עזרה בתכנון מערך מצלמות לבית

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
HomeBuilder1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Hezi Aga
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,

אני גר בבית קרקע בו לא קיימות צנרות כהכנה למצלמות חיצוניות. קיים מקור מתח זמין לכל המצלמות (העתידיות).

אנו חושבים על התקנת מצלמות אבטחה בפנים וחוץ הבית . להלן המצב הקיים והצרכים :

1. נדרשות 4 מצלמות חוץ + 2 פנימיות. רצוי עם אפשרות ל SPEAKER כך שנוכל לשמוע ולדבר במידת הצורך (לדוגמא שליח שמגיע לדלת הכניסה שישמע אותנו). כמובן גם תמיכה בצילום יום ולילה.
2. עבור 2 מצלמות חיצוניות , יש צנרות קיימת (במקור לאזעקה) בהן ניתן להשתמש להעברת DATA+POWER . (ממה שקראתי עדיף עם תמיכה ב POE עבורם . האם נכון ?)
3. עבור שאר המצלמות - 2 פנימיות ו2 חיצוניות, יש צורך באלחוטיות.
4. נדרשת מערכת הקלטה אוטונומית (NVR) שתנהל את כל ההקלטות , תשמור ותמחוק במידת הצורך.
5. צפייה מרחוק באמצעות מכשירים ניידים בכל המצלמות (כולל אפשרות דיבור ושמיעה במידת הצורך - לאלו שאפשרי כמובן).
6. מכיוון שיש לי ידע טכני טוב במערכות מחשוב ארצה להתקין בעצמי את כל הנושא. גם מתוך אהבה לנושא + עניין וסקרנות.

כעת לשאלות :
1. האם NVR , באופן כללי, תואם לכל סוגי המצלמות שיחוברו אליו או ש NVR מגביל אותי לסוגי מצלמות מסוימות ?
2. מה מגבלות טווח הקליטה האלחוטי מחוץ למבנה ? האם מרחק מטרי ללא התייחסות לעובי הקירות הוא רציני ? קיבלתי המלצה מחבר שאולי כדאי לי ,עבור 2 האלחוטיות החיצוניות הבעייתיות, להניח ראוטר חיצוני (עמיד לתנאי חוץ) על הגג וכך להגביר את הקליטה עבורם.

אשמח להמלצות ותובנות שלכם בנושא וכמובן לקישורים מתאימים,

נ.ב
אין לי בעיה עם מוצרים סינים כל עוד הם בסטנדרט טוב+ ויש לכם המלצות משימוש אישי.
לגבי המחיר - מנסה לשבור את השוק :-)

תודה @!

NoamKamary
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

תוכל להתקשר אלי אסביר לך הכל, יש מידע רב והרבה לכתוב,שלח לי הודעה בפייס ואוכל לשלוח לך את המספר שלי

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”