אוזניות בלוטוס עד 2500 שקל
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שתי האוזניות הכי "חמות" עכשיו הם הbose qc35 והsony mdr1000-x
מתגובות וביקורות באינטרנט הסוני אמורות להיות יותר טובות. אבל הכי טוב זה לנסות לפני שקונים.
בכל מקרה שתי הזוגות זה מוצרים איכותיים ואתה תהנה ממה שתבחר
מתגובות וביקורות באינטרנט הסוני אמורות להיות יותר טובות. אבל הכי טוב זה לנסות לפני שקונים.
בכל מקרה שתי הזוגות זה מוצרים איכותיים ואתה תהנה ממה שתבחר
·אתה מתכוון לאלה Sony MDR-10RBT? אם לא אז לא מצאתי אותם בזאפholyj כתב:שתי האוזניות הכי "חמות" עכשיו הם הbose qc35 והsony mdr1000-x
בכל מקרה שתי הזוגות זה מוצרים איכותיים ואתה תהנה ממה שתבחר...
איך אלה בהשוואה לאוזניות שכתבת, אוזניות OVER EAR מבית SENNHEISER דגם MOMENTUM 2 WIRELESS?
ומה זה ביטול רעשים? הכוונה שלא ישמעו מבחוץ?
@Ron7
·
Mdr 10rbt זה דגם מלפני כמה שנים. Mdr 1000x זה דגם שיוצא שבוע הבא. לא תמצא אותו בזאפ ובכל מקרה מומלץ לקנות אוזניות ברמות האלה מחו" ל כי ההבדלים במחירים בין אמאזון אירופה כלשהו לישראל יכול להיות מאות שקלים.
ביטול רעשים זה מנגנון שיודע להעלים רעשים חזקים בעיקר מונוטוניים בצורה מאד מרשימה לדוגמה רעז מנוע של מטוס או אוטובוס. מי שנמצא הרבה במקומות כאלה זה מאד משמעותי בשבילו כי קודם כל הרעש הסביבתי נעלם מה שבאופן אובייקטיבי הופך את הטיסה או הנסיעה להרבה יותר נעימה ואז אפשר גם להנות ממוסיקה טובה בלי ווליום מחריש אוזניים כי לא צריך להתגבר על הרעש. זה גם יותר בריא כי לא צריך להפוך לחרש מהווחיום בשביל לשמוע מוסיקה וגם אפשר לשמוע מוסיקה להרבה שעות בניגוד לווליום גבוה שגורם לכאב ראש אחרי שעה.
·
Mdr 10rbt זה דגם מלפני כמה שנים. Mdr 1000x זה דגם שיוצא שבוע הבא. לא תמצא אותו בזאפ ובכל מקרה מומלץ לקנות אוזניות ברמות האלה מחו" ל כי ההבדלים במחירים בין אמאזון אירופה כלשהו לישראל יכול להיות מאות שקלים.
ביטול רעשים זה מנגנון שיודע להעלים רעשים חזקים בעיקר מונוטוניים בצורה מאד מרשימה לדוגמה רעז מנוע של מטוס או אוטובוס. מי שנמצא הרבה במקומות כאלה זה מאד משמעותי בשבילו כי קודם כל הרעש הסביבתי נעלם מה שבאופן אובייקטיבי הופך את הטיסה או הנסיעה להרבה יותר נעימה ואז אפשר גם להנות ממוסיקה טובה בלי ווליום מחריש אוזניים כי לא צריך להתגבר על הרעש. זה גם יותר בריא כי לא צריך להפוך לחרש מהווחיום בשביל לשמוע מוסיקה וגם אפשר לשמוע מוסיקה להרבה שעות בניגוד לווליום גבוה שגורם לכאב ראש אחרי שעה.
·תודה רבה על המענה, יש לי רכב פרטי, אני לא נוסע באוטובוס וטיסה זה פעם בשנהofferbk1 כתב:@Ron7
·
ביטול רעשים זה מנגנון שיודע להעלים רעשים חזקים בעיקר מונוטוניים בצורה מאד מרשימה לדוגמה רעז מנוע של מטוס או אוטובוס. מי שנמצא הרבה במקומות כאלה זה מאד משמעותי בשבילו כי קודם כל הרעש הסביבתי נעלם מה שבאופן אובייקטיבי הופך את הטיסה או הנסיעה להרבה יותר נעימה ואז אפשר גם להנות ממוסיקה טובה בלי ווליום מחריש אוזניים כי לא צריך להתגבר על הרעש. זה גם יותר בריא כי לא צריך להפוך לחרש מהווחיום בשביל לשמוע מוסיקה וגם אפשר לשמוע מוסיקה להרבה שעות בניגוד לווליום גבוה שגורם לכאב ראש אחרי שעה....
