אשמח לעזרה מהירה, אני צפוי לקבל בקרוב את המזנון התלוי שקנינו ורציתי להיערך מבחינת הכבלים של מערכת הקולנוע והטלויזיה.
מספר שאלות אם למישהו יש נסיון עם מזנון תלוי ויוכל לייעץ:
במרכז המזנון תהיה לי קלפה גדולה שבה מתוכניים להיות מותקנים xbox, רסיבר, ממיר, סטרימר וhub. בחלק הזה של הקלפה אמרו לי שהוא מגיע פתוח מאחור.
האם המזנון צמוד לקיר ברמה שאי אפשר להעביר שום כבל מאחוריו? אם לדוגמא השקע של הכבלים נמצא לא מאחורי הקלפה האם אוכל להעביר את הכבל לחלק של הקלפה מאחורי המזנון?
איך אוכל להתקין את הסאבוופר שישב לצד המזנון? האם אוכל להעביר את הכבל RCA שלו מאחורי המזנון לתוך הקלפה?
איך אני אמור להתקין את המצלמה של הקינקט (Xbox) אם אני רוצה שהיא תשב על המזנון האם אוכל להעביר את הכבל שלה מאחורי המזנון אל תוך הקלפה?
אולי מישהו עשה התקנה דומה ויכול לשלוח תמונות או דוגמאות יכול מאד לעזור לי כדי להכין הכל מראש לפני שמגיעים המתקינים.
עזרה עם תכנון מערכת הקולנוע עם מזנון תלוי
-
OrenGrinshtain
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
-
OrenGrinshtain
- חבר שרק התחיל

מישהו כאן התנסה בהתקנת מזנון תלוי ויודע לעזור?
אלה דברים שצריך לחשוב עליהם מראש. המזנון צמוד לקיר כך שאי אפשר להעביר כבלים באזורים שסגורים.
במינימום כדאי היה להכין חורים במחיצות הפנימיות שיאפשרו העברת כבלים בין התאים.
אני מניח שלפחות הכנת תעלה בקיר שתאפשר העברת חוטים לטלויזיה, תשתמש בה כדי להעביר את החוט של הקינקט ככה שהוא ייצא מהפתח העליון ואז למשטח של המזנון, קצת מכוער אבל בלי הכנה מראש זה מה יש כנראה.
לסאב גם היית צריך להכין פתח בצד המזנון אם הוא נסתר (כלומר יש מולו קיר), או להכין תעלה בקיר. אולי המתקינים יוכלו לעשות לך חורים עם מקדח כוס אם זה יהיה רלוונטי.
במינימום כדאי היה להכין חורים במחיצות הפנימיות שיאפשרו העברת כבלים בין התאים.
אני מניח שלפחות הכנת תעלה בקיר שתאפשר העברת חוטים לטלויזיה, תשתמש בה כדי להעביר את החוט של הקינקט ככה שהוא ייצא מהפתח העליון ואז למשטח של המזנון, קצת מכוער אבל בלי הכנה מראש זה מה יש כנראה.
לסאב גם היית צריך להכין פתח בצד המזנון אם הוא נסתר (כלומר יש מולו קיר), או להכין תעלה בקיר. אולי המתקינים יוכלו לעשות לך חורים עם מקדח כוס אם זה יהיה רלוונטי.
-
OrenGrinshtain
- חבר שרק התחיל

תודה
את הקינקט החלטתי בסוף לאחסן בקלפות של הציוד ולהוציא אותו רק בעת השימוש (התקנה קבועה מעל הטלויזיה או יושב על המזנון לא קיבל את אישור האשה).
לגבי הסאב אני אניח אותו לצד המזנון ואעביר את הכבל צמוד למזנון מתחתיו ואני רק צריך למצוא דרך להכניס אותו מלמטה מאחורי המזנון לתא של הרסיבר.
את הקינקט החלטתי בסוף לאחסן בקלפות של הציוד ולהוציא אותו רק בעת השימוש (התקנה קבועה מעל הטלויזיה או יושב על המזנון לא קיבל את אישור האשה).
לגבי הסאב אני אניח אותו לצד המזנון ואעביר את הכבל צמוד למזנון מתחתיו ואני רק צריך למצוא דרך להכניס אותו מלמטה מאחורי המזנון לתא של הרסיבר.