"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
alonrod
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
שליחה
מה הקשר ? יש תדרים של 5 הרץ שמשמים ציוד לא אזרחי וצריך להגביל אותם.
השאלה היא דרך אמאזון לרוב הנתב הזה מאושר לארץ, האם זה דגם ספציפי שיש לו את המגבות הנ"ל ?
Nemesis
חבר מביא חבר
תגובות: 4592
שליחה
כל נתב שמשדר בתדר 5 ג'יגה ואין לו קושחה מיוחדת המתאימה למגבלות בארץ אסור ביבוא. למעשה כל רסיבר AC באמאזון.
moss5
טרול
תגובות: 467
שליחה
5. GHz הם מאשרים.
מה שדופק את העסק זה: 5.745–5.825 GHz
התדרים האלו מופיעים רק במיפרט
moss5
טרול
שליחה
Nemesis כתב:כל נתב שמשדר בתדר 5 ג'יגה ואין לו קושחה מיוחדת המתאימה למגבלות בארץ אסור ביבוא. למעשה כל רסיבר AC באמאזון.
...
·לא מדוייק.
לא מזמן הנדסתי את האחראי במשרד התקשורת והצלחתי לקבל אישור לנטגיר R7000 שיובא מאירופה עם תחום תדרים 5.18–5.24
אותו נתב מאה"ב-עם תדרים 5.745–5.825 GHz לא הייתי יכול לאשר.
ido135
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
שליחה
מדאיג מאוד כי אני הזמנתי גם ראוטר כזה ב12.10 וזה עלול לקרות לי גם
למרות שרשום שצריך להגיע ב26.10 נקווה לטוב
נראה לי שיש כאלה שהזמינו אותו והוא הצליח להגיע לארץ למרות הבעיות עם התדר 5GHZ.
מה מפריע בתדר הזה? גם אצל סבא שלי בבית יש ראוטר שתומך בדואל בנד.
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
שליחה
ido135
דואל בנד זה לא התדרים שלא מאושרים 5.745–5.825
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
Nemesis
חבר מביא חבר
שליחה
כנראה החליק מתחת לרדאר בטעות. בייבוא מסחרי לא היה מאושר.
הראוטר כנראה לא מטמיע DFS, אז הוא מוגבל לתדרים התחתונים שמאושרים גם בישראל. בישראל מותר להשתמש ב- 5150-5250, וב- 5250-5350 אם ממומש DFS. יצרן שמממש DFS פותח תדרים נוספים בד"כ שאסורים בכל מקרה.
בפועל, בשני קליקים משנים איזור לארה"ב למשל וכל התדרים פתוחים.
לא היה מקבל אישור בבדיקה מעמיקה, וזו לא ערובה שיאשרו גם לאחרים.
אחת השאלות ששואל המאשר במשרד התקשורת היא האם המשתמש יכול לבטל את המגבלה בפשטות.
moss5
טרול
שליחה
נתבים מתקדמים מזמינים רק מאמזון אירופה,שם התדרים במקרים מסויימים שונים מאלו של ארה"ב ובמשא ומתן מול משרד התיקשורת ניתן לקבל עבורם אישור.
הנ"ל מניסיון.
ido135
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
שליחה
אני הזמנתי את הראוטר דרך אמזון בריטניה אך לא בטוח שגם מאמזון יאשרו את זה.
Nemesis
חבר מביא חבר
שליחה
יש לי ניסיון רב בזה, החברה בה אני עובד מייבאת ציוד אלחוטי לכל מני פרוייקטים ואני מטפל בכל הבקשות מול משרד התקשורת.
אישרו לך בטעות או "לפנים משורת הדין". לפי התקנות במפורש אסור לייבא את הראוטרים הללו. תנסה לקבל אישור יבוא מסחרי לדבר הזה - יגרור בדיקה מעמיקה יותר ויגלגלו אותך מכל המדרגות.
זה שהתמזל מזלך לא אומר שיתמזל מזלם של כולם.
בדבר אחד אני מסכים איתך. להזמין את הדברים האלה אך ורק מאמאזון. אם לא יתחלק מתחת לרדאר בלי בקשה לאישור או אם לא יקבל אישור של "בטעות", הלקוח לא ניזוק.
moss5
טרול
שליחה
Nemesis כתב:יש לי ניסיון רב בזה, החברה בה אני עובד מייבאת ציוד אלחוטי לכל מני פרוייקטים ואני מטפל בכל הבקשות מול משרד התקשורת.
אישרו לך בטעות או "לפנים משורת הדין". לפי התקנות במפורש אסור לייבא את הראוטרים הללו. תנסה לקבל אישור יבוא מסחרי לדבר הזה - יגרור בדיקה מעמיקה יותר ויגלגלו אותך מכל המדרגות.
זה שהתמזל מזלך לא אומר שיתמזל מזלם של כולם.
בדבר אחד אני מסכים איתך. להזמין את הדברים האלה אך ורק מאמאזון. אם לא יתחלק מתחת לרדאר בלי בקשה לאישור או אם לא יקבל אישור של "בטעות", הלקוח לא ניזוק.
...
תאמין לי שעשיתי פרוייקט על זה לפני חודש.
דיברתי אישית טלפונית עם האיש היחיד במשרד התקשורת שאליו מגיעות כל הבקשות ואני מכיר היטב היכן נקודת התורפה.
מה שהכי חשוב הוא לרכוש מאמזון אירופה בלבד
·
Nemesis
חבר מביא חבר
שליחה
אז אתה דיברת איתם פעם אחת לייבוא חד פעמי. אני עובד מולם שנים. צירפתי לך גם ציטוט של התקנות של משרד התקשורת כולל כל הדרישות. יחליטו הקוראים.