שלום , אני מנוי של סלקוםtv שחושב לעזוב את החברה בגלל מס' סיבות , כרגע הסיבה היחידה שאני עדיין מנוי כי הם מספקים שידורים שניתן לקלוט דרך עידן פלוס אבל ללא התקנת אנטנה בדירה , אצלי בבנין יש אנטנת סלקום על הגג , ניסיתי להתחבר ליציאת אנטנה זאת (יש לי טלווזית lg עם יכולת קליטת עידן פלוס) אבל תמונה שמתקבלת היא לא רציפה - כלומר זה מתנגן למשך מס' שניות ולאחר זה קופא למס שניות וכך שוב
אשמח לדעת האם ניתן איכשהו להתגבר על זה ולהתחבר לאנטנה של סלקום כי אני לא רוצה למשוך חוטים למרפסת כי בדירה אין לי קליטה טובה
תודה רבה
התחברות לאנטנה של סלקוםtv דרך טלווזית lg
-
Robob
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- dvdrw1024
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
זה קצת מוזר שהאנטנה על הגג עובדת עבור הממיר של סלקום ולא עבור הטלוויזיה של LG.
ברמה העקרונית ההגברה של האנטנה על הגג אמורה להיות מספיק חזקה כדי לאפשר לטלוויזיה LG לפעול היטב ואין לסלקום אפשרות לדעת שזה לא מכשיר שלהם שמחובר לאנטנה.
בכל מקרה הייתי מוודא שה LG מחובר היטב מבחינת כבלים ומחברים לאנטנה לפני הכל.
גם בטלוויזיה וגם בממיר של סלקום אפשר לראות מה עוצמת השידור/ואיכות השידור שהמכשיר קולט תחפש בתפריטים ותראה באיזו עוצמות מדובר.
בכל אופן, גם לי יש טלוויזיה של LG וגיליתי כי המקלט עידן+ שלה משמעותית פחות רגיש מהממיר של סלקום או ממיר עידן+ חיצוני (של Innova). הטלוויזיה הראתה שידור מקוטע בעוד שני הממירים הראו תמונה חלקה (זה נראה היטב בעוצמת/איכות השידור שהם הציגו).
לעניינך, הייתי מנסה לבדוק קודם כל עם ממיר עידן+ חיצוני איכותי שמחובר לאנטנה של הבניין, יש סיכוי טוב שזה יפתור את המצב ויחסוך את התשלום החודשי.
ברמה העקרונית ההגברה של האנטנה על הגג אמורה להיות מספיק חזקה כדי לאפשר לטלוויזיה LG לפעול היטב ואין לסלקום אפשרות לדעת שזה לא מכשיר שלהם שמחובר לאנטנה.
גם בטלוויזיה וגם בממיר של סלקום אפשר לראות מה עוצמת השידור/ואיכות השידור שהמכשיר קולט תחפש בתפריטים ותראה באיזו עוצמות מדובר.
בכל אופן, גם לי יש טלוויזיה של LG וגיליתי כי המקלט עידן+ שלה משמעותית פחות רגיש מהממיר של סלקום או ממיר עידן+ חיצוני (של Innova). הטלוויזיה הראתה שידור מקוטע בעוד שני הממירים הראו תמונה חלקה (זה נראה היטב בעוצמת/איכות השידור שהם הציגו).
לעניינך, הייתי מנסה לבדוק קודם כל עם ממיר עידן+ חיצוני איכותי שמחובר לאנטנה של הבניין, יש סיכוי טוב שזה יפתור את המצב ויחסוך את התשלום החודשי.
-
Robob
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
באמת רעיון טוב לחבר ממיר עידן פלוס ולבדוק איתו , לא חשבתי שזאת בעיית הגברה (זה גם יכול להסביר מדוע גם אין לי קליטה טובה בבית).dvdrw1024 כתב:זה קצת מוזר שהאנטנה על הגג עובדת עבור הממיר של סלקום ולא עבור הטלוויזיה של LG.
לעניינך, הייתי מנסה לבדוק קודם כל עם ממיר עידן+ חיצוני איכותי שמחובר לאנטנה של הבניין, יש סיכוי טוב שזה יפתור את המצב ויחסוך את התשלום החודשי....
אני אעדכן מה תוצאת הבדיקה
תודה רבה.