אכזבה עצומה - EPG חלקי בלבד ל-Hot ב-Vista!
לאחר כמה חודשים טובים שבהם חיכינו ל-EPG הרשמי הראשון מסתבר שלפחות משתמשי Hot הולכים להתאכזב. מסתבר ש-Microsoft, עשתה הסכם מלא עם Yes, כך שיסופק EPG מלא עבור משתמשים אילו, אולם אין הסכם דומה עם HOT, שכך שבמקרה של HOT יסופק EPG רק לערוצים הקטנים ולא לערוצים ששייכים ל-HOT.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
האמת - אני לא מופתע...
עזבו הצהרות על תמיכה מלאה ב YES, עוד לא ראיתם עד כמה זה עובד באמת...
אני חושב ש HOT חושבים צעד קדימה במקרה הזה ולא מדובר במכשול טכני
עזבו הצהרות על תמיכה מלאה ב YES, עוד לא ראיתם עד כמה זה עובד באמת...
אני חושב ש HOT חושבים צעד קדימה במקרה הזה ולא מדובר במכשול טכני
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
תמיכה בYES
תמיכה בYES לנו יש כבר די הרבה זמן (תקנו אותי אם אני טועה?)
עוד נסיון של MS להשתלטות על חיינו
עוד נסיון של MS להשתלטות על חיינו
- droren
- חבר מביא חבר

shy ,
היא ניסתה ותנסה ומצליחה לא רע
היא ניסתה ותנסה ומצליחה לא רע
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
שאלת תם - אם ככה כל מה שצריך היום בשביל ה EPG של YES זה ויסטה מותקנת? איך הויסטה מעדכנת את ה EPG? אוטומטית דרך האינטרנט?
כל מה שאני צריך
droren כתב:shy ,
היא ניסתה ותנסה ומצליחה לא רע...
בכדי למנוע את זה
אני צריך ה מ ו ן זמן פנוי
כדי להרכיב מכונת לינוקס
ניסיתי כבר את הרעיון של לקום שעה קודם....
למה מייקרוסופט מנסה להשתלט על החיים?
עם כל הכבוד, זו בעצם החברה היחידה שטורחת להתייחס לשוק הישראלי ולא משנה מה הגודל שלו.
אף אחד לא חייב להשתמש ב-Vista לצורך HTPC, יש כמובן לא מעט תחליפים אחרים, אבל Microsoft פשוט מנסה להפוך את זה לקל יותר ולפשוט יותר.
ולגבי Hot - ברור לי שהאשמה שם ולא ב-Microsoft. מבחינה טכנית Hot לאורך כל השנים מתגלים פעם אחר פעם כעלובים מבחינה טכנית ולכן לא מפתיע שאפילו בדבר כזה הם הערימו קשיים.
אף אחד לא חייב להשתמש ב-Vista לצורך HTPC, יש כמובן לא מעט תחליפים אחרים, אבל Microsoft פשוט מנסה להפוך את זה לקל יותר ולפשוט יותר.
ולגבי Hot - ברור לי שהאשמה שם ולא ב-Microsoft. מבחינה טכנית Hot לאורך כל השנים מתגלים פעם אחר פעם כעלובים מבחינה טכנית ולכן לא מפתיע שאפילו בדבר כזה הם הערימו קשיים.
- droren
- חבר מביא חבר

