[אוחד] HDMI Passthrough לא עובד ב NUC 2820 בקודי
-
alophind
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1590
היי ,
התקנתי על הנוק הנל חלונות 7 וקודי ,
למרות שמותקנים כל הדרייבים וחלונות מזהה את הרסיבר שאליו הנוק מחובר כהתקן שמע , כאשר אני מפעיל Passthrough אז לא שומעים כלום בקודי ורק שהוא מכובה ניתן לשמוע , אבל גם אז אני לא שומע 5 ערוצים אפילו אם מוגדר 5.1
בקודי בהתקן השמע בחרתי DirectSound ןגם ניסיתי את האפשרות השניה WASPI (משהו כזה... לא זוכר בדיוק)
למישהו יש מושג למה ?
התקנתי על הנוק הנל חלונות 7 וקודי ,
למרות שמותקנים כל הדרייבים וחלונות מזהה את הרסיבר שאליו הנוק מחובר כהתקן שמע , כאשר אני מפעיל Passthrough אז לא שומעים כלום בקודי ורק שהוא מכובה ניתן לשמוע , אבל גם אז אני לא שומע 5 ערוצים אפילו אם מוגדר 5.1
בקודי בהתקן השמע בחרתי DirectSound ןגם ניסיתי את האפשרות השניה WASPI (משהו כזה... לא זוכר בדיוק)
למישהו יש מושג למה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
תתקין דרייבר עדכני לצ'יפ הגרפי מהאתר של אינטל.
בקודי, בפלט שמע, שים לב שיש שני מקומות בהם אתה קובע התקן לסאונד. בשניהם, בחר WASAPI HDMI, וכמובן סמן DTS ו-DD.
קח בחשבון שפורמטים מתקדמים יותר כמו DTS-HD אינם נתמכים במעבד הזה תחת ווינדוס.
דבר נוסף - וודא שברסיבר שלך אופציה של HDMI passthrough כבויה (בניגוד לקודי שם דווקא צריך לאפשר את זה).
בקודי, בפלט שמע, שים לב שיש שני מקומות בהם אתה קובע התקן לסאונד. בשניהם, בחר WASAPI HDMI, וכמובן סמן DTS ו-DD.
דבר נוסף - וודא שברסיבר שלך אופציה של HDMI passthrough כבויה (בניגוד לקודי שם דווקא צריך לאפשר את זה).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
alophind
-
- חבר ותיק

NUC 2820 לא מעביר HDMI Passthrough
היי ,
התקנתי קודי על המכשיר עם ווינדוס 7 (כרטיס מסך Intel HD) וכאשר אני מגדיר את הקודי על HDMI Passthrough אז לא שומעים כלום .
במצב הרגיל (התוכנתי) , גם כאשר אני מגדיר את האודיו כ 5.1 אני עדיין לא מקבל חיווי DTS או AC3 ברסיבר.
למישהו יש רעיון לכיוון ?
התקנתי קודי על המכשיר עם ווינדוס 7 (כרטיס מסך Intel HD) וכאשר אני מגדיר את הקודי על HDMI Passthrough אז לא שומעים כלום .
במצב הרגיל (התוכנתי) , גם כאשר אני מגדיר את האודיו כ 5.1 אני עדיין לא מקבל חיווי DTS או AC3 ברסיבר.
למישהו יש רעיון לכיוון ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

השרשורים הזהים אוחדו.
-
alophind
-
- חבר ותיק

·הדרייברים מועדכנים מהאתר של אינטל , אני לא יודע אם זה משנה , אבל בהגדרות שמע בווינדוס מזוהה לי הרסיבר VSX2020 כהתקן שמע , אבל ניתן לבחור רק סטריאו (אין אופציה של 5.1)pixies כתב:תתקין דרייבר עדכני לצ'יפ הגרפי מהאתר של אינטל.
דבר נוסף - וודא שברסיבר שלך אופציה של HDMI passthrough כבויה (בניגוד לקודי שם דווקא צריך לאפשר את זה)....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בווינדוס עצמו, תיכנס אל לשונית ה-Supported Formats של מאפייני ה-HDMI Audio. ניתן להגיע לשם ע"י כפתור ימני על אייקון הווליום במגש האייקונים, בחירה ב-Playback Devices, בחירה ב-HDMI Audio, בחירה ב-Properties ואז בלשונית המדוברת. איזה פורמטים מופיעים במסגרת של ה-Encoded Formats בתחתית החלון? האם היא ריקה או כוללת את הפורמטים DTS ו-Dolby Digital?
-
alophind
-
- חבר ותיק

· עכשיו באמת מופיעים כל הפורמטים כולל DTS HD , אחרי שהעברתי בקודי ב 2 המקומות ל WASAPI HDMI INTEL HD... הסתדר ובאמת יש חיווי של 5.1 DD ברסיבר.pixies כתב:בווינדוס עצמו, תיכנס אל לשונית ה-Supported Formats של מאפייני ה-HDMI Audio. ניתן להגיע לשם ע"י כפתור ימני על אייקון הווליום במגש האייקונים, בחירה ב-Playback Devices, בחירה ב-HDMI Audio, בחירה ב-Properties ואז בלשונית המדוברת. איזה פורמטים מופיעים במסגרת של ה-Encoded Formats בתחתית החלון? האם היא ריקה או כוללת את הפורמטים DTS ו-Dolby Digital?...
הבעיה עכשיו היא שהאודיו משמעותית חלש יותר מאשר בניגון מהמיניקס לדוגמא דרך קודי כאשר הרסיבר נמצא על אותה עוצמה (-30db במקרה שלי)
כפתור הווליום בחלונות לא משפיע מכיוון שאני משתמש ב Passthrough... לא ?!
אז כיצד ניתן להגביר את העוצמה בלי להגביר עוד את הרסיבר ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם passthrough אכן עובד, הדרך היחידה היא להגביר ברסיבר.
אין לי מושג למה במיניקס הווליום גבוה יותר, כנראה ששם מתבצעת המרה כלשהי, וזה לא מצב תקין.
אין לי מושג למה במיניקס הווליום גבוה יותר, כנראה ששם מתבצעת המרה כלשהי, וזה לא מצב תקין.
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
דרך אגב הנוק הזה תומך ב-dtsHD תחת מערכת הפעלה libreelec אבל לא תחת ווינדוס
-
alophind
-
- חבר ותיק

אני רוצה שבמקביל הוא יריץ sonar ו nzbget ולכן אני לא חושב שאוכל להריץ אותם על libreelecRafalovitchTom כתב:דרך אגב הנוק הזה תומך ב-dtsHD תחת מערכת הפעלה libreelec אבל לא תחת ווינדוס...