הקלטת תוכניות מ- HOT ב- VISTA
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום
יש לי Vista Ultimate (חוקי) שכולל, כידוע לכם בוודאי, Media Center.
נכון להיום אין לי שום חומרה לחיבור טלוויזיה למחשב - וראיתי שיש אפשרות בתוכנה להקלטת תוכניות טלוויזיה.
איזה כרטיס טלוויזיה עלי לקנות כדי שהמדיה סנטר יעבוד עם HOT כמו שצריך ויוכל להקליט תוכניות?
האם זה יוכל להקליט תוכניות מערוצים שונים או שאני אצטרך להחליף ערוצים בממיר?
תודה,
-אלעד
יש לי Vista Ultimate (חוקי) שכולל, כידוע לכם בוודאי, Media Center.
נכון להיום אין לי שום חומרה לחיבור טלוויזיה למחשב - וראיתי שיש אפשרות בתוכנה להקלטת תוכניות טלוויזיה.
איזה כרטיס טלוויזיה עלי לקנות כדי שהמדיה סנטר יעבוד עם HOT כמו שצריך ויוכל להקליט תוכניות?
האם זה יוכל להקליט תוכניות מערוצים שונים או שאני אצטרך להחליף ערוצים בממיר?
תודה,
-אלעד
ברוך הבא לאתר
מומלץ הכרטיס של HAUPPAUGE PVR150 גרסת MCE קיט הכוללת שלט ובלאסטר (להחלפה אוטומטית של הערוצים בממיר) של מיקרוסופט - אותו אתה חייב כדי להפעיל את המערכת.
כמובן שהתוכנה תעביר ערוץ בשבילך...
אורן.
מומלץ הכרטיס של HAUPPAUGE PVR150 גרסת MCE קיט הכוללת שלט ובלאסטר (להחלפה אוטומטית של הערוצים בממיר) של מיקרוסופט - אותו אתה חייב כדי להפעיל את המערכת.
כמובן שהתוכנה תעביר ערוץ בשבילך...
אורן.
השאלה לא קשורה למדיה סנטר אלא לכרטיס ה-TV, וכן, יש אפשרות לקלוט מהאנטנה - רק אם אתה לקוח של HOT וגם אז תראה רק את הערוצים האנלוגיים. וכמובן דרך הממיר (מחברים את הממיר לכרטיס והתוכנה מחליפה ערוצים בממיר עם ה-בלאסטר) - ואז ניתן לראות את כל הערוצים...
אורן.
אורן.
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ברור, לא התכוונתי באותו הזמן, התכוונתי באותה קונפיגורציה.
כלומר - כשאני מקליט מהתחנות הלא-דיגיטליות, האם זה משתמש באותו מנגנון של הבלאסטר שבוחקר את התחנה בממיר, או שזה משתמש ב- Tuner הפנימי של הכרטיס?
במילים אחרות, מה שאני שואל, זה האם יש Tuner פנימי או שבשני המקרים הסיגנל מגיע ישירות מהממיר?
כלומר - כשאני מקליט מהתחנות הלא-דיגיטליות, האם זה משתמש באותו מנגנון של הבלאסטר שבוחקר את התחנה בממיר, או שזה משתמש ב- Tuner הפנימי של הכרטיס?
במילים אחרות, מה שאני שואל, זה האם יש Tuner פנימי או שבשני המקרים הסיגנל מגיע ישירות מהממיר?