iamtal,
אני מבטיח לך שלא מדובר בבעיה טכנית
זה פשוט עניין האם שווה להוט להתחרות בעצמם (MAGIC) או להגיד לא למיקרוסופט
YES החליטו שזה שווה להם כי המוצר של מיקרוסופט יותר יקר ולא יפגע להם בנתח שוק
HOT חושבים אחרת ומפחדים שבעתיד זה יפגע בהם
אני אישית חושב ש HOT צודקים , אבל ימים יגידו
אני מבטיח לך שלא מדובר בבעיה טכנית
זה פשוט עניין האם שווה להוט להתחרות בעצמם (MAGIC) או להגיד לא למיקרוסופט
YES החליטו שזה שווה להם כי המוצר של מיקרוסופט יותר יקר ולא יפגע להם בנתח שוק
HOT חושבים אחרת ומפחדים שבעתיד זה יפגע בהם
אני אישית חושב ש HOT צודקים , אבל ימים יגידו
EPG
היי,
יש לי WINDOWS VISTA חוקי ולכן איןלי בעיה לעשות עידכונים. מה שאני לא מבין זה איך אני מקבל את הקוד של ה EPG, כאשר אני רוצה להגדיר TV LISTING אני צריך קוד של איזור מאיפה אני מקבל אותו? איך בדיוק זה יעבוד עכשיו אני לא מבין.
אני עובד עם גירסה אנגלית של VISTA האם זה משנה??
תודה.
יש לי WINDOWS VISTA חוקי ולכן איןלי בעיה לעשות עידכונים. מה שאני לא מבין זה איך אני מקבל את הקוד של ה EPG, כאשר אני רוצה להגדיר TV LISTING אני צריך קוד של איזור מאיפה אני מקבל אותו? איך בדיוק זה יעבוד עכשיו אני לא מבין.
אני עובד עם גירסה אנגלית של VISTA האם זה משנה??
תודה.
התחרות מתחממת...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370378,00.html
טוב, אין כאן שום EPG אבל עצם התגובה המיידית מכיוון ידע המצהירה על השקת AppleTV בישראל בחודש מרץ מעידה על התחממות בגיזרה...
טוב, אין כאן שום EPG אבל עצם התגובה המיידית מכיוון ידע המצהירה על השקת AppleTV בישראל בחודש מרץ מעידה על התחממות בגיזרה...
דורון, השיקול של יס שהצעת (שאנשים יעדיפו את המערכת הזולה יותר של יס במקום לשלם 7000 שח למיקרוסופט) לא ממש מסתבר.
א. אנשים לא קונים מדיה סנטר, קונים מערכת הפעלה ממילא ומוסיפים קצת כסף (פחות מיס מגי'ק..) עבור מדיה סנטר
ב. המערכת ניתן ל"קנייה" באימיול הקרוב לבית כל ישראלי
אני לא כ"כ מבין על איזה מחשבה קדימה שיש להוט אתה מדבר כל הזמן? מחשב בידור זה לא משו שמתחרה עם הוט מגי'ק. עקר/עקרת בית שרוצה משו קופקטי שעובד יקנה הוט מג'יק.
מה שיש כאן זה קוצר מחשבה והתעללות מאוד אופיינית של הוט, ומנגד יס שמתקדמת נונסטופ.
א. אנשים לא קונים מדיה סנטר, קונים מערכת הפעלה ממילא ומוסיפים קצת כסף (פחות מיס מגי'ק..) עבור מדיה סנטר
ב. המערכת ניתן ל"קנייה" באימיול הקרוב לבית כל ישראלי
אני לא כ"כ מבין על איזה מחשבה קדימה שיש להוט אתה מדבר כל הזמן? מחשב בידור זה לא משו שמתחרה עם הוט מגי'ק. עקר/עקרת בית שרוצה משו קופקטי שעובד יקנה הוט מג'יק.
מה שיש כאן זה קוצר מחשבה והתעללות מאוד אופיינית של הוט, ומנגד יס שמתקדמת נונסטופ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
צריך לרכוש את השלט בנפרד.
לגבי HOT, ממה שאני יודע החיבור עם יס כבר רץ הרבה זמן וההשהיה בין ההשקה של VISTA לבין השלב הנוכחי הוא בגלל הנסיון בכ"ז לסגור חוזה עם הוט.
יתכן של-HOT יש תוכניות טכניות אחרות (אולי APPLE TV, לך תדעו) או שהם חושבים שזה עלול לפגוע במכירות ה-HOT MAGIC.
בכל אופן, אני מעריך שיהיו פתרונות שיתנו בסופו של דבר גישה גם לערוצים הפנימיים של HOT דרך WMC.
לגבי HOT, ממה שאני יודע החיבור עם יס כבר רץ הרבה זמן וההשהיה בין ההשקה של VISTA לבין השלב הנוכחי הוא בגלל הנסיון בכ"ז לסגור חוזה עם הוט.
יתכן של-HOT יש תוכניות טכניות אחרות (אולי APPLE TV, לך תדעו) או שהם חושבים שזה עלול לפגוע במכירות ה-HOT MAGIC.
בכל אופן, אני מעריך שיהיו פתרונות שיתנו בסופו של דבר גישה גם לערוצים הפנימיים של HOT דרך WMC.
- droren
- חבר מביא חבר

לא כשל טכני אלא אי אמונה בטכנולוגיה
לא התכוונתי שבשל כשל טכני HOT לא מסוגלת לספק EPG ל-Vista, אלא ש-HOT לא מאמינים בטכנלוגיה ומזניחים את התחום ולכן לא מפתיע שהם החליטו להישאר מאחור גם עכשיו.
רק אזכיר שב-HOT, איכות התמונה עלובה יותר, הממשק איטי יותר, ה-EPG בממירים הרגילים עלוב (מה זו החלוקה המוזרה הזו לעכשיו, הערב, היום? ואם אני רוצה לראות אילו תוכניות יש בערוץ מסויים במשך כל השבוע?)
הסיבה היחידה שאני לקוח של HOT הוא בשל המסלול המשולב שכולל אינטרנט + טלפון, זה יוצא הרבה יותר זול מאשר להחזיק קו טלפון נפרד. אבל עניין ה-EPG ישבור אותי כנראה ואעבור ל-Yes.
רק אזכיר שב-HOT, איכות התמונה עלובה יותר, הממשק איטי יותר, ה-EPG בממירים הרגילים עלוב (מה זו החלוקה המוזרה הזו לעכשיו, הערב, היום? ואם אני רוצה לראות אילו תוכניות יש בערוץ מסויים במשך כל השבוע?)
הסיבה היחידה שאני לקוח של HOT הוא בשל המסלול המשולב שכולל אינטרנט + טלפון, זה יוצא הרבה יותר זול מאשר להחזיק קו טלפון נפרד. אבל עניין ה-EPG ישבור אותי כנראה ואעבור ל-Yes.
- droren
- חבר מביא חבר

EPG שובר אותך? אתה שביר מידי
HOT לפי דעתי מאד מאמינים בטכנולוגיה אפילו ברמה שהיא תאיים על עצמם וזאת הסיבה שהם לא החליטו להיכנס למרוץ
HOT לפי דעתי מאד מאמינים בטכנולוגיה אפילו ברמה שהיא תאיים על עצמם וזאת הסיבה שהם לא החליטו להיכנס למרוץ