הפעולה ילחצו על tv2day להוציא EPG טוב ואמין יותר?
אולי tv2day תנצל את המנוף הזה לשיפור?
אני לא כ"כ מאמין בעצמי, אבל בואו נמתין ליום שני (זה לא יותר מדי זמן), ניתן לזה שבוע הרצה ואז נקטול את זה כולם ביחד כמו שאנחנו אוהבים.
אולי מיקרוסופט כחלק משיתוף הפעולה ילחצו על tv2day להוציא EPG טוב ואמין יותר?
אולי tv2day תנצל את המנוף הזה לשיפור?
אני לא כ"כ מאמין בעצמי, אבל בואו נמתין ליום שני (זה לא יותר מדי זמן), ניתן לזה שבוע הרצה ואז נקטול את זה כולם ביחד כמו שאנחנו אוהבים.