רשת תגיש בקשת מעבר לשידור 7 ימים בשבוע במקום החלוקה הקיימת עם קשת

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #1 

מעניין האם בHD...

זכיינית השידורים רשת תגיש בקשת מעבר לשידור של 7 ימים בשבוע במקום החלוקה כיום עם חברת קשת בשידורי ערוץ 2. מועצת המנהלים של "רשת" החליטה על הגשת הבקשה בהתאם למוטל עליה בחוק ובכפוף לפיקוח הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו. על פי הקבוע בחוק, בתוך כשנה מהיום יצטרכו שתי החברות שחולקות כיום את שידורי ערוץ 2 להפרד ולשדר 7 ימים בשבוע בשני ערוצים נפרדים כאשר מספרם של שניהם בשלט כבר לא יהיה 22. כמו כן, במהלך שלוש השנים הראשונות לרישיון העצמאי תמשכנה "רשת" וקשת שתיהן לשדר את חדשות 2.
http://glz.co.il/1087-90143-HE/Galatz.aspx

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

HD? יגידו לנו שהמעבר לערוץ נפרד עולה כל כך הרבה כסף שלא יהיה מספיק לשדרוג ל-hd.

כמו התאגיד גם כאן הדבר יידחה עוד פעם ועוד פעם מכל מיני אינטרסים, עד שבסוף הפיצול לא ייצא לפועל. מה שבטוח שב-2017 זה לא יקרה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

בשלב הראשון אני לא מאמין שהם ישדרו ב-HD, אבל סה"כ אם תווצר תחרות אז יש סיכוי שאחת מהזכייניות תעבורנה ל-HD וזה יכריח את האחרות לעשות את זה.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

רשת משדרת ב720P ?
כי אני יודע שיש אחד מהם שמשדר בקודי ממש באיכות *** של SD , אני מקווה מאוד שלא יהיה שהSD ישדר כל השבוע באיכות ***.

ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

oferlaor כתב:בשלב הראשון אני לא מאמין שהם ישדרו ב-HD, אבל סה"כ אם תווצר תחרות אז יש סיכוי שאחת מהזכייניות תעבורנה ל-HD וזה יכריח את האחרות לעשות את זה.
...
אני זוכר שקראתי על כך שכחלק מהמעבר משיטת הזכיינות לשיטת הרשיונות,יחוייבו לשדר בHD
אך הרשות השנייה שאמונה על הערוצים הללו מתחמקת מלאכוף ולחייב וכך ערוץ 10 שקיבל רישיון ונשאר על אפיק 10 לא משדר בHD
ואני מאמין שגם רשת וקשת לא ימהרו אם הרגולטור לא יכפה זאת לטובת הציבור

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #6 

ArielAberjil כתב:
...
...
אני זוכר שקראתי על כך שכחלק מהמעבר משיטת הזכיינות לשיטת הרשיונות,יחוייבו לשדר בHD
אך הרשות השנייה שאמונה על הערוצים הללו מתחמקת מלאכוף ולחייב וכך ערוץ 10 שקיבל רישיון ונשאר על אפיק 10 לא משדר בHD
ואני מאמין שגם רשת וקשת לא ימהרו אם הרגולטור לא יכפה זאת לטובת הציבור
...
·לא זכור לי שום דבר כזה.

בעולם הרגולטורים מעולם לא חייבו מעבר ל-HD. בארה"ב סיבסדו להם את המעבר (כחלק מהמעבר לדיגיטלי) וזה עשה פוש רציני.

כאן אני לא רואה אף גורם במדינה שמוכן לעזור לערוצים המסחריים. ההיפך, מנסים להחליש אותם ולהכניס מתחרים חדשים. אולי אם ערוץ 20 ישים HD אולי זה יגרום להם להקדם...

ArielAberjil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

oferlaor כתב:
...
...
·לא זכור לי שום דבר כזה.

בעולם הרגולטורים מעולם לא חייבו מעבר ל-HD. בארה"ב סיבסדו להם את המעבר (כחלק מהמעבר לדיגיטלי) וזה עשה פוש רציני.

כאן אני לא רואה אף גורם במדינה שמוכן לעזור לערוצים המסחריים. ההיפך, מנסים להחליש אותם ולהכניס מתחרים חדשים. אולי אם ערוץ 20 ישים HD אולי זה יגרום להם להקדם...
...
האמת שערוץ 20 משדר בסלקום TV (ואפילו לא באתר שלו) בHD מניח שיש הסכם לתוספת תשלום עבור השידור בHD
וזה עניין של זמן עד שיגיע להוט ויס
הלוואי וזה היה גורם להם להתקדם ואתה צודק מנסים להחליש ולא רואים את טובת הציבור אלא את טובת הממשלה כנראה
וקיים תוכן (למשל משודר בVOD של כל החברות) של רשת ב720P וגם מוצג באתר אך בערוץ 2 משודר בSD וברור למה..

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #8 

מצחיק שחושבים לאכוף עליהם לשדר HD ככה סתם, כי אנחנו רוצים.
הם צריכים להציג מודל עסקי רווחי בשביל להשקיע ב-HD ובתנאי השוק ועודף הרגולציה בישראל זה בלתי אפשרי.
יישום המלצות ועדת פילברג כמו שהיא, תיצור תחרות בין יותר זכיינים מפסידים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”