סוף סוף אחרי כמה ימים של התעסקות הצלחתי להגיע לרמה נחמה בקודי כתחליף PT.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
alonrod פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

עדיין מתגעגע ליופי של הניווט בין הפרקים / סרטים שהיה ב PT וגם המהירות של התשובות + החלקות של התזוזה בתפריטים. אבל חוץ מזה, הגעתי למה שבינתיים רציתי (תחליף PT).

בונוס מפוקפק זה שהצלחתי הכל ידנית, מבלי להתקין חבילות ממקורות לא ברורים (או ממקורות שמתקינים לך אלף דברים ביחד).

חבל ש PT לא הלכו על הקונספט של QUASAR עם ה PROVIDER צד שלישי :)

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #2 

alonrod כתב:עדיין מתגעגע ליופי של הניווט בין הפרקים / סרטים שהיה ב PT וגם המהירות של התשובות + החלקות של התזוזה בתפריטים. אבל חוץ מזה, הגעתי למה שבינתיים רציתי (תחליף PT).

בונוס מפוקפק זה שהצלחתי הכל ידנית, מבלי להתקין חבילות ממקורות לא ברורים (או ממקורות שמתקינים לך אלף דברים ביחד).

חבל ש PT לא הלכו על הקונספט של QUASAR עם ה PROVIDER צד שלישי :)
...
.
קודי זה הרבה יותר מנגן טורנטים - יש לך מוזיקה, הופעות, תמונות, הרחבות צד שלישי.... מה שנקרא - מדיה סנטר.
אבל אני מסכים איתך שקוואסר זו הרחבה מדהימה

alonrod פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

לצערי בשביל מוזיקה הוא לא תומך ב APPLE MUSIC, אז זה לא רללונטי. תמונות גם מגובות בענן של אפל ובפלאפונים רק. הופעות זה גם וידאו :)

אם יהיה ביקוש אני יכול להרכיב מדריך קצר על איך להפוך את KODI הבסיסי ל STREAMING TORRENT CLIENT בלי כל השטויות האחרות.

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #4 

alonrod כתב:לצערי בשביל מוזיקה הוא לא תומך ב APPLE MUSIC, אז זה לא רללונטי. תמונות גם מגובות בענן של אפל ובפלאפונים רק. הופעות זה גם וידאו :)

אם יהיה ביקוש אני יכול להרכיב מדריך קצר על איך להפוך את KODI הבסיסי ל STREAMING TORRENT CLIENT בלי כל השטויות האחרות.
...
·אצלי המוזיקה היא מקומית (חולה גם על אפל מיוזיק - אבל אין להם את כל מה שאני אוהב, ובטח שבטח לא באיכות 24/96)
ובלי קשר - אני חולה על אפל מיוזיק (רק חבל שיש כל כך הרבה חוסרים, אני מקווה שהם ישתפרו בקטע הזה)
בנוגע לקליינט טורנט - לקחתי רסברי פאי התקנתי עליו OMV והוא משמש גם כ-NAS וגם כקליינט טורנטים עם שליטה דרך WEB, שמתי אותו בארון התקשורת (קטן ושקט).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”