מתלבט בין Hisense 70m7000 ל Samsung 70KU7000
קראתי דברים טובים על ההיסנס פה בפורמים ואת הסמסונג ראיתי ביריד של חבר, נראה ששניהם סובבות את אותו המחיר פלוס מינוס 1000 שח
בנוסף אני מבין שיש איזושהיא בעיה עם הסמסונג וצפיה ב24p, לא שאני ממש מבין מה זה אומר..
מה דעתכם?
חלופות בטווח המחיר?
תודה וחג שמח
בנוסף אני מבין שיש איזושהיא בעיה עם הסמסונג וצפיה ב24p, לא שאני ממש מבין מה זה אומר..
מה דעתכם?
חלופות בטווח המחיר?
תודה וחג שמח
תומר
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
גם אני מצטרף להתלבטות בין 2 הדגמים הללו בדיוק.
מצד אחד ההייסנס מפתה מבחינת מחיר ולפי מה שקראתי כאן ובאינטרנט היא אמורה להיות טובה יותר מבין השניים אבל מצד שני השם של הייסנס לא בדיוק משרה ביטחון כמו השם של סמסונג. מצד שלישי השירות של סמסונג ידוע לשמצה.
חוץ מזה לא הצלחתי למצוא טלויזיות אחרות באותו טווח מחיר שהן טובות יותר ולכן ההתלבטות היא בעצם בין שתיהן.
מצד אחד ההייסנס מפתה מבחינת מחיר ולפי מה שקראתי כאן ובאינטרנט היא אמורה להיות טובה יותר מבין השניים אבל מצד שני השם של הייסנס לא בדיוק משרה ביטחון כמו השם של סמסונג. מצד שלישי השירות של סמסונג ידוע לשמצה.
חוץ מזה לא הצלחתי למצוא טלויזיות אחרות באותו טווח מחיר שהן טובות יותר ולכן ההתלבטות היא בעצם בין שתיהן.
גם אני מנסה להחליט בין שני הדגמים, בגודל 55".
מתרשם מההמלצות פה באתר שההייסנס נותנת איכות תמונה טובה יותר מהסמסונג.
מישהו יודע איפה ניתן לראות את ההייסנס בתצוגה? בחנויות שבדקתי (מחסני חשמל, שקם אלקטריק) אפילו לא ידעו שקיים דגם כזה. התקשרתי לשאול את היבואן אבל אין שם מענה כבר כמה ימים כנראה בגלל החג.
איך הניסיון שלכם עם היבואן (אקזיט) במקרה של צורך לממש אחריות? איך השירות שקיבלתם?
תודה.
מתרשם מההמלצות פה באתר שההייסנס נותנת איכות תמונה טובה יותר מהסמסונג.
מישהו יודע איפה ניתן לראות את ההייסנס בתצוגה? בחנויות שבדקתי (מחסני חשמל, שקם אלקטריק) אפילו לא ידעו שקיים דגם כזה. התקשרתי לשאול את היבואן אבל אין שם מענה כבר כמה ימים כנראה בגלל החג.
איך הניסיון שלכם עם היבואן (אקזיט) במקרה של צורך לממש אחריות? איך השירות שקיבלתם?
תודה.
לא מבין איך במסכים שעולים כמה אלפי שקלים טובים (בטח יותר יקרים מההייסנס) צריך להוסיף כסף (בטח שזה מחיר יחסית זעום) בשביל לקבל אחריות שהיתה הסטנדרט עד לא מזמן...
http://www.hisenseil.co.il/authorized-resellers
אין הרבה אופציות (גם בחלק מאלו אין את הסדרה הזו בכלל, כמו מחסני חשמל). הכי טוב להתקשר ליבואן ולשאול האם הוא סיפק דגם ספציפי למישהו לתצוגה.
לא נראה לי שמישהו אמר שהאיכות תמונה של הייסנס יותר טובה מסמסונג.
http://www.hisenseil.co.il/authorized-resellers
אין הרבה אופציות (גם בחלק מאלו אין את הסדרה הזו בכלל, כמו מחסני חשמל). הכי טוב להתקשר ליבואן ולשאול האם הוא סיפק דגם ספציפי למישהו לתצוגה.
לא נראה לי שמישהו אמר שהאיכות תמונה של הייסנס יותר טובה מסמסונג.
אכן. בחנות שאני רכשתי את ה KU7000 50 ניתן לרכוש עוד 3 (לא 2) שנות אחריות ב-199 ש"ח.tomerhd כתב:בנוסף אם מישהו יודע להסביר את חסרון ה24p של הסמסונג?
דרך אגב לדעתי ב199 אפשר לשדרג את האחריות של סמליין לשנתיים נוספות
גם אני מצטרף לשאלה היכן ניתן לראות את הM7000 בגודל 70 אינץ...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
@osherg
"65 > "60.
הסמסונג הזו דגם ביניים ולא יותר מזה.
"65 > "60.
הסמסונג הזו דגם ביניים ולא יותר מזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ההייסנס, בגלל שהיא גדולה יותר (65 > 60)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יכול להיות שגם הייסנס סובלת מהבעיה, אני לא יודע. צריך לבדוק את זה, וזאת בדיקה ממש פשוטה, אז יכול להיות שאחד הבעלים ירים כפפה ויעזור?
בעיקרון מדובר על תנועה לא רציפה וקופצנית בתוכן 24P (תוכן עם 24 פריימים לשניה). מדובר על תופעה שלא כולם רגישים אליה, כך שזה לא בהכרח דיל-ברייקר, לדעתי.
הסבר מפורט עם דוגמאות ניתן למצוא כאן: http://ca.rtings.com/tv/tests/motion/24p
בעיקרון מדובר על תנועה לא רציפה וקופצנית בתוכן 24P (תוכן עם 24 פריימים לשניה). מדובר על תופעה שלא כולם רגישים אליה, כך שזה לא בהכרח דיל-ברייקר, לדעתי.
הסבר מפורט עם דוגמאות ניתן למצוא כאן: http://ca.rtings.com/tv/tests/motion/24p