ככה שלא ניראה שימושי לקחת ביטול רעשים נכון? כי שמעתי שזה מוסיף משקל וזה כבד יותר
חשוב לי שהאוזניות יהיו יותר גדולות מהאוזן, יש לי את האוזניות HD598, הם ממש נוחות, אני משתמש בהם לבית
אני מחפש משו כזה נוח, חשוב לי שלא ישמעו מבחוץ את הסאונד, שיהיה סגור, וחושב לי שזה יהיה בלוטוס
שכחתי לציין שחשוב לי שזה יתאים למערכת IOS, אייפון/אייפד, כי שמעתי שיש כאלה שזה לאנדרואיד
אז אני לא רוצה לקנות סתם
@Ron7
·
גם ברכב פרטי יש רעש של מנוע. זו הסיבה שמי שטעם את טעם הרכב החשמלי מזדעזע על המחשבה ליסוע ברכב רגיל. אתה הרי שומע את רעש המנוע כשאתה מניע ונוסע. השאלה חוזרת להיות מה הסביבה העיקרית בה תשתמש באוזניות. נסיעות?משרד? בית ?
הערת אגב... אם אתה נוהג אז חוץ מזה שזה לא בטיחותי לנהוג עם אוזניות זה גם בניגוד לחוק
·
גם ברכב פרטי יש רעש של מנוע. זו הסיבה שמי שטעם את טעם הרכב החשמלי מזדעזע על המחשבה ליסוע ברכב רגיל. אתה הרי שומע את רעש המנוע כשאתה מניע ונוסע. השאלה חוזרת להיות מה הסביבה העיקרית בה תשתמש באוזניות. נסיעות?משרד? בית ?
הערת אגב... אם אתה נוהג אז חוץ מזה שזה לא בטיחותי לנהוג עם אוזניות זה גם בניגוד לחוק
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
בפוסט 4, רון שאל על השוואה של ה QC35 מול המומנטום2
מבחינת שירות ואחריות -
למומנטום אחריות לשנתיים, לבוס רק לשנה.
מבחינת משקל ונוחות -
הבוס חוסכת לך את השימוש בסוללות (נטענת דרך המיקרו-יואסבי)
הבוס נחשבות לנוחות יותר.
מבחינת סאונד -
למומנטום יש במה רחבה יותר
המומנטום יותר מרגש "V" (באס וטרבל טיפה מודגשים יותר לעומת המקביל (בוס)
אותה ליגת צליל בסה"כ.
מבחינת יכולת סינון רעשים -
הבוס מסנן יותר טוב ( יותר דציבלים בסך התדרים).
לסיכום, כנראה שבין שני אלו, הבוס עדיפה. (עפ"י ביקורות)
* ביטול רעשים זה למעשה מביא לך שתשמע רק את המוסיקה או מה שאתה מאזין לו, ולא דברים מהסביבה.
מבחינת שירות ואחריות -
מבחינת משקל ונוחות -
הבוס נחשבות לנוחות יותר.
מבחינת סאונד -
אותה ליגת צליל בסה"כ.
* ביטול רעשים זה למעשה מביא לך שתשמע רק את המוסיקה או מה שאתה מאזין לו, ולא דברים מהסביבה.
המומנטום לא נטענות דרך החשמל? כל פעם אני אצטרך לשים סוללות ?eyal1983 כתב:בפוסט 4, רון שאל על השוואה של ה QC35 מול המומנטום2
מבחינת שירות ואחריות -
מבחינת משקל ונוחות -
הבוס נחשבות לנוחות יותר.
מבחינת סאונד -
אותה ליגת צליל בסה"כ.
* ביטול רעשים זה למעשה מביא לך שתשמע רק את המוסיקה או מה שאתה מאזין לו, ולא דברים מהסביבה....
כי זה ניראה מוזר בשנת 2016 להשתמש בסוללות, היום הכל נטען דרך החשמל