נשמע כמחשב טוב בתור תחנת עבודה, אחלה סיקור!
בתור בעל מחשב MINIX Z64W אני יכול לומר שאין עליהם כיצרן, איכות מעולה וזה עלה לי בזמנו 300 שקל במבצע של דיל אקסטרים לרגל 10 שנים לאתר.
המחשב הבא שלי יהיה גם של MINIX בהחלט.
אם אתה מחבר אותו באופן דיגיטלי - מבחינת איכות יהיה זהה לכל מכשיר, מבחינת כח עיבוד מספק ל-Foobar, לדעתי לא צריכה להיות בעיה, סך הכל התוכנה דיי פשוטה ולא תובענית..
קנינו.
מלבד העובדה שעובד יפה וחלק, יש לו כמה בעיות מעצבנות...
1. כנראה שנשמט בתוכו איזה פריט שמקשקש כשמטלטלים את המחשב. נשמע מדאיג, אבל המחשב פועל כראוי.
2. כשמפסיקים להשתמש, חשוב לצאת מקודי. אחרת, הוא נתקע וצריך לעשות הפעלה מחדש. פעם זה הלך לי עם השלט.
פעם לא, ואז ראיתי מסך שחור עם חץ עכבר מטייל שלא הועיל במאום. נאלצתי לבצע הפעלה מחדש בעזרת לחצן המחשב.
3. באירוע אחד, נדלק אור ירוק עמום במקום כחול, ואז לא ניתן היה להמשיך ולהפעיל את המחשב.
נאלצנו לתחוב מהדק לחור הreset ואז הכל הסתדר.
קצת מטרידות הצרות הללו, כשהמחשב עדיין חדש מאד בביתנו.
גם לי יש את אותה בעיה עם מסך שחור והמכשיר אצלי רק יוומיים ריסט לא עוזר אין לי מושג מה לעשות
משיטוט באינטרנט להרבה יש את הבעיה הזאת
משהו מצא פיתרון לזה <
אני אפילו עכבר לא רואה ?
בגדול - לפי השרשור בפורום שלהם צריך לעשות איפוס למכשיר בדרך הזאת:
1.) Unplug the power adapter from Z83-4;
2.) Look for a small hole close to the antenna, it's the CMOS reset button;
3.) Find a pin and push inside to that hole, click to the clear CMOS button and keep holding it for 5 seconds then release it;
4.) Connect back to the power adapter, and try powering up the device again.
אם זה לא עובד - צריך לפתוח את המכשיר (כשהוא מנותק מהחשמל כמובן) להוציא את CMOS battery ולהחזיר.
אצלי הריסט לא עזר ולהוציא את הבטריה צריך כלים מיוחדים וידע , כמו כן כל ההתעסקות הזאת עדיף לוותר על המכשיר הזה
וגם לא בטוח שזה יעזור גם שאני הוציא את הבטריה והמכשיר עצמו חדש בן יומיים
shaisound כתב:אצלי הריסט לא עזר ולהוציא את הבטריה צריך כלים מיוחדים וידע , כמו כן כל ההתעסקות הזאת עדיף לוותר על המכשיר הזה
וגם לא בטוח שזה יעזור גם שאני הוציא את הבטריה והמכשיר עצמו חדש בן יומיים
...
·נשמע לא משהו....
כבר יש לי מספיק ניסיון עם מכשיירים של כמעט...
יש משהו בשל בתחום ?
האם לא עדיף אולי מחשב של eGlobal ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
אני אישית לא ממליץ למרות שהשירות שלהם מעולה כתבתי לחברה ותוך יומיים שלחו לי מכשיר חלופי אומנם כרגע הוא עובד אך לא טוב הוא נאמר שאם תוך יומיים אתה לא נוגע במכשיר אז נהיה מסך שחור וצריך לעשות ריסטרט שוב