האם יש אפשרות עדיין להשיג את הPHILIPS 9966 32''?
מאוד רוצה לקנות אותה בחנתי אותה מכל הכיוונים והיא ממש מתאימה לי!
הבעיה כמובן כל חנות שאני מגיעה אין אפשרות להזמין ומציעים לי את המכשיר שיש להם מהתצוגה:\
הנחנ משמעותית אומנם אני מקבל אבל מכשיר שעבד בתצוגה משהו כמו 3-4 חודשים ממש לא עושה לי את זה מעדיף לשלם מחיר מלא ולהנות!
למשהו יש מושג אם אפשרי להשיג את הטלוויזיה הנל?
במידה ולא יש לה מחליפה? לא רוצה 37 פשוט המרחק צפיה הוא קטן מידי ל37..
עוד אופציה שבדקתי היא הטושיבה W68 שהיא נחמדה אבל אהבתי את האמבילייט ולא הייתי רוצה לוותר על זה כל כך...
אם למשהו יש רעיון או עצה על הטושיבה אשמח לשמוע..
תודה מראש.
הבעיה כמובן כל חנות שאני מגיעה אין אפשרות להזמין ומציעים לי את המכשיר שיש להם מהתצוגה:\
הנחנ משמעותית אומנם אני מקבל אבל מכשיר שעבד בתצוגה משהו כמו 3-4 חודשים ממש לא עושה לי את זה מעדיף לשלם מחיר מלא ולהנות!
למשהו יש מושג אם אפשרי להשיג את הטלוויזיה הנל?
במידה ולא יש לה מחליפה? לא רוצה 37 פשוט המרחק צפיה הוא קטן מידי ל37..
עוד אופציה שבדקתי היא הטושיבה W68 שהיא נחמדה אבל אהבתי את האמבילייט ולא הייתי רוצה לוותר על זה כל כך...
אם למשהו יש רעיון או עצה על הטושיבה אשמח לשמוע..
תודה מראש.
אם כבר אז אני רוצה עםהאמבלייט ...yazam1 כתב:אני לא בטוח שמתצוגה תבדוק אולי יש להם עוד במלאי, אבל גבר סביב ה11k יש דגם שהחליף אותו בלי האמבלייט 9531...
מה גם שאת ה9531 לא ראיתי בכלל ואין אותו=\ לפחות לא בחיפה=(
ממליץ בחום שתמתין לחדשה ( תכנס להסבר )או LOEWE
לך תבדוק את ה-LOEWE 32 XELOS ראיתי אותה והתלהבתי אבל ללא אמבילייט דרך אגב יו פה רעיונות יצרתיים לבנות תאורה אחורית לבד
או שתמתין לפיליפס החדשה ולדעתי רצוי כיוון שב-9966 ישנם מס' מגרעות אין לה חיבורי VGA ולא HDMI ולא COMPONENT והיא מגורענת מידי
או שתמתין לפיליפס החדשה ולדעתי רצוי כיוון שב-9966 ישנם מס' מגרעות אין לה חיבורי VGA ולא HDMI ולא COMPONENT והיא מגורענת מידי